Jump to content

Łódź - gdzie można samemu umyć auto?

Vit0

Recommended Posts

Witam :)

Mam pytanie do ludzi z Łodzi. Czy wiecie gdzie można umyć samemu samochód. Mam na myśli miejsce gdzie można przyjechać z wiadrami, swoimi kosmetykami i spokojnie poświęcić przynajmniej z godzinkę na mycie auta, korzystając jedynie z "ich" sprzętu do spłukiwania pod ciśnieniem. Do tej pory korzystałem z myjni bezdotykowych w rejonie widzewa, ale niestety nie ma możliwości rozłożyć się tam z klamotami, ani używać swoich kosmetyków. Podajcie proszę jakieś namiary. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam :)

Kurcze, najchętniej okolice widzewa/dąbrowy, ale jak nic nie będzie to mogę w ostateczności trochę pojeździć :P Tylko jak wrócę do siebie to już się zdąży ubrudzić :P

Kurcze, najchętniej okolice widzewa/dąbrowy, ale jak nic nie będzie to mogę w ostateczności trochę pojeździć :P Tylko jak wrócę do siebie to już się zdąży ubrudzić :P
,

Ja myję na Tesco na samoobsługowej na Widzewie wtedy kiedy nie ma ludzi czyli albo wczesny ranek albo późny wieczór ;)

Powiem tak, ja myję na Chojnach na Rycerskiej i Odyńca (otworzyli jakiś czas temu 2 nowe myjnie Ehrle) I wszystko jest dobrze jak nie ma ludzi, ale jak nagle zrobi się tłok...to zapomnijcie, ludzie są po prostu złośliwi, nic ich nie obchodzi itp. Obsługa też się zaczyny wtedy denerwować i jest po myciu.

Skladak22, mówisz o tej myjni między carefurrem i DH Teofil ? Bez problemu myłeś tam auto ze swoimi 'zabawkami' ?

pzdr

Tak, siedziałem tam 2 h i nikt nic nie mówił. Jak kończyłem to się chyba zmieniali koło 8:00 :P

Pozdro

To mi tam nigdy nie pozwolili swoich kosmetyków używać. Gąbkę ok, jak nie ma ludzi. Ale jak tylko coś swojego wyciągałem to nagle się pojawiał Szeryf i po zabawie :P

• 1 month later...
  • 8 months later...
  • 1 year later...

Maratońska a Popiełuszki tam koło krańcówki

BAaaaaaardzo często moj kolega jeździ tam właśnie tak myć auto ze swoim sprzętem :)

jest tam obsługa ale nic nie mówią...

byłem tam kilkukrotnie, faktycznie buda z obsługą jest dość daleko, ale nie lubię tego miejsca, bo ciśnienie wody z lancy jest godne pożałowania

• 1 month later...