Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tata_jerzyka co do irchy to się nie wypowiadam, bo skoro pasuje i się dobrze sprawuje to bardzo fajnie, ale przyznam, że trochę zdziwił mnie ręcznik.

Może to głupie pytanie, ale zaczynając wycieranie masz go dokładnie wysuszonego? Mam ten sam i jak do tej pory używałem go dwa razy (więc doświadczenie oczywiście żadne), ale dwukrotnie bez problemu wysuszył sedana (Ty widzę masz kombi). I mówiąc wysuszył mam na myśli do sucha, a nie rozmazując jak u Ciebie to widać na filmiku.

Opublikowano

Przemekc1 , u mnie na sedanie również za każdym razem wysusza już kilkanaście razy. Szyby wycieram zawsze na końcu (później i tak myję je) i zawsze wyciera bardzo dobrze bez smug mowa oczywiście o Fluffy Dryer

Opublikowano

Fajny dźwięk wydaje ta ircha przy tarciu po lakierze :) Ciekawe jak to zniesie jakiś nowszy lexus czy honda :)

Ja wciągam największe krople najpierw waflowym ręcznikiem (wyżymając po drodze), a następnie wykańczam fluffym do sucha.