red Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A bo ja mam znowu tylko zakurzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ale frekwencja takze chyba odpuszcze tym bardziej ze nie mam jeszcze akcesori do mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ale frekwencja takze chyba odpuszcze tym bardziej ze nie mam jeszcze akcesori do mycia. Dlaczego ?? poznasz dużo pozytywnie zakręconych ludzi , poznasz kto czym myje i jakie to daje efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ale frekwencja takze chyba odpuszcze tym bardziej ze nie mam jeszcze akcesori do mycia. Dlaczego ?? poznasz dużo pozytywnie zakręconych ludzi , poznasz kto czym myje i jakie to daje efekty W sumie to masz racje, takze jak mi nic nie wyskoczy to podjade rekreacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Może jakaś nowa propozycja spotu przy myjni , będę we wrocku dostępny od poniedziałku , bo ostatni był udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja proponuje jutro czyli środa 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Może jakaś nowa propozycja spotu przy myjni , będę we wrocku dostępny od poniedziałku , bo ostatni był udany Poniedziałek będzie prawdopodobnie ok Ja proponuje jutro czyli środa 21:00 Sławek tak jak mówiłem jak się obrobię z polerką to podjadę opłukać wieczorem (99%), z resztą będę dzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ktoś się pisze na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 A ja mam pytanie - jaka jest średnia wieku wśród teamu? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 a czy to ważne ? w każdym razie wiaderka jesteśmy w stanie ze sobą zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Był ktoś wczoraj a może dzisiaj albo środa. Może ustalić że w środę się będziemy spotykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie każdy co środę ma brudne auto a blisko nie mam... Natomiast dzisiaj albo jutro jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja byłem wczoraj jak spłukałem auto i rozrobiłem szampon to zaczęło padać i to mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja dzisiaj też jestem chetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 cholera taka pogoda a ja mam same zacieki po deszczu :O wiec tez się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 godz 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 też się pisze, upaskudzony jest ostro przez to robactwo z A4 , Auto Spa 20:00 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 To chyba też wpadnę na trochę, choć bardziej towarzysko - nie zdążyłem auta ubrudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 wezme aparacik to moze w koncu jakies ladne foto sie pstryknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 mam nadzieje że nie bedzie padać bo sie chmurzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Niestety będzie a dokładniej jutro a potem pogoda w kratkę , właśnie dostałem reprymendę od drugiej połówki i muszę spasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dark nie podawaj sie przyjedz ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nie wytrzymam przecież z tym cmentarzem na szybie i masce długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi