cash Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Żonka nie wie, że im dłużej ta maskara pozostaje na aucie tym bardziej ono cierpi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Już ucierpiała maska niestety soki z robali zrobiły swoje i znowu zabawa z cleanerem i woskiem od początku , ale to może i dobrze będzie okazje przetestować Carbona wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Trzeba wymykać się z domu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 wybiera się ktoś dzisiaj na mycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja chyba będę ale jutro o 4 rano chyba, że dzisiaj ok 22, ale to mi napisz smsa bo już mnie nie będzie na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 4 rano to hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Nie no przesadziłem, 5:47 wschód słońca, to będę po 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Nie no przesadziłem, 5:47 wschód słońca, to będę po 5 Kolega ma nocki, czy jest nietoperzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Głupie pytania Przecież każdy wie, że nie myje się auta w słońcu a wieczorami niestety nie da się wysiedzieć z komarami Autko już czyste, teraz może jakaś drzemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie ma słońca i raczej nie trafi się na klientów tak jak ja ostatnio o 6:30 na Ehrle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Kto ma brudne auto? Najbliższy tydzień bez opadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja mam brudne, w tygodniu po godzinie 20 chętnie przybędę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 no to może wstępnie jutro tj. pon. godz 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wstępnie mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja mogę wpaść towarzysko bo auto w stanie nie tragicznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Też zajadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ktoś chętny na wtorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ja moge wpasc jutro. Gdzie i o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ja chętnie na jutro. Miejsce raczej standard, 20 to tak najpóźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Też się dopisuje do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 To lepiej ok 19 bo o 20 tj teraz to już ciemno. Na 80% podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Panowie ale w poniedziałek ma padać. A od wtorku bez deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ja na jutro bym się pisał bo mam grób na aucie i tak jak Piotrek mówi 19 bo nie zdarzymy nic wymyć a jak będzie padać to pojedziemy we wtorek, wiec zaglądajcie. Pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 19 faktycznie lepiej, jakby padało to wtorek, choć póki co piękne słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ale gdzie, bo ja tu nowy jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi