cayman9 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wszystkie (prawie) województwa mają bardziej lub mniej zorganizowane spotkania... Spotkania u Marka w Jelczu są dość sporadyczne... może byśmy się mogli spotkać pogadać kiedyś gdzieś bardziej cyklicznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Przydała by się jakaś opuszczona hala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTREK77 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Przydała by się jakaś opuszczona hala he he możemy coś pomyśleć ale to jak wrócę z urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 i ja się chętnie przyłącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Michas Opublikowano 16 Lipca 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Jeżeli tylko będę na miejscu to chętnie podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson66 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Wszystkie (prawie) województwa mają bardziej lub mniej zorganizowane spotkania... Spotkania u Marka w Jelczu są dość sporadyczne... może byśmy się mogli spotkać pogadać kiedyś gdzieś bardziej cyklicznie? Zgadzam się w zupełności. Podpisuję sie pod tym dwoma łapkami. Nic nie zastąpi bezposredniej wymiany doświadczeń. Uważam, że więcej się człowiek nauczy od innych niż z samego czytania teorii. Świetny pomysł na spędzenie czasu wśród pozytywnie zakręconych na punkcie aut. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Też jestem za... przy okazji zawsze można się powymieniać próbkami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTREK77 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 siema u mnie jest duży plac tyko nasze spotkania mogłyby się odbywać tylko w niedziele szczegóły możemy ustalić dopiero jak wrócę z żonką z urlopu jak tylko będziecie mieli nadal ochote i pasuje wam moje propozycja chyba ze ktoś ma coś lepszego pozdr . znad morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 siema u mnie jest duży plac tyko nasze spotkania mogłyby się odbywać tylko w niedziele szczegóły możemy ustalić dopiero jak wrócę z żonką z urlopu jak tylko będziecie mieli nadal ochote i pasuje wam moje propozycja chyba ze ktoś ma coś lepszego pozdr . znad morza Placów to we Wrocku nie brakuje... tylko żeby wodą pochlapać było można i coś się pobawić przy aucie Udanego wypoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 siema u mnie jest duży plac tyko nasze spotkania mogłyby się odbywać tylko w niedziele szczegóły możemy ustalić dopiero jak wrócę z żonką z urlopu jak tylko będziecie mieli nadal ochote i pasuje wam moje propozycja chyba ze ktoś ma coś lepszego pozdr . znad morza Placów to we Wrocku nie brakuje... tylko żeby wodą pochlapać było można i coś się pobawić przy aucie Udanego wypoczynku tylko chlapanie oznaczałoby spore koszta dla organizatora... a nałożyć dressing i machnąć plastiki można wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 tylko chlapanie oznaczałoby spore koszta dla organizatora...a nałożyć dressing i machnąć plastiki można wszędzie Wodę każdy weźmie swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vein Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Standardowo wszystkie spotkania motoryzacyjne we Wrocławiu są na parkingach pod Mostem Milenijnym. Za przemawia to, że most chroni przed deszczem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Michas Opublikowano 26 Lipca 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To może ktoś rzuci jakimś terminem i adresem i jak pierwsze spotkanko wyjdzie to już jakoś pójdzie. Na zachętę ode mnie próbka produktu na auto wasz ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To może ktoś rzuci jakimś terminem i adresem SPOTKANKO No, a wczoraj to co było?? 4 auta się zjechały to już jakieś 25-30% wrocławskiego teamu Póki co fura czysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Michas Opublikowano 27 Lipca 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 No to się troszkę spóźniłem... Czekam w takim razie na kolejny termin a tamten wątek dodam do obserwowanych to może nie przeoczę. może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jakiś wieczór w tym tygodniu?? podobno już ma być bez deszczu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Środa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Środa? pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 oby nie padalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tak jak poprzednio w Auto Spa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 to ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Spoko, nie będzie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 to która godzinka Panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 wieczorek 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi