Vein Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 A był ktoś na AutoShow w Hali Ludowej i widział reklamę jakiegoś studia detailingu? Zaprezentowali ciekawe 50/50 i ciekawi mnie, jak oni uzyskali takie ładne zmatowienie. Wyglądało to na jakąś folię... Jakby ktoś był zainteresowany to cała fotorelacja z targów jest tu: http://petrolheads-blog.blogspot.com/20 ... -2012.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Widziałem tego marnego mikrusa (coś ala smart) zrobili nawet naklejki przed i po ale ruchu to wogule tam nie mieli oraz doświadczenia w branży , wywodzą się z salonu styl auto z ulanowskiego z dopiskiem auto detalinig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Hmm, czy temat prania tapicerki, o którym wspominał kolega Thomas207 upadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Sesje koncze w przyszlym tygodniu to bedzie mozna podziałać na spokojnie. Miejsce juz tez czeka Po dlugim weekendzie liczymy na dobra pogode i beda konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 nie chciałbym nagabywać... ani pospieszać raczej z ciekawości i nadziei pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Sam mam do prania swojego, a nie mialem czasu sie tym zajac. Od srody powinienem miec tego czasu troche wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ja swojego już wyprałem, ale chętnie wpadnę pomóc i pogadać, jeżeli sesja nie przeszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Problemy z miejscówką, auto spa już coraz bardziej zawalone, chyba, że w środku nocy Miejscówka oficjalnie spalona dzisiaj podczas pianowania pan przedstawiający się jako właściciel oznajmił iż nie życzy sobie abym używał własnej chemii. także odpuściłem i pojechałem w siną dal Gdzie jeszcze myjecie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 pan przedstawiający się jako właściciel oznajmił iż nie życzy sobie abym używał własnej chemii jeszcze wiaderka bym zrozumiał ale glorii to nawet na PB się nie czepiają, o ile tłum nie stoi w kolejce Będzie trzeba się ustawić na jakiegoś spota i obgadać sprawę bo jakiś pomysł jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Miejscówka oficjalnie spalona dzisiaj podczas pianowania pan przedstawiający się jako właściciel oznajmił iż nie życzy sobie abym używał własnej chemii. także odpuściłem i pojechałem w siną dal Gdzie jeszcze myjecie ?? Jakieś dwa tygodnie temu z kolegą Dark Knight myliśmy na wiaderka przyjechał gość z obsługi i nic nie powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Tydzień temu też bylem, była obsługa i nikt nic nie mówił. Natomiast dzisiaj była totalna pustka bo pojechałem około 10 i po odpaleniu pianownicy usłyszałem, cytuje "nie po to kupiłem myjnie żeby własnej chemii używać". Także ja sobie tą miejscówkę odpuszczam, trochę nie rozumiem człowieka bo i tak parę złoty bym zostawił a tak zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 duniek, może zwyczajny pech... jeżeli to nie jakiś nowy nadgorliwy pracownik, to właściciel nie będzie tam siedział całymi dniami najlepiej zajmować miejsce przy maszynce do rozmieniania kasy, tam już trzeba się pofatygować, żeby zobaczyć co kto robi z autem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Pewnie tak ale najgorsze jest to ze pojechałem później na BP przy Grabiszyńskiej i jedno stanowisko nieczynne jak i kolejka a później przy Lidlu na Braniborskiej i to samo ;( także lipa dzisiaj była. Ale za to na BP przy skrzyżowaniu Legnickiej i Ostatniego Grosza postawili samoobsługę z dużą ilością stanowisk także czekać trzeba aż odpalą bo myślę że dobra miejscówka będzie, przynajmniej dla mnie bo mam blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 za to na BP przy skrzyżowaniu Legnickiej i Ostatniego Grosza postawili samoobsługę z dużą ilością stanowisk Dla mnie to też najbliższa, ale gdzieś trzeba te wiaderka rozstawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Te stanowiska na BP przy Legnickiej juz stoja ze 2 miesiace, a szkoda, bo mam tam ze 100m. Monitoruje na biezaco kiedy otworza. Na poczatku staly tylko dwa stanowiska, teraz jest wiecej, ale jeszcze nic nie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ktoś się wybiera na wspólne wiaderkowanie? (dziś późny wieczór lub jutro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 czyli po meczu ? czy wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 konkretnie mogę dojechać na 22:30 lub pozniej mi tam bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 jednak dzisiaj nie dam rady:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja bym się podpiął bo moja furka wymaga już większej uwagi. Ale skoro auto spa spalone to gdzie teraz można podjechać i się rozłożyć z chemia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja dzisiaj też bym się dołączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja bym się podpiął bo moja furka wymaga już większej uwagi. Ale skoro auto spa spalone to gdzie teraz można podjechać i się rozłożyć z chemia? Byłem rano, bez wiaderek z glorią, nikogo poza myjącymi nie było. Miejscówka nie spalona ale też nie na każdą porę. Myślę, że albo wczesne ranki albo późne wieczory i nikt nie będzie miał problemów. Jak wieczór to mogę podjechać towarzysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 U mnie niestety zmiana planów i dziś nie dam rady:/ Ale z chęcią wpiszę się na jakiegoś małego spota na myjni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Panowie, gdzie we Wrocławiu blisko stadionu można bezpiecznie stanąć z samochodem, żeby przeczekać mecz i przy okazji go obejrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja nie pomogę, ale wiem, że Wrocław troche zawalony jest... mówić czemu to chyba nie muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi