native Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 20-21 jestem za, niech reszta sie tez wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Również chętnie bym przybył, a ponieważ będe pierwszy raz, co należy wziąć ze sobą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 21 mi również pasuje , co należy wziąć ze sobą ? najlepiej weź to co zawsze używasz do mycia , w tak licznym gronie kto się właścicielem myjni będzie przejmował , szybko policzy ile by stracił na takim gronie stałych klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocket Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 siemka, to może i mi się uda podjechać, bardziej rekreacyjnie bo parę pytań będę miał odnośnie korekty do cash-a. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To jutro godzina 21:00 auto spa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson66 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No to ja też będę. Niestety jedynie towarzysko, gdyż jutro odstawiam Mondziaka do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No to ja też będę. Niestety jedynie towarzysko, gdyż jutro odstawiam Mondziaka do serwisu. Taka nówka i do serwisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson66 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Cześć Marcin. No powiem Ci, że jestem lekko załamany. Usterka pierdołowata ale smród olbrzymi. A dokładnie problem tkwi w odprowadzaniu wody z układu klimatyzacji. Zamiast pod samochód woda podciekała pod chodnik od strony pasażera. Doprowadziło to do przemoknięcia wyciszenia znajdującego się pod dywanem. Efekt jest taki, że wali już w całym aucie stęchlizną. Proces ten nastąpił w ciągu dokładnie 7 dni. Niemożliwe ale prawdziwe. Po naprawie usterki i wymianie wyciszenia oraz wykładziny czeka mnie jeszcze ozonowanie. No ale wystarczy ględzenia. Mam tylko nadzieję, że geniusze z serwisu staną na wysokości zadania. Do zobaczenia jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam ja z chęcią też się zjawię jeśli nikt nie ma nic przeciwko Mam swój mały zestawik do pochlapania autka:] Jestem nowy i z tego co wyczytałem w innym wątku to chodzi o Auto Spa na ul. Przyjaźni tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson66 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Livin. Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mariusz, mam Twój stołeczek Bierz drugiego forda i przywrócimy mu blask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson66 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Piotrze! Niestety przyjadę starym Sienolotem, przy okazji spojrzysz na dach o którym Ci mówiłem. Na śmierć zapomniałem o stołeczku, fajnie będzie jak go weźmiesz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Może trywialna prośba ale można prosić o jakiś konkretny adres albo namiary jak dojechać tam dokładnie Bo nie mogę się połapać gdzie na ul. Przyjaźni to jest:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://maps.google.com/maps?q=Wroc%C5%8 ... 1&t=h&z=20 Dokładnie w tym miejscu, nie widać ale jest (tam gdzie stoja biale auta teraz jest myjnia) Wieczorem zobaczysz bo jest mocno oświetlone na niebiesko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dzięki teraz na pewno trafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mariusz, współczuje, bo auto takie świeże, a tu taka kupa Ale w sumie lepiej, że teraz takie baboki wychodzą - jest gwarancja, niech robią Będzie git. Do jutra wszystkim - chyba sporo nas będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 wygląda na to, że zabraknie miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Spokojnie nikt na nikogo nie będzie psioczył że wyciąga dwa wiaderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ja myślę, żeby i tak zająć 2-3 ostatnie stanowiska, żeby nie wchodzić w paradę jak rzeczywiście ktoś przyjedzie. Ustawić auto za autem i będzie kulturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mam pytanko do szanownych kolegów. Czy tam są jakieś myjki ciśnieniowe czy można wodę do wiaderek nalać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 http://www.auto-spa.pl/ chyba nie ma możliwości tam nalać wody, poza karszerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 native mnie wyprzedził Ja wiaderek nie biorę , karcherem sobie pianę zrobić można przy okazji w wiaderku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Byłem na tej stronie ale tam jest inny adres i myślałem że to nie to:P Jak jest myjka to spoko a pianownice mam ręczną i jest bardzo skuteczna:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Co to za herezje mycia bez wiaderek?? karcherem to można sobie szampon spłukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi