Borys-Tech Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja mam 2 zmianę w pracy więc do 22 jestem uwiązany, ale byłbym chętny na picowanie wspólne.
Geniusz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 To możemy się umówić wstępnie. Proponuje myjke koło tesco, bo będzie można zjechać na dół i osuszyć i sobie oblecieć specyfikami auto. Chyba, że masz lepszą propozycje
Borys-Tech Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja dzisiaj odpadam z myciem może jutro się zabiorę, ale jak będziesz to mogę wpaść na chwilę pogadać po pracy.
czarekn Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Cześć! Wiem, że to niezbyt dobry temat na takie pytania, ale poszukuję kogoś z kujawsko - pomorskiego (najlepiej Toruń, ale wszystko inne też wchodzi w grę) kto byłby w stanie wprowadzić mnie w świat detalingu i na moim aucie razem ze mną wykonać korektę lakieru. Oczywiście za wszystko płacę jak za korektę. Albo po prostu szukam kogoś kto zrobi mi u nas korektę lakieru. Nie chcę chodzić do studia detalingu, bo po pierwsze jest ich jak na lekarstwo i jest mało opinii, a po drugie wiem, że korekta w przydomowym garażu będzie tańsza, bo nie trzeba dokarmiać budżetu państwa. Może być PW
Artih Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Panowie - 16 maja (sobota) o godzinie (do uzgodnienia - 15:00 ?) zapraszam na spotkanie ... w końcu do siebie Lisi Ogon k/Bydgoszczy, przy drodze krajowej numer 10 (jadąc od Nakielskiej na skrzyżowaniu jedziemy w prawo jakieś 500 metrów). Dokładna mapka http://www.artdetailing.pl/?page_id=6
Borys-Tech Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 O kurde ja z Fordonu to całą Bydgoszcz muszę przejechać :-) Tylko nie jestem pewien czy dam radę bo możliwe że w pracy będę więc może inny termin albo może będę mógł wpaść indywidualnie zobaczyć jak się urządziłeś?
Novus Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Aleś termin wybrał. 15 się żenię Wpadnę jeszcze w maju szefie aaa i biorę pełen pakiet, włącznie ze szpecącą ceramiką
Artih Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Łooo chłopie to 15 jestem w Inku To może piątek wieczorkiem tak jak robiliśmy do tej pory ? 18:00 czy 19:00 ? Bartek wpadaj kiedy chcesz
Denzel Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Czy ktoś z forum będzie na zlocie mercedesa 16 maja w Toruniu?
Wypucuj-Auto Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Czy ktoś z forum będzie na zlocie mercedesa 16 maja w Toruniu? Obecni
Geniusz Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 No dobra, to jakie konkrety odnośnie tego spotkania ?
Artih Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Ze swojej strony proponuję zatem 23 maja, godzinę 16:00.
Borys-Tech Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 To już lepiej pasuje bo będę miał nocki więc mogę wpaść
escimo Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 23 to znowu ja będę na weselu Ale ja do Ciebie mam kawałek, to może w innym terminie wpadnę na jakieś pucowanie, bo ostatnio brak czasu i miejsca
Artih Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 23 maja godzina 16:00 spot aktualny Tymczasem escimo przyspieszył wizytę i dzisiaj zaaplikował małe mycie ze smalcowaniem swojej Veci Dziękujemy za wizytę
Borys-Tech Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Trzeba było mówić to też bym wpadł bo miałem wolne, a właśnie chciałem ogarnąć auto bo wygląda jak piaskownica na kółkach. No nic do zobaczenia mam nadzieję w przyszła sobotę
escimo Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Artih, A ja jeszcze raz dziękuję za ugoszczenie i użyczenie miejsca W końcu coś porządnego w naszym regionie, kto przyjedzie ten się nie zawiedzie!
Geniusz Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Będę tylko adres tu albo na pw podeślijcie
Borys-Tech Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Wystarczy wejść na FB :] https://www.facebook.com/artdetailingbydgoszcz Kurde a ja znowu brudnym autem chyba przyjadę nie ma czasu na ogarnięcie, wiecznie w pracy ostatnio ;/
Geniusz Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Nie korzystam z Fb ps. chce ktoś takie mini pady festoola ?
Borys-Tech Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Ja też nie mam FB :-) masz tu stronkę http://www.artdetailing.pl/?page_id=6
Rekomendowane odpowiedzi