Geniusz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 O 15 mógłbym być ale to prosto z roboty hmm nie wiem jak reszta, ale może chociaż 16-17 ?
Artih Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 16:00 - Łuczniczka ? W końcu Tuge dostaniesz Wojtek No i będzie konkurs na najbrudniejsze
Novus Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Panowie ja tak ok 16.30 muszę być na yyyy Grunwaldzka/Kraszewskiego. Zważywszy czas operacyjny przelotu przy piątku to czym prędzej tym dla mnie lepiej. Podjadę pod Łuczniczkę ok 15 kto będzie szybciej to fajnie, jak nie to innym razem pogadam z wami Jak daleko na tej Łuczniczce? Bo ten parking duży BTW szukajcie najbrudniejszego czarnego łopla kombi na CIN to będę ja
Geniusz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 tam gdzie kiedyś komin stał ?
Mass Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Cholera, ja akurat popołudniówki w tym tygodniu Mam nadzieję, że dam radę być na następnym spotkaniu
Novus Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ja nie wiem gdzie komin, ale to stanę pomiędzy wejściem do kręgielni w hali a rzeką. Deal? Coś komuś wziąć odlać, próbki coś?
Geniusz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Novus, masz może FK 425 Body Slick ?
Borys-Tech Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ma ktoś odrobinę jakiegoś cleanera do skóry?? Wyczyściłbym sobie kierownicę bo nigdy jeszcze nie była czyszczona, a ja nie wyposażyłem się jeszcze w nic To co 15:30-16 Łuczniczka?? Ja będę czarnym Bravo II.
Novus Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ZółtyDziobek, sprawdzę bo miałem kiedyś taki mały ala tester, ale nie obiecuję Borys-Tech, wezmę colourlocka stronga z odżywką i pędzlem to ogarniem na szybkości Ja będę od ok 15 do 16 jakby co.
Borys-Tech Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Byliśmy pogadaliśmy, szkoda że w takim małym gronie ale może następnym razem będzie nas więcej. Dzięki Wojtek za kierę :]
Novus Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Nie ma za co Artih dotarł? A 15 minut później ustrzeliłem auto escimo na parkingu. W domu siedział, a na spota nie chciał Jakby co jest picture na dowód
Borys-Tech Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Nie dotarł widocznie nie było po drodze albo za wcześnie.
Geniusz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 W końcu udało się zjechać chociaż w kilka osób
Artih Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja niestety musiałem wyjechać za Bydgoszcz i nie zdążyłem
Mass Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 W tym tygodniu pracuję do 14stej więc jak coś to jestem chętny. Już dojadę do tej Brzydgoszczy
wlodek1974 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Może jakoś w sobotę lub niedziele.W tygodniu do 16 więc z mojej strony nie ma szans . A poznałbym bym kolegów z chęcią.
Borys-Tech Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja w tym tygodniu odpadam mam 12h zmiany w pracy Dopiero w weekend będzie coś lżej, więc można by się ustawić.
busaart Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Witam, a może ktoś się wybiera na zakończenie sezonu z BMW Klub w Toruniu 6.09? Jak ktoś by był innym autem niż bmw można poza terenem zlotu się spotkać. Można by przy okazji porozmawiać o detalingu. Może ktoś z doświadczonych oceni postęp prac nad moim autem.
Mass Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Witam,a może ktoś się wybiera na zakończenie sezonu z BMW Klub w Toruniu 6.09? Jak ktoś by był innym autem niż bmw można poza terenem zlotu się spotkać. Można by przy okazji porozmawiać o detalingu. Może ktoś z doświadczonych oceni postęp prac nad moim autem. Będzie można się spotkać na parkingu Castoramy. Łatwo trafić, blisko zlotu BMW (bo będzie na lotnisku prawda? ) i nikt nie będzie przeszkadzał
busaart Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Witam,a może ktoś się wybiera na zakończenie sezonu z BMW Klub w Toruniu 6.09? Jak ktoś by był innym autem niż bmw można poza terenem zlotu się spotkać. Można by przy okazji porozmawiać o detalingu. Może ktoś z doświadczonych oceni postęp prac nad moim autem. Będzie można się spotkać na parkingu Castoramy. Łatwo trafić, blisko zlotu BMW (bo będzie na lotnisku prawda? ) i nikt nie będzie przeszkadzał jestem za, może Piotr (włodek1974) się skusi. Oczywiście wszyscy są zaproszeni
Geniusz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Ja odpadam, będę w Wąbrzeźnie na weselu
wlodek1974 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Witam,a może ktoś się wybiera na zakończenie sezonu z BMW Klub w Toruniu 6.09? Jak ktoś by był innym autem niż bmw można poza terenem zlotu się spotkać. Można by przy okazji porozmawiać o detalingu. Może ktoś z doświadczonych oceni postęp prac nad moim autem. Będzie można się spotkać na parkingu Castoramy. Łatwo trafić, blisko zlotu BMW (bo będzie na lotnisku prawda? ) i nikt nie będzie przeszkadzał jestem za, może Piotr (włodek1974) się skusi. Oczywiście wszyscy są zaproszeni Na tą chwilę jestem za Tylko godzina jeszcze
busaart Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Witam,a może ktoś się wybiera na zakończenie sezonu z BMW Klub w Toruniu 6.09? Jak ktoś by był innym autem niż bmw można poza terenem zlotu się spotkać. Można by przy okazji porozmawiać o detalingu. Może ktoś z doświadczonych oceni postęp prac nad moim autem. Będzie można się spotkać na parkingu Castoramy. Łatwo trafić, blisko zlotu BMW (bo będzie na lotnisku prawda? ) i nikt nie będzie przeszkadzał jestem za, może Piotr (włodek1974) się skusi. Oczywiście wszyscy są zaproszeni Na tą chwilę jestem za Tylko godzina jeszcze Mi w sumie obojętnie. p.s. Dzwoniłem Piotr do Ciebie dziś, ale sie nie dodzwoniłem chciałem pogadać właśnie o kosmetykach
Mass Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Mi pasuje w sobotę obojętnie która godzina, byle było po 15
Rekomendowane odpowiedzi