Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
planujecie jakies spotkanie?

hmmm? może? w sumie nie myślałem nad organizacja? ale żeby jaki kolwiek spot, spocik doszedł do skutku to trzeba się za to zabrać konkretnie i na temat :o

Opublikowano

no to prawda jak cos to ja bym był bardzo chętny zawsze moge też coś pomóc

Opublikowano

Wiecie tu nie ma co wielkiego organizowac na moje ;) W taką pogode to można sie spotkac na parkingu gdzies, pogadac troche o kosmetykach itp (ja np bede mial wieeele pytan :P ) i potem pojechac gdzies (Focus? miasto?) i usiasc w cieplym i dalej hehe ;) bo latem to nawet mozna sie umowic gdzies na jakies male :ad:;)

Opublikowano

ZółtyDziobek, parking Tesco, tam zawsze dużo miejsca jest. We focusie często lipa :P W letnie dni można kombinować pod Łuczniczką ;)

Opublikowano
Wiecie tu nie ma co wielkiego organizowac na moje ;) W taką pogode to można sie spotkac na parkingu gdzies, pogadac troche o kosmetykach itp (ja np bede mial wieeele pytan :P ) i potem pojechac gdzies (Focus? miasto?) i usiasc w cieplym i dalej hehe ;) bo latem to nawet mozna sie umowic gdzies na jakies male :ad:;)

W sumie masz racje, ale 4 strony w temacie i nic z tego nie wychodzi!

Opublikowano

Ja też byłbym chętny choć lakier na mojej Astrze do piękny nie należy, ale spotkać się i pogadać można ;) Pod tesco często jest dużo zlotów ;)

Opublikowano

no moja asterka też ma stary lakier, i dbam jak moge ale bez polerki szału nie zrobie :kox:

to może przyszła sobota czy jakos w tygodniu lepiej ?

Opublikowano

W tygodniu zazwyczaj połowa ludzi nie ma czasu, prędzej obstawiał bym jakiś weekend :)

Opublikowano

No z doswiadczenia wiem, że w weekend ludziom nie chce sie, a w tygodniu zawsze po robocie jakoś tak chetnie sie wyjedzie ;) no, ale powiedzmy że piątek ? :)

PS, Ma ktoś z Was jakieś AIO ? Np Tripple ? :acute:

Opublikowano

Ja zdecydowanie preferuje sobotę. Moja propozycja - sobota 10 - 11 parking Tesco.

Ciekawe - 5 stron wątku, rok umawiania, czy tym razem coś z tego wypali ? 8-)