Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja standardowo swoje myję u siebie ale chętnie podjadę pogadać :) Co do dnia to póki co bez różnicy. Jakby ktoś chciał to w Kamieńcu na Orlenie są zapachy CS po 17,5zł i po 18,5zł, mogę zakupić i przywieźć :good:

Opublikowano

Ja mam "kilka" ładnych km więc decydujcie się żebym na darmo nie jechał ;) Piotrek będzie? Jakby co to prosiłbym o zabranie jak macie oczywiście puszki z zapachami CS chciałbym wąchnąć :D

Opublikowano

Chłopaki szybka męska decyzja ;) Określcie się do 19.50 bo inaczej wyciągam browarka i będę delektował przy x-menie na bluerayu :mrgreen:

Opublikowano

Jak dla mnie to za mokro i zimno ;) Panowie, przełóżmy to na inny dzień, np. piątek czy sobota. I chyba bardziej pasuje niektórym.

Opublikowano

spoty są co środę czy termin jest do ugadania? :) chętnie bym przyjechał gdy zrobię auto i będę miał wolne ;) chciałbym się was poradzić odnośnie wielu rzeczy związanych z detailingiem

Opublikowano
spoty są co środę czy termin jest do ugadania?

spoty kiedy fury się ubrudzą :D a zazwyczaj to komu kiedy pasuje ;)

hmmm mi pasuje dziś wieczór, jutro rano lub wieczorem ;)

Opublikowano
byli? nie byli? jadą? nie jadą? :-]

Ta, ja w sobotę "pojechał" zobaczyć tą samoobsługową koło Leclerc, umył 1 auto i drugi dzień mam 40 stopni gorączki. Także dla mnie najbliższe dni "dziękuję - dobranoc" :thumbdown: Mam nadzieję się dołączyć następnym razem :ad:

P.S. To stanowisko koło Leclerc faktyczne fajne, tyle, że jak się chce myć po naszemu to drogo wychodzi (30 minut to 24 zł). Jak ktoś obleci auto w 10 minut (jak to mi gość z obsługi zasugerował no to spoko :P).

Opublikowano

U mnie dzisiaj będzie padać bo gromadzą się ciemne chmury. Poleję szamponem i poczekam na deszcz :D na spota chętnie podjadę jutro, dzisiaj porządkuję garaż ;)