escimo Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 [ref]KapselK[/ref], nie w województwie, ale kilka osób od nas jechało do Tune-Up Gdańsk. Mają tam kogoś ogarniętego od turbo
Mati_speed Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Polecicie kogoś z Torunia lub okolic do 30 km, kto ogarnie temat polerowania samochodu ? Więcej info w tym temacie: viewtopic.php?f=11&t=27548&view=unread#unread
Ari Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Polecicie kogoś z Torunia lub okolic do 30 km, kto ogarnie temat polerowania samochodu ? Więcej info w tym temacie: viewtopic.php?f=11&t=27548&view=unread#unread Black Magic Studio lub Novus Inowrocław. Wysłane z mojego Honor 7 przy użyciu Tapatalka
Artih Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Sławek z Black Magic w samym Toruniu
Geniusz Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Czy wie ktoś może czy gdzieś w Bydgoszczy dostane FK Hi Tempa ?
devilsky Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Czy wie ktoś może czy gdzieś w Bydgoszczy dostane FK Hi Tempa ? Mam prawie nieużywany sampler. jak chcesz mogę Ci go odstąpić
KapselK Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 Poszukuję formy które odnowiła by moje alufelgi, felgi nie są mocno zajechane, dwie mają jedynie mocno obdarty rant, dwie tylko miejscowo jakieś ślady, po za tym jakieś rysy na rotorze, na felgach jeszcze oryginalny lakier. Polecicie jakąś firmę na terenie Bydgoszczy lub okolic?
KapselK Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jest w Bydgoszczy jakaś myjnia gdzie można samemu i swoja chemia umyć auto?
Artih Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Poszukuję formy które odnowiła by moje alufelgi, felgi nie są mocno zajechane, dwie mają jedynie mocno obdarty rant, dwie tylko miejscowo jakieś ślady, po za tym jakieś rysy na rotorze, na felgach jeszcze oryginalny lakier. Polecicie jakąś firmę na terenie Bydgoszczy lub okolic? MB Smart Repair na Fordonkiej 399.
Tesla82 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2016 Prawda, jest na Fordońskiej, chociaż ja bym polecał tę na Nakielskiej. Na Fordońskiej byłem kiedyś, ale niestety słabo leciała woda z tyczki, więc nie byłem w stanie popapranego przez ptaki dachu wyczyścić. Generalnie tamtejsza chemia też wydawała mi się dawać wiele do życzenia, a wiedza w tym temacie nie jest jakaś skomplikowana - http://panoramafirm.pl/blog/motoryzacja/myjnia-bezdotykowa-samochodowa-jak-myc-auto-i-ile-kosztuje.html - więc tym bardziej Nakielska bardziej mi podeszła, bo mniej ludzi, lepszy sprzęt, chemia i jakoś tak w ogóle fajniej się myło
devilsky Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jest w Bydgoszczy jakaś myjnia gdzie można samemu i swoja chemia umyć auto? Na wojska Polskiego, obok biedronki naprzeciwko szpitala Biziela, jest parking gdzie masz dostęp do wody i wiader. 30 min za 8zł jeśli dobrze pamietam. Woda zwykła, więc szybkie suszenie lub Iris itp. Odkurzacz też jest, nie pamiętam za ile. Tesla82 Artih nie pisze o myjni.
piszczek Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Panowie. Szukam firmy w Bydgoszczy która profesjonalnie zajmuje się regeneracją foteli skórzanych. Kogoś konkretnego zaufanego.
ziomson Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Panowie. Gdzie w Toruniu można myć auto na 2 wiadra?
KapselK Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Gdzie w Bydgoszczy, trasa Świecie- Bydgoszcz lub okolicy może Grudziądz wyciągają wgniotki? Mam małe 3 wgnioteczki i chciałbym się tego pozbyć. Polecacie kogoś
Tafla Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 710857 Gdzie w Bydgoszczy, trasa Świecie- Bydgoszcz lub okolicy może Grudziądz wyciągają wgniotki? Mam małe 3 wgnioteczki i chciałbym się tego pozbyć. Polecacie kogoś Troszkę dalej bo pod Inowrocławiem jest warsztat. Świetnie zrobił mojemu teściowi.http://www.wgnieceniapdr.pl
KapselK Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 714978 Troszkę dalej bo pod Inowrocławiem jest warsztat. Świetnie zrobił mojemu teściowi.http://www.wgnieceniapdr.pl A jak cenowo to wygląda, kawałek drogi mam. Wgniotki są naprawdę malutkie.
Tafla Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 714997 A jak cenowo to wygląda, kawałek drogi mam. Wgniotki są naprawdę malutkie. TO chyba musisz indywidualnie gadać. Teść miał duże i ok 1000 zapłacił za dwa miejsca.
numi19 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 Witam Panowie Czy znacie/możecie polecić kogoś kto dobrze poleruje auta?? Chodzi o korektę lakietu w okolicach bydgoszczy???
devilsky Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 Witam PanowieCzy znacie/możecie polecić kogoś kto dobrze poleruje auta?? Chodzi o korektę lakietu w okolicach bydgoszczy??? https://web.facebook.com/artdetailingbydgoszcz/?fref=ts http://www.artdetailing.pl/
ShadowWarrior Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 czy cos tu sie w ogole dzieje w tej grupie? halo, halo ^_^
devilsky Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dnia 19.06.2017 o 18:57, ShadowWarrior napisał: czy cos tu sie w ogole dzieje w tej grupie? halo, halo ^_^ Generalnie niewiele, jak widać...
Geniusz Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 a szkoda. Wydawałoby się, że jakiś czas temu w dobrą stronę to szło i się urwało.
devilsky Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Ja dalej odwiedzam Artura, sam nawet powiedział, że wszyscy są mile widziani.
Geniusz Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Witajcie, Wracam do żywych Panowie dziś zamówić chcę Megsa UC. JEdnak pomyślałem, że może ktoś z Was ma i nie planuje już używać ? Niestety praca ręczna będzie grana i zastanawiam się czy warto organizować sobie czas żeby machać łapą czy może jednak odżałować i wstrzymać się i zakupić znowu maszynę ? Po ostatniej niemiłej przygodzie jeszcze nie zdecydowałem się jej zakupić Mam 3 auta do ogarnięcia, więc w sumie maszyna by się przydała. Może ktoś z Was swojej chce się pozbyć ?
Artih Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Kupuj maszynę, choćby Vandera - to zupełnie co innego niż ręczne machanie... efekty też z innej bajki.
Rekomendowane odpowiedzi