Thomas207 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jest juz miejscowka, okolice Grabiszynskiej, kolo FATu, wiecej info po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jest juz miejscowka, okolice Grabiszynskiej, kolo FATu, wiecej info po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jest juz miejscowka, okolice Grabiszynskiej, kolo FATu, wiecej info po weekendzie Więc jak coś to ja jestem, też chętny jeśli mogę FAT jest przy skrzyżowaniu Grabiszyńska/Klecińska tak ? Wjazd od ulicy Klecińskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 GlasCola, dokładnie tak. Thomas207, czekamy na jakieś info... oby wszystkim termin pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Panowie ja takie pytanko rzucę, chociaż nie do końca spotowo/imprezowe, mianowicie: jest już we Wro jakiś sklep z towarem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Z tego co czytałem to w Oławie jest tylko sklep gdzie mają Megs'a ale pojedyncze sztuki. Jak chcesz mieć pewność że będzie to lepiej zadzwonić i zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Gdzież ten sklep ?? W Oławie jestem często i jakoś nie rzucił mi sie w oczy a może poprostu nie wiem że tam można to dostac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 klik! Zaraz naprzeciwko jest nieduży parking równoległy. Właściciela często nie ma w sklepie, zostawia kartkę z numerem. Można poznać czy jest po mocno obklejonym 206 na białych felgach albo białym leonie z carbonowym dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Tak jak myślałem, miejsce o którym bym nie pomyślał;p a 3 lata w LO tam spędziłem. Dzięki za info ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Doman, a u siebie w Jelczu masz Marka, który handluje Autoglym'em. Nawet dwa spoty już u Niego były i testowaliśmy wszystko co chcieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 klik! Zaraz naprzeciwko jest nieduży parking równoległy. Właściciela często nie ma w sklepie, zostawia kartkę z numerem. Można poznać czy jest po mocno obklejonym 206 na białych felgach albo białym leonie z carbonowym dachem No to różnie bywa, bo ostatnio brałem UC i Leona i 206 nie było a właściciel był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No to różnie bywa, bo ostatnio brałem UC i Leona i 206 nie było a właściciel był Może był w uliczce obok Nie mówię, że zawsze, ale ja zazwyczaj jak coś u niego załatwiam to po tym poznaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 astela, a Ty to taka zapalona detailerka czy tylko tak na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Sklep z megsem jest również we wrocku dokładnie na ślężnej tam gdzie car audio i alu felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dark Knight, tylko meg's czy coś jeszcze mają na stanie? Mają jakieś www? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 http://www.automuza.pl/?p=p_1&sName=kontakt tutaj masz adres dokładny mają megsa i budżetówkę taką jak sonax itp inny sklep to WDA na borowskiej 3M sonax motip ale nic z wyższej jakości kosmetyków nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 WDA znam i faktycznie lakierniczo/polersko jest ok + tuningi ale kosmetyków brak raczej thx za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 astela, a Ty to taka zapalona detailerka czy tylko tak na forum ? Nie rozumiem pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 astela, a Ty to taka zapalona detailerka czy tylko tak na forum ? Nie rozumiem pytania Czy dbasz o swoje autko w pełni (mycie, woskowanie, itp) czy jesteś na forum po prostu dla towarzystwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 astela, a Ty to taka zapalona detailerka czy tylko tak na forum ? Nie rozumiem pytania Czy dbasz o swoje autko w pełni (mycie, woskowanie, itp) czy jesteś na forum po prostu dla towarzystwa Staram się dbać o nie jak najlepiej, ale z uwagi na ograniczone fundusze i aktualnie maturę, jest zapuszczone Poza tym lakier (i szyby ) mam w strasznym stanie i jedyne co im pomoże to porządna polerka i malowanie paru elementów, na co nie jestem w stanie sobie teraz pozwolić. Skąd takie pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 A tak tylko pytałem Szukam osób z okolicy które coś w tym temacie się kręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A tak tylko pytałem Szukam osób z okolicy które coś w tym temacie się kręcą A skąd Ty jesteś? Oława? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ogólnie nie zdradzam swojej pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Zarówno sklep w Oławie jak i sklepy we Wro, które znam mają tylko Megsa w ofercie. I zazwyczaj nie wszystko jest na stanie tylko na zamówienie, szczególnie mniej popularne rzeczy. Dlatego czasem i tak szybciej i wygodniej wychodzi zamówić przez neta niestety... Nie wymienił chyba nikt jeszcze tutaj sklepu we Wrocławiu na rogu Ślężnej i Sudeckiej. Sklep Kraftpol, handlują głównie bagażnikami samochodowymi i akcesoriami do nich ale półka z Megsem też w kącie stoi. Ale niestety dostępność jak wszędzie - kilka sztuk z podstawowej oferty a reszta do ściągnięcia. Coś poza Megsem to tylko AutoGlym u Marka w Jelczu - tutaj chociaż z dostępnością nie ma problemu A tak na marginesie... Dzieje się coś ciekawego we Wrocławiu lub okolicy? Przybyło trochę zapaleńców widzę Wpadałem co jakiś czas coś poczytać na forum ale jak teraz zobaczyłem, że mój ostatni post był prawie rok temu to się zdziwiłem trochę Brakowało czasu więc trzeba by wszystko nadrobić i pojawić się na jakimś spocie - tym bardziej, że w międzyczasie to nawet auto się zmieniło i dość długo zajęło mi doprowadzenie go do rozsądnego stanu. A jeszcze trochę mu brakuje do tego co bym chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Problemy z miejscówką, auto spa już coraz bardziej zawalone, chyba, że w środku nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi