Borys-Tech Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 To trzeba ogarnąć jakiegoś spota i zobaczyć jak SG się trzyma Lipa że pogoda taka nie przyjemna bo nie mam czasu nawet ogarnąć auta i wygląda jak kupa syfu
Borys-Tech Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Dla mnie może być sobota a jak reszta?
Novus Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 To mamy 3 chętnych. Drugi Maciej na eskapadzie jeszcze chyba Adrian pewnie podjedzie Artih też, a jak nie to go siłą zaciągniemy Sławek? Robert? Teraz pytanie zasadnicze: gdzie Nie ukrywam, że mogłaby być opcja wejścia w ciepłe
escimo Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 No ja ląduje w Polsce w sobotę po południu, więc nie dam rady
Novus Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Będę o 18 w bdg jakby co, zgarniemy Cię escimo
escimo Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Novus, ale ja ląduje w Modlinie
Geniusz Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Kurde, ja jutro na pogrzeb ide
Geniusz Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Stypa jest, więc ciężko to widzę niestety
Novus Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Jakby co to podleć. Wezmę co miałem wziąć, a nóż się wyrwiesz [ Dodano: 28 Listopad 2014, 19:20 ] 18.00 KFC na JP?
devilsky Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 A moglby ktos zabrac jakis specyfik do zaczerniania tapicerki? Bo chcialbym sprawdzic czy cos da sie zrobic z moja zanim cos zamowie.
Novus Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Tapicerki? W sensie dywaników welurowych?
devilsky Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Mam wytarty od łokcia boczek w drzwiach i się zastanawiałem jak go usunąć bo dość dziwnie wyglądają "nitki". Trochę jak żyłka itp.
Artih Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Chłopaki czekamy pod KFC ____________________ No i po - było wesoło jak zawsze, frekwencja nie dopisała pewnie przez zimno ale schowaliśmy się w KFC i było ciepło
bogoz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam Panowie, mam prośbę do osoby z Torunia, mam tam felgi do kupienia tylko z Wrocławia trochę daleko jechać a sprzedający średnio chce wysłać za pobraniem. Oczywiście za sprawdzenie należy się wynagrodzenie $$
bogoz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Niestety najprawdopodobniej trafił się oszust.. Zdjęcie znalazłem na innej aukcji wraz z opisem skopiowanym i chce najpierw kase na wysyłke pobraniową. Mówi że zdjęcia jego i teraz dopatrzyłem się ze rozmiar opony sie nie zgadza.. Bajerant i oszust, ehh Dzięki Novus za chęci.
Novus Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Panowie ktoś poleci dobrego tapicera? U mnie jest dwóch, jeden taniuśki, ale zepsuł ostatnio robotę, a drugi już krzyczy 250 zł za wymianę boczka 25 cm x 10 cm z moim materiałem Potrzebuję sprawdzonego i solidnego
escimo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak zwykle jestem chętny i czekam na propozycje
tfelek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siemka panowie jak wiadomo szukam scenica i znalazlem cos ciekawego z Torunia , PAN ma kiepskie zdjęcia auta czy może ktoś z Torunia mógł by podejchac zobaczyć i porobic zdjęcia jakieś lepsze i dokładniejsze . jeśli będzie ok to jade w sobote i go kupuje. Prośbą jak cos proszę pisać na pw . dzięki wielkie za przysługi oczywiście jakoś się odwdzięcze.
Rekomendowane odpowiedzi