Thomas207 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 na pewno tego chcesz? Nie chcem, ale muszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Już wiem, że przyjadę. Akurat na Karmelkowej będę odbierał błotnik do meganki więc z powrotem podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Cash dysponujesz miernikiem lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Kolejna fajna miejscówka bezdotykowa będzie na Krzykach - przy Karkonoskiej za stacją, współrzędne dla googla: 51.063185, 16.997651 Będzie wkrótce 7 stanowisk (w tym do większych aut) i odkurzacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ktoś wpada z wiaderkami o 22:30 (wcześniej nie mogę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja odpadam. Na 22 idę do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Może na myjniehttp://www.gazetawroclawska.pl/artykul/ ... a-material W takim razie Panowie zapraszam do Wałbrzycha to zrobimy jakiegoś spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Stig Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ktoś może polecić firme/wypożyczalnie gdzie można skorzystać z odkurzacza piorącego na terenie Wrocka? Ew. ktoś z użytkowników udostępnia odpłatnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Juz pisalem w tym temacie, ale jakos nigdy nie było czasu ani miejsca i temat troche umarł. Ale, ale. Do konca wrzesnia mam praktycznie wolne, wiec czasu do dospozycji sporo. Miejsce tez juz sie znalazło, tylko wode trzeba dowiesc na miejsce. Tak więc wpisywać się kto chetny na pranie, ogarniemy to w najblizszych dniach. Sprzęt i środki są, więc można dzialać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 jupi chętny nr uno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 o widzę Thomas207, że coś do przodu poszło. Ja też byłbym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Thomas207, ja też chętnie porozmawiam i powalczę w dogodnym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Proponuje jutro lub piątek, w godzinach najchetniej DO 17tej, gdyz w godzinach popoludniowo-wieczornych pomagam troche koledze w remoncie. Miejsce: okolice Grabiszynskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mi pasuje i tak, i tak Przy kilku autach będzie trochę roboty, więc im wcześniej tym chyba lepiej. Mam chemii na 2 auta, jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ja mam proszek do pranie Karchera, jednak jezeli ktos ma bardzo zabrudzona tapicerke, to przydaloby sie cos jako pre-spray, wiec niech ktos Glorie zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ok, mi też pasuje. To co, jutro? Ja bym w sumie chętnie ogarnął oba auta, ale przyjadę najpierw Kią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Niech bedzie jutro. To o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Thomas207, zarządzaj rzucaj godzinę i się podjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 10ta co by za wczesnie nie wstawac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ej...nie pracujecie, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ej...nie pracujecie, czy co? Jak to nie pracujemy, ciezko pracowalismy nad autami od rana (no prawie od rana ). Pierwsze dwa auta ogarniete, jak wyszło, to może sami zainteresowani napiszą. W poniedziałek lub wtorek planujemy z redem ogarnąc jeszcze jedno, więc jest jeszcze miejsce na jedno auto, bo najwygodniej pracuje sie jak są dwa. Pozdr. T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawada Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 A na którą, bo może ja bym się kobsnął jak by dało rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 jak wyszło bardzo fajnie wyszło jestem bardzo zadowolony, że w końcu przekształciłem ten "gnojowóz" w auto Dzięki Tomaszu za użyczenie sprzęciora i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 hm no ja też bym się pisał ale raczej popołudniem którymś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 To co z jutrem Panowie red i automobile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi