native Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Tak z innej beczki, lubi ktoś z was pośmigać gokartami? We Wrocławiu są dwa fajne tory, może jakiś spocik w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Byłem właśnie wczoraj pierwszy raz na Buforowej - tor (zrobili asfalt) jak i sprzęty Wszystko nówka sztuka, obsługa spoko. Jak coś to ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jak ktoś nigdy nie jeździł to polecam mała monze. Jedzie się o wiele gładziej, bo po betonie. Ale większy tor i chyba większa zabawa z jazdy jest właśnie na buforowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 grupony na monze znowu dostępne, można korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tym razem i ja nie przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 właśnie miałem pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 to teraz trzeba sie jakoś grupowo wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.szkwarek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam Was bardzo serdecznie. Z racji takiej, że jestem nowym użytkownikiem i trochę się zająłem pielęgnacją auta ( apc + glinka + Cherry Glaze + colli = mój mały zestaw początkującego detailera:) ) mam do Was pytanie. Gdzie we Wrocławiu jest jakaś myjnia bezdotykowa na którą można wieczorem podjechać i umyć sobie auto (płukanie + rękawica meg'sa i własne wiadro z szamponem + płukanie + szybkie suszenie fluffy'm) znam Ehrle na lukoil'u na armii krajowej, ale mam nadzieję, że również mi coś podpowiecie gdzie Wy myjecie swoje fury na większe ogarnięcie auta "zjeżdżam" w rodzinne strony i tam mam już swoje miejsca, natomiast we Wrocławiu już jest z tym ciężko. Mieszkam w okolicach dworcowej więc interesują mnie raczej myjki w miarę w moich okolicach. Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam jeśli temat był już poruszany na forum (szukałem ale nie znalazłem ). Pytam gdyż poważnemu studentowi na 5 roku nie wypada jeździć brudnym autem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Hej, My myjemy na Autospa, link z mapka jest gdzies na poczatkowych stronach tego tematu. Tam tez odbywaja sie spoty Ok 21-22 mozna podjechac, jest duzo stanowisk, wiec nikt nie goni jak przyjedzie banda detailerow i okupuje jedno stanowisko z wiaderkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.szkwarek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a kiedy myjecie tzn. kiedy są te spoty ?? bo mi pasuje piątek/sobota ale za tydzień dzięki za zaproszenie na bank skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Obserwuj ten wątek, terminy ustalamy na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam Was bardzo serdecznie. Z racji takiej, że jestem nowym użytkownikiem i trochę się zająłem pielęgnacją auta ( apc + Glinka + Cherry Glaze + Colli = mój mały zestaw początkującego detailera:) ) mam do Was pytanie. Gdzie we Wrocławiu jest jakaś myjnia bezdotykowa na którą można wieczorem podjechać i umyć sobie auto (płukanie + rękawica Meg'sa i własne wiadro z szamponem + płukanie + szybkie suszenie fluffy'm) znam Ehrle na lukoil'u na armii krajowej, ale mam nadzieję, że również mi coś podpowiecie gdzie Wy myjecie swoje fury na większe ogarnięcie auta "zjeżdżam" w rodzinne strony i tam mam już swoje miejsca, natomiast we Wrocławiu już jest z tym ciężko. Mieszkam w okolicach dworcowej więc interesują mnie raczej myjki w miarę w moich okolicach. Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam jeśli temat był już poruszany na forum (szukałem ale nie znalazłem ). Pytam gdyż poważnemu studentowi na 5 roku nie wypada jeździć brudnym autem Pozdrawiam Jak w Autospa będą coś jęczeć to możesz podjechać na myjnię ręczną koło Leclerka (przy Mostach Trzebnickich). Mają 3 stanowiska (zadaszone pod plandeką), z czego jedno wypożyczają do samoobsługowego mycia. Można przywieźć swoje zabawki. Na miejscu jest Karcher, dostęp do wody i - jak ktoś chce - wosk na ciepło z Karchera oraz ich jakieś tam szampony, wiadra i szmaty. Szmaty trzeba sobie odpuścić bo nie wyglądają raczej zachęcająco. Wiadra mają te czarne, budowlane więc nie widać czy pływa w nich syf - lepiej wziąć swoje (jakieś białe z Casto/Obi itp). Koszt to 0.80pln za minutę. Testowałem jakoś tydzień temu i było ok. Zagadała do mnie Pani właścicielka (zainteresowało ją to, że wszystko przywizołem swoje, nawet wiadra białe no i Marolexa z Magifoam), że oni używają tylko wosków i kosmetyków Sonaxa itp ale ogólnie to mycie oferowane przez nich jak to na większości takich myjnie - jedną szmatą całe auto, raz po dachu, raz po progach. Nie ma co liczyć na jakieś choćby podstawy mycia zgodnie ze sztuką. Już nie wspominam, że jak osuszają czy myją felgi to się nie przejmują, ze szmata jedzie po glebie tylko jada nią dalej więc felgi potem mogą przypominać amelinium szczotkowane. Dlatego właście samoobsługowe stanowisko jest idealne pod tym względem. Babka mówiła, że dała najniższą cenę na tego typu stanowisku we Wrocławiu czyli wynika z tego, że są gdzies jeszcze myjnie we Wro, które także oferują samoobsługowe stanowisko. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ciekawe co piszesz, gdyby jeszcze to działało w okresie zimowym to byłoby super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.szkwarek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Manolito77 Dzięki za pomoc a możesz powiedzieć na jakiej to dokładnie ulicy się znajduję i do której jest tam czynne ?? Bo mi raczej pasują godziny raczej wieczorne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Panowie wiece gdzie we Wro jest sklep sprzedający produkty Tenzi? W motipie nie mają tego w sprzedaży. Wpisując w G wyskakują mi firmy sprzątające używające Tenzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tomek WRO, z tego co wiem były w castoramie ale jak jest teraz to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Głównie chodzi mi o zakup prixa Watpie aby castorama go miała, ale rzucę okiem w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Głównie chodzi mi o zakup prixa Watpie aby castorama go miała, ale rzucę okiem w tygodniu nie ma. google sugeruje np: http://www.polserwis.wroc.pl http://abcservice.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 W ABC raz bylem, mają spory wybór w chemii, a jak coś to na pewno ściągną, najlepiej zadzwonić i spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jedzie ktoś w tym tygodniu "na wiadra"? Próbuję się zebrać od tygodnia, ale mi nie wychodzi i jeszcze pogoda utrudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ja może dopiero na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja chetnie, mam kilka nowych srodkowych do przetestowania, a samemu mi sie nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.szkwarek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 chętnie wpadnę poznać kolegów "po fachu" może w czwartek/piątek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 moj już zarósł brudem, ale jakoś też się zebrać nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi