Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam :)

Mam pytanie do ludzi z Łodzi. Czy wiecie gdzie można umyć samemu samochód. Mam na myśli miejsce gdzie można przyjechać z wiadrami, swoimi kosmetykami i spokojnie poświęcić przynajmniej z godzinkę na mycie auta, korzystając jedynie z "ich" sprzętu do spłukiwania pod ciśnieniem. Do tej pory korzystałem z myjni bezdotykowych w rejonie widzewa, ale niestety nie ma możliwości rozłożyć się tam z klamotami, ani używać swoich kosmetyków. Podajcie proszę jakieś namiary. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam :)

Posted

Kurcze, najchętniej okolice widzewa/dąbrowy, ale jak nic nie będzie to mogę w ostateczności trochę pojeździć :P Tylko jak wrócę do siebie to już się zdąży ubrudzić :P

Posted
Kurcze, najchętniej okolice widzewa/dąbrowy, ale jak nic nie będzie to mogę w ostateczności trochę pojeździć :P Tylko jak wrócę do siebie to już się zdąży ubrudzić :P
,

Ja myję na Tesco na samoobsługowej na Widzewie wtedy kiedy nie ma ludzi czyli albo wczesny ranek albo późny wieczór ;)

Posted

Tam obok tesco? Co mają stację gazową?

Czy na parkingu obok stacji paliw tesco?

Posted

Na Teofilowie przy ulicy Traktorowej jest myjnia, 5 stanowisk, dzisiaj byłem od 6:00 - 8:00, nikt się nie czepiał. : ] ... Bo wszyscy jeszcze spali ; d

Posted
Na Teofilowie przy ulicy Traktorowej jest myjnia, 5 stanowisk

kiedyś o 2:00 w nocy była kolejka :mrgreen: ale to był weekend ;):D

Posted

Skladak22, mówisz o tej myjni między carefurrem i DH Teofil ? Bez problemu myłeś tam auto ze swoimi 'zabawkami' ?

pzdr

Posted

Powiem tak, ja myję na Chojnach na Rycerskiej i Odyńca (otworzyli jakiś czas temu 2 nowe myjnie Ehrle) I wszystko jest dobrze jak nie ma ludzi, ale jak nagle zrobi się tłok...to zapomnijcie, ludzie są po prostu złośliwi, nic ich nie obchodzi itp. Obsługa też się zaczyny wtedy denerwować i jest po myciu.

Posted
Skladak22, mówisz o tej myjni między carefurrem i DH Teofil ? Bez problemu myłeś tam auto ze swoimi 'zabawkami' ?

pzdr

Tak, siedziałem tam 2 h i nikt nic nie mówił. Jak kończyłem to się chyba zmieniali koło 8:00 :P

Pozdro

Posted
Tam obok tesco? Co mają stację gazową?

Czy na parkingu obok stacji paliw tesco?

O tej co mają stację gazową ;) Nie o Cleanerze :)

Posted

To mi tam nigdy nie pozwolili swoich kosmetyków używać. Gąbkę ok, jak nie ma ludzi. Ale jak tylko coś swojego wyciągałem to nagle się pojawiał Szeryf i po zabawie :P

Posted

Na Retkini na Maratońskiej też da radę myć własnymi kosmetykami jak nie ma klientów. Ostatnio nawet gość z obsługi zainteresował się moim QD. Myję tam dosyć regularnie.

• 1 month later...
Posted

Maratońska -Retkińska spokojnie można myć, tylko samego rana lub wieczorem...

• 8 months later...
  • 1 year later...
Posted

Witam, gdzie w Lodzi można oddać auto na jakiś mały detailing,SNB Łódź

ul. Rewolucji 1905 r. 44?? a może ktoś z forumowiczów chce sie pobawić odpłatnie w odzyskanie blasku mojego autka? ;)

Posted

Tak tez chyba zrobię, super rozpisany maja cennik, a gdzie oddać felgę do regeneracji, malowania? przerysowana jest od krawężnika dość mocno, ile może kosztować takie cos?

jhth.jpg

Posted

Maratońska a Popiełuszki tam koło krańcówki

BAaaaaaardzo często moj kolega jeździ tam właśnie tak myć auto ze swoim sprzętem :)

jest tam obsługa ale nic nie mówią...

Posted

byłem tam kilkukrotnie, faktycznie buda z obsługą jest dość daleko, ale nie lubię tego miejsca, bo ciśnienie wody z lancy jest godne pożałowania

Posted

Jeden z userów polecił mi myjnię na Al. Piłsudzkiego obok stacji benzynowej ( chyba statoil) Myjnia Carman czy coś takiego. Jeszcze nie byłem ale ponoć nikt się nie czepia

• 1 month later...
Posted

Panowie a na Bałutach gdzie się da troszkę samemu powalczyć ? Na Łagiewnickiej przy stacji ktoś próbował ? Albo na Carmanie na Zgierskiej ?