patryx Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 wrcajac do tematu wlasnie stoje przed wyborem powloki do mojego auta. Ktora wg Was lepiej sie sprawdzi na lakierze po pelnej korekcie? C1 CQ a moze Geyon lub zupelnie inna ? Z gory wielkie dzieki za pomoc
Dareek79 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 wrcajac do tematu wlasnie stoje przed wyborem powloki do mojego auta. Ktora wg Was lepiej sie sprawdzi na lakierze po pelnej korekcie? C1 CQ a moze Geyon lub zupelnie inna ? Z gory wielkie dzieki za pomoc Tenzi H1 plus Q1
xxManiekxx Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 A czy ktoś wie czy Cleaner np. Dodo LP ściągnie C1? Bo znajomy ma pokryte auto C1 a auto stało gdzieś chyba pod drzewem bo mocno tempy i po tym jak go umył 4Nano UF nadal brudny i na całym aucie białe delikatne plamy na całym samochodzie. Od nałożenia powłoki od 2 miesięcy go wogóle nie mył.
Justyna Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Prawidłowo nałożonej powłoki cleaner nie ściągnie.
xxManiekxx Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 tak właśnie myślałem.. bo był to raczej nonsens gdyby tak było.. być może go tylko trochę osłabi
Rekomendowane odpowiedzi