Borys-Tech Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Panowie brudne auta też wpuszczacie? Bo moje od 3 tygodni porządnego mycia nie widziało i wygląda jak pyłek drzewny :-(
Artih Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Wszystkie Może nawet coś pomyjemy Karol już składa coś na tą okoliczność
Borys-Tech Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 To wrzucę graty do bagażnika może będzie się chciało coś zrobić Jakieś wkupne na tego grilla lub do niego zabrać?
Artih Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Co kto uważa Ogólnie chyba o wszystkim pamiętałem Tylko % nie ma bo pewnie i tak wszyscy autami.
Borys-Tech Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 No więc na wstępie dziękuje Arturowi za świetny spot i grilla. Podziękowania również dla żony za świetne babeczki Wszyscy chyba tylko dla nich przyjechali na spota Miejscówka naprawdę świetna i spokój dookoła więc można grzebać sobie. Teraz przynajmniej mamy miejsce na spoty gdzie można sobie usiąść i pogadać a nie stać pod Tesco. Jeszcze raz dzięki za miło spędzony czas i możliwość umycia auta. Oby interes się kręcił i było dużo aut do Geniusz to ty przypadkiem nie złapałeś mandatu jak wracałeś od Artura? Bo wydaje mi się że mijałem cię na Orlenie jak jechałem w stronę Osowej Góry.
Geniusz Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Noo babeczki mega dobre teraz co spot mam nadzieję, że będą Miejscówka mega, dużo miejsca, wszystko ogarnięte także zazdroszczę, więc obyśmy częściej się tam widzieli Artur Geniusz to ty przypadkiem nie złapałeś mandatu jak wracałeś od Artura? Bo wydaje mi się że mijałem cię na Orlenie jak jechałem w stronę Osowej Góry. Taaa to ja ale chyba z ciekawości mnie ściągnęli do siebie Bardzo w porządku przedstawiciele władzy
Artih Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Ja także dziękuję za odwiedziny, cieszę się że choć trochę się podobało No i jakieś tam testy na Bravo się zaczęły - liczymy na wieści i aktualizacje Trochę fotek dla nieobecnych i tych, co zaspali w jakiś Inkach itp.
Novus Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Od razu zaspali Ten tydzień napięty jak plandeka w Żuku, ale w następnym jestem
Geniusz Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Nie wiem czy to traktować jako kosmetykę auta, ale że raczej mało ludzi to robi to może.. Chce w aucie zdjąć sanki przednie, oraz w późniejszym czasie belke tylną. Jak wiadomo to gruba stal, przez co naloty korozji są jakieś. Jak zabrać się do tego żeby to wyczyścić ze smarów, brudu i tego nalotu całego, potem to zapodkładować i pomalować ?
Borys-Tech Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Mały up po 1 dniu testu: Jak widać BSD mniej przyciąga kurz a do SG lgnie jak muchy wiadomo do czego Przy woskach żadnej różnicy raczej nie widać. Jutro może podjadę na bezdotyk to zobaczymy krople.
Tenchu Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Nie wiem czy to traktować jako kosmetykę auta, ale że raczej mało ludzi to robi to może.. Chce w aucie zdjąć sanki przednie, oraz w późniejszym czasie belke tylną. Jak wiadomo to gruba stal, przez co naloty korozji są jakieś. Jak zabrać się do tego żeby to wyczyścić ze smarów, brudu i tego nalotu całego, potem to zapodkładować i pomalować ? Szkiełkowanie : P
Geniusz Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Grubo widać odcięcie A ktoś tu ogarnia szkiełkowanie?
Tenchu Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Grubo widać odcięcie A ktoś tu ogarnia szkiełkowanie? Tu to nie wiem, w Bydgoszczy jest kilka firm http://www.robotic.pl/index.php?r=site/page&view=uslugi, mogł byś piaskować ale szkiełkowanie jest mniej inwazyjne, pozniej malowanie i nowe tuleje i masz nówke zawias akurat pod B8 : P
Artih Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Geniusz, koło mojego studia jeszcze na skrzyżowaniu z Nakielskiej DK masz śrutowanie i lakierowanie proszkowe. Carnauba w SG ciągnie kurz. Czyli jednak Sonax się broni
Geniusz Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Borys-Tech, jak tam kropling jakiś porównywałeś już też ?
Borys-Tech Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ktoś dzisiaj chętny na wieczorne mycie auta?
escimo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja staram się nie jeździć autem bo mam uszkodzony amortyzator. W sobotę przekładam zawieszenie i dopiero będę zdolny do jazdy -- 4 cze 2015, o 14:57 --
dreadlook Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Panowie szukam lakiernika, który pomalowałby mi zderzak tylny (Seat Leon 1M Cupra) i klapę. Tyle, że nie za 3 miesiące, czy nawet 3 tygodnie, no i żebym nie zapłacił jak za zboże. Macie namiary na kogoś? Najlepiej okolice Torunia / Golubia Dobrzynia / Brodnicy / Wąbrzeźna.
Cross Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja natomiast szukam osoby z Torunia bądź bliskich okolic, która ogarnęła by mi wnętrze auta..
Geniusz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Za 2 tygodnie będę miał w końcu maszynkę
darfe Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam Panowie, jest może ktoś z Bydgoszczy i posiada maszynkę DA i byłby tak miły i udostępnił do przetestowania na jakimś małym spocie? Noszę się już od jakiegoś czasu z zakupem, ale wolałbym wziąć ją do ręki i się chwilę pobawić, żeby potem nie żałować. Mam rotację powerupa i przy dłuższej zabawie ręce odpadają, nie ma nawet blokady przycisku. Do grubszej polerki raz w roku jest ok, jednak do częstego nakładania cleanerów jest niewygodna.
escimo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 darfe, posiadam & mogę udostępnić do testów - tylko nie ma miejscówki - chyba, że Artih udostępni miejsce
Borys-Tech Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 To może od razu jakiś spot zrobimy? Ja też mam DA więc jak coś też mogę udostępnić.
Geniusz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 No na spocik chętnie jutro/środa będę miał swoją
Rekomendowane odpowiedzi