Skocz do zawartości

Spotkanie we Wrocławiu

Rekomendowane odpowiedzi

A był ktoś na AutoShow w Hali Ludowej i widział reklamę jakiegoś studia detailingu? Zaprezentowali ciekawe 50/50 i ciekawi mnie, jak oni uzyskali takie ładne zmatowienie. Wyglądało to na jakąś folię...

det.jpg

Jakby ktoś był zainteresowany to cała fotorelacja z targów jest tu: http://petrolheads-blog.blogspot.com/20 ... -2012.html

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...
Problemy z miejscówką, auto spa już coraz bardziej zawalone, chyba, że w środku nocy :D

Miejscówka oficjalnie spalona :thumbdown: dzisiaj podczas pianowania pan przedstawiający się jako właściciel oznajmił iż nie życzy sobie abym używał własnej chemii. także odpuściłem i pojechałem w siną dal ;)

Gdzie jeszcze myjecie ??

pan przedstawiający się jako właściciel oznajmił iż nie życzy sobie abym używał własnej chemii

jeszcze wiaderka bym zrozumiał ale glorii to nawet na PB się nie czepiają, o ile tłum nie stoi w kolejce :/

Będzie trzeba się ustawić na jakiegoś spota i obgadać sprawę bo jakiś pomysł jest ;)

Miejscówka oficjalnie spalona :thumbdown: dzisiaj podczas pianowania pan przedstawiający się jako właściciel oznajmił iż nie życzy sobie abym używał własnej chemii. także odpuściłem i pojechałem w siną dal ;)

Gdzie jeszcze myjecie ??

Jakieś dwa tygodnie temu z kolegą Dark Knight myliśmy na wiaderka przyjechał gość z obsługi i nic nie powiedział.

Tydzień temu też bylem, była obsługa i nikt nic nie mówił. Natomiast dzisiaj była totalna pustka bo pojechałem około 10 i po odpaleniu pianownicy usłyszałem, cytuje "nie po to kupiłem myjnie żeby własnej chemii używać". Także ja sobie tą miejscówkę odpuszczam, trochę nie rozumiem człowieka bo i tak parę złoty bym zostawił a tak zero.

duniek, może zwyczajny pech... jeżeli to nie jakiś nowy nadgorliwy pracownik, to właściciel nie będzie tam siedział całymi dniami ;) najlepiej zajmować miejsce przy maszynce do rozmieniania kasy, tam już trzeba się pofatygować, żeby zobaczyć co kto robi z autem...

Pewnie tak ale najgorsze jest to ze pojechałem później na BP przy Grabiszyńskiej i jedno stanowisko nieczynne jak i kolejka a później przy Lidlu na Braniborskiej i to samo ;( także lipa dzisiaj była. Ale za to na BP przy skrzyżowaniu Legnickiej i Ostatniego Grosza postawili samoobsługę z dużą ilością stanowisk także czekać trzeba aż odpalą bo myślę że dobra miejscówka będzie, przynajmniej dla mnie bo mam blisko.

Ja bym się podpiął bo moja furka wymaga już większej uwagi. Ale skoro auto spa spalone to gdzie teraz można podjechać i się rozłożyć z chemia?

Byłem rano, bez wiaderek z glorią, nikogo poza myjącymi nie było. Miejscówka nie spalona ale też nie na każdą porę. Myślę, że albo wczesne ranki albo późne wieczory i nikt nie będzie miał problemów.

Jak wieczór to mogę podjechać towarzysko :)