Vit0 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam Mam pytanie do ludzi z Łodzi. Czy wiecie gdzie można umyć samemu samochód. Mam na myśli miejsce gdzie można przyjechać z wiadrami, swoimi kosmetykami i spokojnie poświęcić przynajmniej z godzinkę na mycie auta, korzystając jedynie z "ich" sprzętu do spłukiwania pod ciśnieniem. Do tej pory korzystałem z myjni bezdotykowych w rejonie widzewa, ale niestety nie ma możliwości rozłożyć się tam z klamotami, ani używać swoich kosmetyków. Podajcie proszę jakieś namiary. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
rufus295 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Jeżeli Bałuty wchodzą w grę to mogę coś podpowiedzieć
Vit0 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Kurcze, najchętniej okolice widzewa/dąbrowy, ale jak nic nie będzie to mogę w ostateczności trochę pojeździć Tylko jak wrócę do siebie to już się zdąży ubrudzić
blaszczu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Kurcze, najchętniej okolice widzewa/dąbrowy, ale jak nic nie będzie to mogę w ostateczności trochę pojeździć Tylko jak wrócę do siebie to już się zdąży ubrudzić , Ja myję na Tesco na samoobsługowej na Widzewie wtedy kiedy nie ma ludzi czyli albo wczesny ranek albo późny wieczór
Vit0 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Tam obok tesco? Co mają stację gazową? Czy na parkingu obok stacji paliw tesco?
Skladak22 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Na Teofilowie przy ulicy Traktorowej jest myjnia, 5 stanowisk, dzisiaj byłem od 6:00 - 8:00, nikt się nie czepiał. : ] ... Bo wszyscy jeszcze spali ; d
bati Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Na Teofilowie przy ulicy Traktorowej jest myjnia, 5 stanowisk kiedyś o 2:00 w nocy była kolejka ale to był weekend
aston Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Na Odyńca jest Ehrle i po 22 możesz spokojnie myć furę z własnymi kosmetykami.
kocmocc Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Skladak22, mówisz o tej myjni między carefurrem i DH Teofil ? Bez problemu myłeś tam auto ze swoimi 'zabawkami' ? pzdr
MetalMagnes Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Powiem tak, ja myję na Chojnach na Rycerskiej i Odyńca (otworzyli jakiś czas temu 2 nowe myjnie Ehrle) I wszystko jest dobrze jak nie ma ludzi, ale jak nagle zrobi się tłok...to zapomnijcie, ludzie są po prostu złośliwi, nic ich nie obchodzi itp. Obsługa też się zaczyny wtedy denerwować i jest po myciu.
Skladak22 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Skladak22, mówisz o tej myjni między carefurrem i DH Teofil ? Bez problemu myłeś tam auto ze swoimi 'zabawkami' ? pzdr Tak, siedziałem tam 2 h i nikt nic nie mówił. Jak kończyłem to się chyba zmieniali koło 8:00 Pozdro
blaszczu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tam obok tesco? Co mają stację gazową? Czy na parkingu obok stacji paliw tesco? O tej co mają stację gazową Nie o Cleanerze
Vit0 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To mi tam nigdy nie pozwolili swoich kosmetyków używać. Gąbkę ok, jak nie ma ludzi. Ale jak tylko coś swojego wyciągałem to nagle się pojawiał Szeryf i po zabawie
micha-ł Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Na Retkini na Maratońskiej też da radę myć własnymi kosmetykami jak nie ma klientów. Ostatnio nawet gość z obsługi zainteresował się moim QD. Myję tam dosyć regularnie.
grunfisch Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Maratońska -Retkińska spokojnie można myć, tylko samego rana lub wieczorem...
MetalMagnes Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Słuchajcie, myje ktoś na Ehrle na Rycerskiej na Chojnach? Jak teraz jest, można rozłożyć się z zabawkami i myć spokojnie? Preferowane godziny itp.
bartek.mk3 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam, gdzie w Lodzi można oddać auto na jakiś mały detailing,SNB Łódź ul. Rewolucji 1905 r. 44?? a może ktoś z forumowiczów chce sie pobawić odpłatnie w odzyskanie blasku mojego autka?
yukon Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 bartek.mk3, możesz spokojnie oddać auto do Snb
bartek.mk3 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Tak tez chyba zrobię, super rozpisany maja cennik, a gdzie oddać felgę do regeneracji, malowania? przerysowana jest od krawężnika dość mocno, ile może kosztować takie cos?
DZIADU Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 weź lepiej wszystkie wymaluj bo wioską z daleka zalatuje http://forum.kosmetykaaut.pl/profile.ph ... ile&u=2572
Quoter Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Maratońska a Popiełuszki tam koło krańcówki BAaaaaaardzo często moj kolega jeździ tam właśnie tak myć auto ze swoim sprzętem jest tam obsługa ale nic nie mówią...
M4ciek Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 byłem tam kilkukrotnie, faktycznie buda z obsługą jest dość daleko, ale nie lubię tego miejsca, bo ciśnienie wody z lancy jest godne pożałowania
avanti0 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 To gdzie umyje bezproblemowo samochód swoimi kosmetykami w okolicach Górnej/Widzewa ?
wirus_kamil Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Jeden z userów polecił mi myjnię na Al. Piłsudzkiego obok stacji benzynowej ( chyba statoil) Myjnia Carman czy coś takiego. Jeszcze nie byłem ale ponoć nikt się nie czepia
Strus Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Panowie a na Bałutach gdzie się da troszkę samemu powalczyć ? Na Łagiewnickiej przy stacji ktoś próbował ? Albo na Carmanie na Zgierskiej ?
Rekomendowane odpowiedzi