olas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 panowie ktoś z was jedzie na vw manie?
Geniusz Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 robicie jakies spotkania ? chętnie wpadłbym pogadac o tym co i jak oraz zobaczyl roznice na Waszym autkach
escimo Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 ZółtyDziobek, temat jest można powiedzieć umarły ;( Najbliższe nas spoty są w Łodzi/Poznaniu/Gdańsku
Geniusz Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 to może by zebrac pare osób ? widze, że troche osób tu jest więc moze się obudzą
escimo Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Można spróbować, ale nie liczbyłbym na dobrą frekwencję Jak by co to ja zawsze jestem chętny
Geniusz Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 escimo to fajnie, poczekamy z 2 dni jeszcze czy ktos sie obudzi i dalej sie cos zaplanuje
Slawek.k81 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 jak na moje to za mało jeszcze nas jest a Ci co są to są bardzo ospali
olas Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 no to prawda troche ospali jestesmy planujecie jakies spotkanie?
Slawek.k81 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 planujecie jakies spotkanie? hmmm? może? w sumie nie myślałem nad organizacja? ale żeby jaki kolwiek spot, spocik doszedł do skutku to trzeba się za to zabrać konkretnie i na temat
olas Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 no to prawda jak cos to ja bym był bardzo chętny zawsze moge też coś pomóc
Geniusz Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Wiecie tu nie ma co wielkiego organizowac na moje W taką pogode to można sie spotkac na parkingu gdzies, pogadac troche o kosmetykach itp (ja np bede mial wieeele pytan ) i potem pojechac gdzies (Focus? miasto?) i usiasc w cieplym i dalej hehe bo latem to nawet mozna sie umowic gdzies na jakies male
escimo Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 ZółtyDziobek, parking Tesco, tam zawsze dużo miejsca jest. We focusie często lipa W letnie dni można kombinować pod Łuczniczką
Slawek.k81 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Wiecie tu nie ma co wielkiego organizowac na moje W taką pogode to można sie spotkac na parkingu gdzies, pogadac troche o kosmetykach itp (ja np bede mial wieeele pytan ) i potem pojechac gdzies (Focus? miasto?) i usiasc w cieplym i dalej hehe bo latem to nawet mozna sie umowic gdzies na jakies male W sumie masz racje, ale 4 strony w temacie i nic z tego nie wychodzi!
olas Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 no mysle ze tesco to dobry pomysł tylko odradzam piatek ale ja jestem za
escimo Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Pytanie nr 1, ilu nas jest z Bydg/okolic, chętnych żeby przyjechać?
Kobi Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja też byłbym chętny choć lakier na mojej Astrze do piękny nie należy, ale spotkać się i pogadać można Pod tesco często jest dużo zlotów
Geniusz Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 no moja asterka też ma stary lakier, i dbam jak moge ale bez polerki szału nie zrobie to może przyszła sobota czy jakos w tygodniu lepiej ?
Kobi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 W tygodniu zazwyczaj połowa ludzi nie ma czasu, prędzej obstawiał bym jakiś weekend
olas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 chyba jak wszyscy chcielibyśmy się poznać
escimo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 To co, jakaś lista i propozycja terminu?
Geniusz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 No z doswiadczenia wiem, że w weekend ludziom nie chce sie, a w tygodniu zawsze po robocie jakoś tak chetnie sie wyjedzie no, ale powiedzmy że piątek ? PS, Ma ktoś z Was jakieś AIO ? Np Tripple ?
mmakira Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja zdecydowanie preferuje sobotę. Moja propozycja - sobota 10 - 11 parking Tesco. Ciekawe - 5 stron wątku, rok umawiania, czy tym razem coś z tego wypali ?
Rekomendowane odpowiedzi