native Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 na trzeciej stronie tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Przeczytaj wcześniejsze strony wątku, znajdziesz wszystkie dokładne info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Troche daleko, ale coz, wpadne pogadac. Auta chyba mył nie bede, bo i tak jutro wyjezdzam na urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 To ja też spróbuję dotrzeć na tą godzinę... nie wiem tylko czy zdążę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Idzie burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 No niestety to kto się pisze na jutro ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Od samego początku ja na wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 liczyłem ze przejdzie, no cóż to wtorek o 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Gdzie Wy macie te burze? Jutro wylatuje na urlop, wiec mnie nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Właśnie nadchodzi i zaczeło padać koło myjni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 to wtorek o 19 Jutro wylatuje na urlop, wiec mnie nie bedzie. spoko, nie pierwsze i nie ostatnie spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Fajna ulewa była To do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 w sumie już po burzy... to może do jutra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 W sumie to wylot mam o polnocy, moze wpadne na 19ta pogadac i poznac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoker Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ja bym chetnie sie dołączył. Czy coś dzis jest organizowane ? Poznałbym forumowych fachowców Ocenilibyście czy moj lakier sie jeszcze nadaje i do czego... Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Dzisiaj słonecznie i bez opadów, tak więc 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoker Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 byc moze czegoś nie doczytałem a nie znam mega dobrze Wrocławia. Czy spotkanie jest na myjni AutoSpa przy ulicy Braterskiej 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Hmm dobra pociągnę zagadnienie z poprzedniego tematu (gdzie umyć auto). Przejeżdżałem ostatnio koło ehrle na krakowskiej i w sumie miejsce niezłe. Nawet jest obok parking, żeby spokojnie nałożyć wosk czy dłużej się pobawić. Gorzej, że chwilowo czynne jest tylko jedno stanowisko. Bawił ktoś tam dłużej niż godzinkę? Gdzie zazwyczaj robicie cały proces? Nie mówcie, że wszyscy macie działkę z wodą i prądem, bo będzie mi strasznie przykro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 na krakowskiej jest monitoring, przynajmniej tak jest napisane wiec z wlasna chemia chyba srednio mozesz tam sie pokazac tym bardziej ze wlascicielem jest gosc ktory ma obok sklep z lakierami itp ewentualnie wieczorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jest jeszcze Ehrle na Bardzkiej. Ja tam myję, ale pojawiam się z samego rana co by nie patrzeć na zdziwione i krzywe twarze czekających w kolejce . Choć ostatnio coraz częściej widuję ludzi którzy sami myją i to w jakim stylu (Pan po opłukaniu leci szmatą całego matiza, inny mokrą gąbką szoruje auto bez wiadra i szamponu, a ostatni już miał jakiś płyn w butelce po ludwiku ). Zauważyłem, że jak ktoś zwraca uwagę to zazwyczaj jest to taksówkarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 na krakowskiej jest monitoring, przynajmniej tak jest napisane wiec z wlasna chemia chyba srednio mozesz tam sie pokazac tym bardziej ze wlascicielem jest gosc ktory ma obok sklep z lakierami itp ewentualnie wieczorami Hmm dobrze, że mi powiedziałeś, bo zamierzałem się tam jutro pojawić koło 7;/ to fatalnie! [ Dodano: 9 Wrzesień 2011, 20:27 ] Jest jeszcze Ehrle na Bardzkiej. Ja tam myję, ale pojawiam się z samego rana co by nie patrzeć na zdziwione i krzywe twarze czekających w kolejce . W którym miejscu? Bo chciałem jutro powalczyć, a tu kolega snap mnie uświadomił, że to nienajlepsze miejsce. Może na tej na Bardzkiej dam radę popracować nad autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 skrzyzowanie bardzkiej z armii krajowej na stacji LUKOIL w sobote to raczej bedzie troche ludzi z rana, lepiej wieczorem podjechac albo dzisiaj co do miejscowki na krakowskiej to nie do konca jest spalona, mysle ze poznymi/wczesnymi godzinami mozna cos podzialac, byle nie w godzinach pracy sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Na Bardzkiej w sobotę przed 7 zaczyna robić się ruch (choć nie jest to regułą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Aż tak żal zrobić 5km więcej i w spokoju zrobić sobie auto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi