red Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 to i ja wpadnę pochwalić się :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Panowie o której i gdzie ustawiacie się? Ja kończę pracę o 22, chętnie podjadę zobaczę Wasze furki i dopytam się o kilka spraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Panowie o której i gdzie ustawiacie się? strona 3 wątku jest link Tomek WRO, wstępnie jest ustalona godz. 20:30 ale zazwyczaj to się gada, gada, coś umyję i dalej gada, mijają 2h, a auta dalej brudne więc myślę, że po 22 jeszcze będziemy. Ja na pewno mam co robić przy aucie, bo jest po 3000km. Jeden z kolegów też ma auto które nie widziało wiaderek, będzie co robić... native, może jakąś sesyjkę od "przodu" zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 cash - można coś pstryknąć, w końcu wosk się spocił ale nie miałem już ochoty się tym zająć. Auto też już trochę brudne. Jak się będzie nadawało na płukanie i QD to coś popstrykamy. I przy okazji jak możesz zabierz Zymolla i stronga do skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 cash widziałem już wcześniej miejscówkę bo przeglądnąłem cały temat ale nie znalazłem godziny. Akurat na tego spocika mam tyle samo co do domu, 13.5km tyle, że w drugą stronę. Do zobaczenia EDIT: Mam nadzieję, że można przyjechać nie za czystym autem Ja mam jak pewnie większość ludzi. Umyję auto i na drugi dzień pada, jak stoi nie umyte to może tak stać tydzień i deszczu ani grama nie spadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 brudny to standard, można gorzej trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Mam nadzieję, że można przyjechać nie za czystym autem Spoko, tutaj tylko red, przyjeżdża czystym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Oj tam, oj tam - dzisiaj byłem na wymianie hamulców z przodu, to się w warsztacie przykurzył i chyba nawet parę odcisków palców się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 ty lepiej wiesz co, weź ze sobą do powąchania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ale tak przy ludziach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ladnie pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Miałem wcześniej napisać ale piszę teraz. Cash i Red dzięki za spocika i że czekaliście na mnie oraz za sporo informacji na temat korekty Do zobaczenia na kolejnym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Może na myjnie http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/ ... a-material Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Stig Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ja również chętny sie spocić przy myjce, jakieś konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Panowie jak chodzi wam o myjnie z linku, to ja mam auto po polerce :D ale chętnie usiądę z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 to ja siadam z tyłu jak wolne jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 to trzeba sceniciem jechać, więcej mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 bym się nie wypłacił za mazanie cyckami po takiej powierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jadę w piątek na Autospa ktoś chętny o 5 rano robię smołę glinkę claner i wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ktos dzis, jutro albo pojutrze reflektuje na Autospa? cash, fajnie jakbys wpadl, mam lakier do konsultacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Thomas207, ja i red będziemy dzisiaj o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To do zobaczenia, wez LEDa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 wez LEDa na pewno tego chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Być może ja też podjadę ale to zależy od moich późniejszych planów Cash dysponujesz miernikiem lakieru? Ostatnio mówiłem, że moje auto ma ori lakier, chciałbym to zweryfikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi