Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aż tak żal zrobić 5km więcej i w spokoju zrobić sobie auto??

:?:

Powiedz, gdzie, bo przyznam się szczerze, że z Krakowskiej się zwinąłem i będę walczył za tydzień :oops:

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Hmm czytam, ale jakoś nie pokojarzyłem i zrozumiałem, że tam też nie do końca jest gites :o

Czyli rozumiem, że mogę podjechać na Braterską i spokojnie tam przycupnąć na hmm 4-5h? Potrzebuję umyć, wyapckować i wyglinkować, i tam nie ma z tym problemu? :shock:

Opublikowano

Jak chcesz spędzić tam 5 godzin to od 21 -22 możesz zacząć działać i rób to maksymalnie dyskretnie. Niepotrzebny sprzęt chowaj do auta.

Opublikowano

W godzinach wieczornych po za umyciem i glinką wiele więcej nie zrobisz bo jest duża wilgoć i komary.

Najlepiej ruszyć od świtu i w bardziej pochmurny dzień. Do glinki, cleanera i wosku nie potrzebujesz zajmować stanowiska na myjce, to można zrobić praktycznie wszędzie (możesz nawet zająć miejsce przy odkurzaczach). Miejsce jest "przyjazne" ale tak jak mówi balcerek miej pod ręką tylko potrzebne klamoty.

Opublikowano

Hmm dzięki za info Panowie.

Ogólnie to wiadomo, że SRP i wosk to mogę nawet i pod blokiem nałożyć. Potrzebuję miejscówkę, żeby umyć i wyglinkować w sumie.

No nic za tydzień drugie podejście :ad:

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy, acz kolwiek pucowanie furek kręci mnie już od dawna. Podobnie jak Wy miałem zawsze problem z miejscem gdzie można samemu umyć auto. Otóż jest na ul. Puławskiego 48 myjnia, gdzie za parę złotych można samemu umyć sobie auto :ad: Rozmawiałem też dziś z właścicielem i mówi, że spokojnie można rozpuścić wici na forum.

Obecnie są tam dwa zadaszone stanowiska do mycia i dwa do odkurzania. Wokół placu trochę jest, więc ewentualnie opcja jakiegoś spotu też wchodzi w grę (za parę złotych extra można tam siedzieć dłużej - wosk, opony itp.)

Czynne pn-sb 8-20.

Tak sobie pomyślałem, czytając powyższe posty, że podzielę się informacją i miejscem :)

Opublikowano
Ciekawe jak krzywo będą panowie patrzyli :evil:

Spokojnie, nie będą. Ja tam śmigam od dłuższego czasu i jest :good:

Opublikowano

Tak tylko dla nas spotkania najlepsze wieczorami.

ale może dzisiaj mi sie uda podjechać żona ma strasznie zapuszczone auto.

Jak pojade podziele się wrażeniami.

Opublikowano

Z jazdą do Marka chodziło mi o poczekanie do momentu zorganizowanego spotkania :P bo zrobić 60km dla potrzebnych 20min z wiadrem to przesada :]

Opublikowano

a jak wrócimy od Marka to znowu będzie trzeba robale skrobać :D

tak poważnie to dzisiaj będę wolny od 14 wiec nie wiem czy próbować za dnia czy poczekać do 18

edit

jednak mała zmiana planów wpadamy z Cashem jutro, czyli piątek o 10 tam gdzie zwykle.

Opublikowano

ja już po wakacjach, ale jeszcze nowych specyfików nie aplikowałem na auto, nie było kiedy, szybkie wakacje...

jutro chcę na spokojnie się za to wziąć, nie wiem tylko czy przed 10 wstanę :-)