duniek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Kieruj sie na Kozanow np. ulica Gwarecka tu powino byc najmniej samochodow i beda parkingi osiedlowe. Do stadionu jest 5-10 min z buta. Od strony lotniczej bedzie masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 JM63 tu na stronie 34 jest dobrze opisane wszystko . W pobliżu stadionu jest Park&Walk na 2000 aut. http://www.wroclaw.pl/files/!EURO/FAN%2 ... 012_PL.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zapraszam do siebie, mam miejsce w garazu podziemnym na Legnickiej, jakies 3km od stadionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzięki Panowie za pomoc Jednak udało się załatwić wjazd na parking pod stadionem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ktoś? coś? dziś? jutro? mam "cmentarz" z przodu, myślę że sam strumień z lancy wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja też mam grobowiec 1700 km dało swoje na przodzie , może dziś pod wieczór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jadę do hondy (obok) na 17:30 więc będę tam siedział pewnie z godzinne lekko. Dziś podjechałem na szybko na PB bo nie chciałem śmigać w słońcu z tym cmentarzem i sam strumień domył wszystko nawet waterspot'ów nie ma a nic nie wycierałem zymol jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Nie do końca w temacie spotkania ale poszukuje sprawdzonej firmy lub osoby do wyprania tapicerki w Fordzie Fiesta. Gdyby się komuś coś obiło proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Podjedź na Krakowską vis a vis starego CPNu, obwieszeni są banerami CarValet. Z relacji znajomych wiem, że dobrze piorą i niedrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Nie do końca w temacie spotkania ale poszukuje sprawdzonej firmy lub osoby do wyprania tapicerki w Fordzie Fiesta. Gdyby się komuś coś obiło proszę o kontakt. kolega z Osobowic - http://ecoexpress.republika.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie, wielkie dzięki za pomoc. Właśnie umawiam się z kolegą z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Chciałem przywitać się z fanami detalingu i z ludźmi dbającymi o swoje auta z Wrocławia i okolic Ja mieszkam kawałek z Kamieńcem a ogólnie to jestem z Wrocka. Chętnie spotkam się na jakimś spocie, dowiem czegoś i pooglądam wypucowane auta Będę obserwował wątek jakby się pojawił jakiś spocik. Wcześniej pisaliście o sklepach we Wro z "lepszymi" kosmetykami i faktycznie poza automuzą.pl nie ma nic. Ten sklep na Ślężnej ma całkiem miłą i wydaje mi się, że fachową obsługę. Jakiś czas temu kupowałem plastx i wiele rzeczy panowie mi powiedzieli. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 W kwestii sklepów masz jeszcze AutoBliźniaka na Krakowskiej vis a vis Praktikera, jest stare D&W na Borowskiej. Meguiar's jest w Smolcu w AutoSpa i w Kraftpolu na Ślężnej. A jak potrzebujesz Sonax'a, Turle itp to L'eclerc na Obornickiej jest całkiem fajnie zaopatrzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Cześć Tomek Może byśmy zrobili jakiegoś spocika w któryś weekend wakacyjny póki jeszcze ciepło i można na świeżym powietrzu poprzebywać. Ja z Chlopakami z forum vagteam to zazwyczaj grila robimy. We Wrocku znajdzie się pewnie kilka miejscówek nad Odrą. Ugadać się na parkingu na ślężnej chwile pogadać, zebrać się i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Shaddy byłem ostatnio w AutoBliźniaku mają spory wybór gąbek i padów ale to głównie sklep lakierniczy. W Motipie na Borowskiej zaopatruję się od daaawna, Kraftpol ma tylko megsa (tak mi się wydaje) i bagażniki Patol spocika możemy zrobić chociaż ciężko u mnie z czasem... Ale coś się wykombinuje Może poczekamy i znajdzie się jeszcze kilku chętnych to wspólnie ustalimy jakiś dogodny termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Oj dawno spota nie było, dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Preferujecie spota do poznania się i pogadania czy z wiaderkami? Mi osobiście jest obojętnie ale bez mycia bo mam miejsce do pucowania i grzebania przy aucie Najlepiej gdzieś późnym popołudniem lub wieczorkiem. Może być w tą niedzielę lub w następnym tygodniu tylko, że ja pracuję do 22... albo jeszcze kolejny tydzień bardziej jestem czasowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tomek WRO kawałek za Kamieńcem rozumiem że Wrocławskim z gminy Czernicy ?? A konkretnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tomek WRO kawałek za Kamieńcem rozumiem że Wrocławskim z gminy Czernicy ?? A konkretnie ?? Dokładnie, z samej Czernicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To masz blisko do Marka z Jelcza ;] Marka z Auto Glym ;] trzeba by go zapytać o jakiś pokaz :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Możemy ustalić jakiś termin nawet sierpniowy (mi pasują wszystkie poza 11-12.VIII) i się spotkać. Ja ze Świdnicy nie będę się do Wro aby auto wypucować Generalnie chodzi aby się poznać i pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To masz blisko do Marka z Jelcza ;] Marka z Auto Glym ;] trzeba by go zapytać o jakiś pokaz :PP Rozumiem, że ma on sklep? Podasz namiary? Jutro będe z żoną na zakupach to może podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jak coś to na jakiegoś spocika i ja jestem chętny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To masz blisko do Marka z Jelcza ;] Marka z Auto Glym ;] trzeba by go zapytać o jakiś pokaz :PP Rozumiem, że ma on sklep? Podasz namiary? Jutro będe z żoną na zakupach to może podjadę http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit= ... kowice%2C+ Ul. Wrocławska 7 przed Matuninem/ auto Marczakiem w lewo ;] Jego środki można kupic też w Mrówce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ktoś jedzie na "wiaderka" wieczorkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi