Donatel Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Kilkukrotnie widziałem na żywo i za każdym razem tak samo czyste, niezależnie od pory roku i pogody Mijam niemal codziennie na Ochockim parkingu. Nigdy nie było brudne, nawet zakurzenie jest rzadkością. Przyciąga wzrok, zwłaszcza że stoi akurat blisko przejścia dla pieszych, psipadek ??
Maru 123 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Donatel, wyczaiłeś go teraz odkąd mam auto służbowe (2 miesiące) landek zrobił 160km jutro jadę ubezpieczyć to i go opłuczę trochę na bezdotyku co by wstydu nie było
kondzio777 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mógł byś mi powiedzieć gdzie kupiłeś taki zamsz do wyłożenia schowka? Bardzo mi się spodobała ta modyfikacja lampki, gdzie można znaleść tak mocne diody do montażu? Też mam toyotę tyle że corollę e11 ale lampka wygląda identycznie i chciałbym mieć coś takiego w swoim aucie. Pozdrawiam
Maru 123 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 kondzio777, zamsz samoprzylepny znalazłem na allegro. moduły ledowe też z allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... egory-4140
temisull Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Powiem szczerze że bardzo rzadko widuję się tego typu auta w takim stanie więc ode mnie pełen szacunek i podziw za stan
vetteran Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Piękny Land Cruiser, to auto ma coś w sobie, a w takim stanie budzi szacunek
Big Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Marek, jak zwykle perfekcyjnie Choć muszę przyznać, że Octa, jako samochód, lepiej mi się podobała.
Moderator Domel Opublikowano 9 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 http://dornob.com/box-transforms-your-c ... z2YIZ75uYx Podobne boxy
szalik Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 straszliwa metamorfoza, z terenowki zrobil sie vip piekny jest
Wojtas_WSC Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Fajny pomysl. Jak wygląda ta zabudowa ze zlożonymi fotelami?
Rekomendowane odpowiedzi