miskieusz Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Aż tak żal zrobić 5km więcej i w spokoju zrobić sobie auto?? Powiedz, gdzie, bo przyznam się szczerze, że z Krakowskiej się zwinąłem i będę walczył za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A przeczytaj sobie wątek od początku, to się dowiesz, gdzie się spotkamy co tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Hmm czytam, ale jakoś nie pokojarzyłem i zrozumiałem, że tam też nie do końca jest gites Czyli rozumiem, że mogę podjechać na Braterską i spokojnie tam przycupnąć na hmm 4-5h? Potrzebuję umyć, wyapckować i wyglinkować, i tam nie ma z tym problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jak chcesz spędzić tam 5 godzin to od 21 -22 możesz zacząć działać i rób to maksymalnie dyskretnie. Niepotrzebny sprzęt chowaj do auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 W godzinach wieczornych po za umyciem i glinką wiele więcej nie zrobisz bo jest duża wilgoć i komary. Najlepiej ruszyć od świtu i w bardziej pochmurny dzień. Do glinki, cleanera i wosku nie potrzebujesz zajmować stanowiska na myjce, to można zrobić praktycznie wszędzie (możesz nawet zająć miejsce przy odkurzaczach). Miejsce jest "przyjazne" ale tak jak mówi balcerek miej pod ręką tylko potrzebne klamoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Hmm dzięki za info Panowie. Ogólnie to wiadomo, że SRP i wosk to mogę nawet i pod blokiem nałożyć. Potrzebuję miejscówkę, żeby umyć i wyglinkować w sumie. No nic za tydzień drugie podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam, jestem tu nowy, acz kolwiek pucowanie furek kręci mnie już od dawna. Podobnie jak Wy miałem zawsze problem z miejscem gdzie można samemu umyć auto. Otóż jest na ul. Puławskiego 48 myjnia, gdzie za parę złotych można samemu umyć sobie auto Rozmawiałem też dziś z właścicielem i mówi, że spokojnie można rozpuścić wici na forum. Obecnie są tam dwa zadaszone stanowiska do mycia i dwa do odkurzania. Wokół placu trochę jest, więc ewentualnie opcja jakiegoś spotu też wchodzi w grę (za parę złotych extra można tam siedzieć dłużej - wosk, opony itp.) Czynne pn-sb 8-20. Tak sobie pomyślałem, czytając powyższe posty, że podzielę się informacją i miejscem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jak wrócę to chętnie sprawdzę, bo mam nie daleko. Ciekawe jak krzywo będą panowie patrzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ciekawe jak krzywo będą panowie patrzyli Spokojnie, nie będą. Ja tam śmigam od dłuższego czasu i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Tak tylko dla nas spotkania najlepsze wieczorami. ale może dzisiaj mi sie uda podjechać żona ma strasznie zapuszczone auto. Jak pojade podziele się wrażeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 U nas cisza ? nikt się nie wybiera autka? Raczej nie powinno padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja jutro uciekam do Leszna, to bede mial czas na spokojnie zrobic w swoim garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 U nas cisza ? nikt się nie wybiera autka? Raczej nie powinno padać A z rana masz czas czy tylko wieczór?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a kiedy dokładnie Piotrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 mi obojętne, mam jeszcze ostatki wakacji, może być nawet jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 A na spotkaniach myjecie swoje autka czy tylko takie tam pogaduchy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jedno i drugie , wpadnij to sam się przekonasz ostatnio była bardzo duża grupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 z rana to tak mi średnio pasuje jednak, prędzej po południu ale nie wiem czy wtedy jest jakaś szansa coś umyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 No to rzucać propozycje chyba że jedziemy do Marka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 możemy jechać ja po robocie miałbym już cały Wrocław za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Z jazdą do Marka chodziło mi o poczekanie do momentu zorganizowanego spotkania bo zrobić 60km dla potrzebnych 20min z wiadrem to przesada :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 a jak wrócimy od Marka to znowu będzie trzeba robale skrobać tak poważnie to dzisiaj będę wolny od 14 wiec nie wiem czy próbować za dnia czy poczekać do 18 edit jednak mała zmiana planów wpadamy z Cashem jutro, czyli piątek o 10 tam gdzie zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Co prawda jeszcze nie byłem ani razu, ale chętnie skorzystam z zaproszenia Ja w przyszłym tygodniu jestem we Wrocławiu, więc jakbyście organizowali coś to wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jak by co ja i native wpadamy jutro o 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ja już po wakacjach, ale jeszcze nowych specyfików nie aplikowałem na auto, nie było kiedy, szybkie wakacje... jutro chcę na spokojnie się za to wziąć, nie wiem tylko czy przed 10 wstanę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi