Thomas207 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Mi pasuje wtorek lub sroda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja standardowo swoje myję u siebie ale chętnie podjadę pogadać Co do dnia to póki co bez różnicy. Jakby ktoś chciał to w Kamieńcu na Orlenie są zapachy CS po 17,5zł i po 18,5zł, mogę zakupić i przywieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Środa jest ok, jeśli nie będzie padać to panowie - Godzinę jeszcze dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobile Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ja bym się wybrał na wiadra już dzisiaj (jutro ma być zimniej o kilka stopni). Wczoraj o 23.15 jak jechałem z centrum to 5 stopni było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Z niedzieli na poniedzialek byl w nocy minus na termometrze W weekend chyba trzeba zalozyc zimowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 To co panowie, dzisiaj czy jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Sroda, ja dzisiaj nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ja też mogę jedynie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Czy dzisiejszy przelotny deszcz przegoni nas? Napiszcie czy ustawiamy się i o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja bym chyba jednak pojechal, ktora Wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 20:30? Chociaż z tego co widzę, to cały czas mżawka - nie wiem czy jest sens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja mam "kilka" ładnych km więc decydujcie się żebym na darmo nie jechał Piotrek będzie? Jakby co to prosiłbym o zabranie jak macie oczywiście puszki z zapachami CS chciałbym wąchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 ja na chwile obecną jestem bez auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Chłopaki szybka męska decyzja Określcie się do 19.50 bo inaczej wyciągam browarka i będę delektował przy x-menie na bluerayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jak dla mnie to za mokro i zimno Panowie, przełóżmy to na inny dzień, np. piątek czy sobota. I chyba bardziej pasuje niektórym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja w te dni akurat nie będę mógł Może w kolejnym tygodniu coś się jeszcze zorganizuje? Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No ładnie, dobrze, ze zajrzałem, bo miałem wychodzić już z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 byli? nie byli? jadą? nie jadą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dzisiaj czy jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Mi by jutro pasowało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 spoty są co środę czy termin jest do ugadania? chętnie bym przyjechał gdy zrobię auto i będę miał wolne chciałbym się was poradzić odnośnie wielu rzeczy związanych z detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 spoty są co środę czy termin jest do ugadania? spoty kiedy fury się ubrudzą a zazwyczaj to komu kiedy pasuje hmmm mi pasuje dziś wieczór, jutro rano lub wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 byli? nie byli? jadą? nie jadą? Ta, ja w sobotę "pojechał" zobaczyć tą samoobsługową koło Leclerc, umył 1 auto i drugi dzień mam 40 stopni gorączki. Także dla mnie najbliższe dni "dziękuję - dobranoc" Mam nadzieję się dołączyć następnym razem P.S. To stanowisko koło Leclerc faktyczne fajne, tyle, że jak się chce myć po naszemu to drogo wychodzi (30 minut to 24 zł). Jak ktoś obleci auto w 10 minut (jak to mi gość z obsługi zasugerował no to spoko ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 U mnie dzisiaj będzie padać bo gromadzą się ciemne chmury. Poleję szamponem i poczekam na deszcz na spota chętnie podjadę jutro, dzisiaj porządkuję garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Jak nie będzie padać to po pracy jadę na stanowisko do Leclerca auto ogarnąć bo trochę już uwalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi