native Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 jak będzie pogoda to ja chętnie wpadnę pozbyć się robaków z zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kurcze dopiero dziś zauważyłem temat Ja i red jedziemy dzisiaj ok 20:30, kto chce niech wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 W takim razie wpadam tez=] Cash masz coś mocniejszego do felg ? bo mój sonax nie daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 bo mój sonax nie daje rady gdzieś Ty śmigał?? Coś tam wezmę, jak by co mam resztki "magicznego środka" to sobie zobaczysz co to znaczy power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Szkoda że się nie zgadaliśmy:) Ja jednak pojawię się tam jutro rano muszę zająć się lakierem a do tego dobre oświetlenie się przyda a po 20 to już ciemno:) Btw wie ktoś może czemu to AutoSpa było zamknięte jakiś czas a teraz jest na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Btw wie ktoś może czemu to AutoSpa było zamknięte jakiś czas a teraz jest na sprzedaż? Chyba nie jest na sprzedaż tylko to reklama, że można sobie taką myjnie "sprawić" chyba, że coś się zmieniło wieczorem poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W dziale polowanie na ... wrzuciłem info odnośnie promocji na halogen ze statywem. Były tylko cztery sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zaszaleli w tym tesco w casto taka cena jak tu w promocji jest zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W dziale polowanie napisałem że chyba okazja bo nie wiedziałem ile to faktycznie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Info dla wroclawian: RainX w Tesco w Magnolii. Antifog, wycieraczka i ten 2w1 do mycia szyb. Wszystkie po 24,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 po 24,99w sensie za sztuke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Tak, za sztuke. Niemniej daje info, bo sie zdziwilem ze RainX do dostania w Tesco. Zreszta mocno rozszerzyli oferte, sa nawet produkty Sonaxa "z wyzszej polki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 U mnie w Świdnicy też już od jakiegoś czasu wszystkie trzy RainX'y dostepne w Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlipek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Panowie, a dobrą aktywną pianę gdzie mogę dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ma ktoś z Wrocławia na zbyciu aktywną pianę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jaką pianę potrzebujesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ponawiam temat, bo przed zimą nie wypaliło z braku miejsca. Otoz mam do dyspozycji taki sprzet: Jako, ze pogoda sprzyja, jezeli znajdzie sie ktoś, kto ma garaz tudziez inne ustronne miejsce z dostepem do pradu we Wroclawiu, chetnie sie spotkam w celu wyprania tapicery, dywanikow czy co tam kto potrzebuje. Oferuje się bezinteresownie, chyba ze w ramach wymiany ktos chce odstapic cos fajnego z kosmetykow do testow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Thomas207, ja chętnie, ale raczej na doczepkę... na swój garaż i miejscówkę musze poczekać jeszcze z pół roku Generalnie chodzi mi o przetestowanie i usunięcie jednej tłustej plamy. A co do odwdzięczenia się to... mam sporą kolekcję, więc bankowo znajdzie się coś co Cię zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja sie musze rozejrzec po parkingu podziemnym u mnie w bloku, moze tam jakies gniazdko do pradu znajdzie i miejscowka by byla jak znalazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tak, za sztuke. Niemniej daje info, bo sie zdziwilem ze RainX do dostania w Tesco. Zreszta mocno rozszerzyli oferte, sa nawet produkty Sonaxa "z wyzszej polki" Również w L'eclerc'u widziałem i nawet kupiłem ostatnio RainX'a. Tyle, że cena to ok 18,99 zł za butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ktoś się wybiera późnym wieczorkiem na bez dotyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 bez dotyk dzisiaj już był chyba że dalej aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam forumowiczów z Wrocławia, co prawda nie jestem dokładnie z Wro. ale okolice i często bywam we Wrocku. Thomas207 prałeś coś już tym ? Jak to wychodzi ? Masz możę jakieś foty przed i po ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Thomas207 prałeś coś już tym ? Jak to wychodzi ? Masz możę jakieś foty przed i po ? Mam to maszyne juz dobrych kilka lat (z 10 lat chyba ma ten model).. Wciaz działa, uzywali jej wszyscy moi znajomi, sam wypralem pewnie z 30 aut i zawsze byly super efekty Czasem az trudno uwierzyc ze po 3 praniu dalej leci syf z tapicerki. Najwiekszy szał zrobiła 15 letnia tapicerka welurowa w Primerze, zmienila kolor z brazu na beżowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jakby się pojawiła miejscówka, to ja chętnie dołączę z kosmetykami-testerami u mnie średnio ale zawsze można się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi