Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

21 mi również pasuje ,

co należy wziąć ze sobą ?
najlepiej weź to co zawsze używasz do mycia , w tak licznym gronie kto się właścicielem myjni będzie przejmował :mrgreen: , szybko policzy ile by stracił na takim gronie stałych klientów :evil:
Opublikowano
No to ja też będę. Niestety jedynie towarzysko, gdyż jutro odstawiam Mondziaka do serwisu. :)

Taka nówka i do serwisu? :)

Opublikowano

Cześć Marcin.

No powiem Ci, że jestem lekko załamany. Usterka pierdołowata ale smród olbrzymi. A dokładnie problem tkwi w odprowadzaniu wody z układu klimatyzacji. Zamiast pod samochód woda podciekała pod chodnik od strony pasażera. Doprowadziło to do przemoknięcia wyciszenia znajdującego się pod dywanem. Efekt jest taki, że wali już w całym aucie stęchlizną. Proces ten nastąpił w ciągu dokładnie 7 dni. Niemożliwe ale prawdziwe. Po naprawie usterki i wymianie wyciszenia oraz wykładziny czeka mnie jeszcze ozonowanie. No ale wystarczy ględzenia. Mam tylko nadzieję, że geniusze z serwisu staną na wysokości zadania. Do zobaczenia jutro.

Opublikowano

Witam ja z chęcią też się zjawię jeśli nikt nie ma nic przeciwko :D

Mam swój mały zestawik do pochlapania autka:]

Jestem nowy i z tego co wyczytałem w innym wątku to chodzi o Auto Spa na ul. Przyjaźni tak?

Opublikowano

Piotrze! Niestety przyjadę starym Sienolotem, przy okazji spojrzysz na dach o którym Ci mówiłem. Na śmierć zapomniałem o stołeczku, fajnie będzie jak go weźmiesz.

pozdrawiam :)

Opublikowano

Może trywialna prośba ale można prosić o jakiś konkretny adres albo namiary jak dojechać tam dokładnie :D Bo nie mogę się połapać gdzie na ul. Przyjaźni to jest:]

Opublikowano

Mariusz, współczuje, bo auto takie świeże, a tu taka kupa :( Ale w sumie lepiej, że teraz takie baboki wychodzą - jest gwarancja, niech robią :) Będzie git.

Do jutra wszystkim - chyba sporo nas będzie :)

Opublikowano

Ja myślę, żeby i tak zająć 2-3 ostatnie stanowiska, żeby nie wchodzić w paradę jak rzeczywiście ktoś przyjedzie. Ustawić auto za autem i będzie kulturka. :good:

Opublikowano

Mam pytanko do szanownych kolegów. Czy tam są jakieś myjki ciśnieniowe czy można wodę do wiaderek nalać ?:)

Opublikowano

native mnie wyprzedził :) Ja wiaderek nie biorę :P, karcherem sobie pianę zrobić można przy okazji w wiaderku :D

Opublikowano

Byłem na tej stronie ale tam jest inny adres i myślałem że to nie to:P Jak jest myjka to spoko a pianownice mam ręczną i jest bardzo skuteczna:]