busaart Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Mi tez pasuje po 15, akurat wcześniej się na lotnisku pokręce a tak przy okazji zabieracie ze sobą jakieś kosnetyki, czy coś? bo nie wiem czy pakować do bagażnika pozdr
Mass Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Ja mogę coś ze sobą zabrać, ale szału nie będzie Nielsena do plastików, UC i kilka innych budżetowych cudów. Jeżeli ktoś może to chciałbym sprawdzić jak się śmiga tricolorem. Stawiam piwko za użyczenie na 5 minut Jak posiadacie coś do renowacji kierownicy to chętnie poproszę o lekką "naprawę". Co do zapłaty to się dogadamy
wlodek1974 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Ja wezmę wszystko co posiadam(oprócz polerki -jej nie chce mi zabierać)
busaart Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Też wezme co mam, czekam za zestawik Megsa od kolegi z forum, ale coś ta paczka idzie i idzie, mam nadzieje że do weekendu zdąży Podsumowując Parking Castorama w Sobotę 6.09 godz. ok 15 Zapraszamy wszystkich chętnych!!!
Borys-Tech Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Może jak się ogarnę to wpadnę, ale brudnym autem bo nie będzie już czasu na mycie. Jakich aut szukać żeby nie jeździć po całym parkingu??
busaart Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Borys-Tech, Moje Bmw 740d kolor antracyt, Piotra (Włodek1974) Audi A6 czarny kombi (felga 19'') reszty nie znam jak coś moj nr 530 883 466
Mass Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Pomarańczowa Tigra Widać z daleka xD Gdzie się mniej więcej ustawiamy? Od razu po prawej stronie parkingu na uboczu czy gdzieś w głębi? Pytam, żeby nie szukać Was po całym parkingu
busaart Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Możemy na uboczu gdzieś na początku parkingu, żeby innych aut nie bylo
Borys-Tech Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Co taka cisza w temacie? Spot był na Castoramie szkoda że tylko w 4 ale było pooglądane pomacane i że następny spot lepiej zrobić w weekend później niż 15 godzina. Pytanie do kolegów czy ktoś wie gdzie w Bydgoszczy dostanę: MAROLEX LANCA MODUŁOWA R01mr15 Byłem we wszystkich marketach budowlanych i nigdzie nie ma. W obi są marolexy i części do nich ale tej krótkiej Lancy nie ma.
busaart Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Spot Był! Ale coś nikt nic nie pisze Do zobaczenia Oby w weekend i może na jakiejś myjni
wlodek1974 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Sopcik był Porównanie mazidełek równiez się odbyło,teraz trzeba bedzie na jakieś mycie
Borys-Tech Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Kiedy przyszły weekend??
Geniusz Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Mnie by pasowało, tak myślałem, że warto może poszukać jakiejś miejscówki żeby można było pod dachem czasem sie spotkać i na szybko furki ogarnąć ? [ Dodano: 21 Wrzesień 2014, 19:04 ] a takie pytanko - ktoś z maszyną miałby czas i chęć wyprowadzić mi maskę na błysk ? Głównie chce zobaczyć czy z lakieru da się coś uratować czy lakiernik mnie czeka.
busaart Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 Może jakiś spocik? bo już prawie miesiąc miną, a tu cisza
Geniusz Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Ja chętny jestem a gdzie reszta ?
Novus Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Piątek, piąteczek, piątunio??? Popołudnie/wieczór? Ktoś coś Może go-kart race te sprawy?
escimo Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Pytanie podstawowe - gdzie
Novus Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Nie wierzę. Sam on napisał Zróbmy wstępnie jakiś garaż z dachem bo pogoda na razie się zepsuła. Jak będzie ciepło to zmienimy lokalizację. Możemy też jakieś mycie zrobić
escimo Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Novus, raczej chodziło mi o to w jakim mieście, bo rozbieżność miejscowości u nas duża
Novus Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 W Bydgoszczy zawsze spoty przecież
Geniusz Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Mogę przyjechać, ale wieczorem :-) po 15 hamulce z tyłu robię i jak będą zrobione to przyjadę :-) no miejsce żeby myć Auto razem by było elegancko mieć
Novus Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Wieczór pasuje jak ulał dla mnie. Ogarnijcie siakąś myjkę to zrobimy pit stop w kilku i umyte
Rekomendowane odpowiedzi