bronson66 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Justyna. Pokazałem Twoja relację swojej żonie i nie uwierzyła, że sama to zrobiłaś. Ja natomiast wierzę i jestem pełen podziwu. Poldek dziadka będzie chyba jednym z ładniejszych w okolicy. Dodam jeszcze, że do tej pory mam opadniętą szczękę z wrażenia
mar_1981 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 mar_1981, o które dokładnie foto chodzi? bo nie bardzo wiem 5 od końca zdjęcie jak atrapa przednia (czarna plastykowa) jest na zdjęciu. Nie odbierz tego jako czepialstwo ale jestem ciekaw tego dressingu co użyłaś (VP). Nadal jestem pod wrażeniem nakładu pracy i jego efektu
Justyna Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 a już wiem tam po prostu nie jest do końca nałożony dressing bo zaczął lać deszcz więc nie dokończyłam i niestety tak musiałam fotke cyknąć. Już jest poprawiona atrapa Ten dressing VP jest super jeśli chodzi o poczernianie plastików, teraz będę obserwować ile wytrzyma.
yukon Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 no nieźle widzę, że dressing przypasował, zobaczymy jak z trwałością
mar_1981 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 a już wiem tam po prostu nie jest do końca nałożony dressing bo zaczął lać deszcz więc nie dokończyłam i niestety tak musiałam fotke cyknąć. Już jest poprawiona atrapa Ten dressing VP jest super jeśli chodzi o poczernianie plastików, teraz będę obserwować ile wytrzyma. Dzia za info Testuj testuj zobaczymy
Administrator Evo Opublikowano 11 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja propozycji matrymonialnych składać nie będe, forum czyta moja dziewczyna ale jestem pełen podziwu dla włożonej pracy,chęci i zapału. Wiadomo, jakość takich prac lakierniczych to może nie "fabryka", ale moim zdaniem w tym przypadku zupełnie nie o to chodzi, jak słusznie koledzy zauważyli. Ogromny plus za auto i poziom pracy, o tym że kobieta itp zostało już wystarczajaco dużo napisane, więc nie będe się powtarzał
Mazder Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Zmoczyłem majty, takie to było dobre. Justyno, czy lubisz koty?
Moderator rychu Opublikowano 11 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Wszystkiego się mógł spodziewać ten polonez na stare lata ale o tym że dziewczyna tak o niego zadba, tego by nikt nie przewidział Jestem pod wielkim wrażeniem, że chciało Ci się przywrócić blask temu poldkowi
_Qba_ Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 wooow rewelacja, teraz poldek na allegro pojdzie za 20 tys
marasec Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 No naprawdę, taka kobitka w domu to skarb Co do relacji i przedstawienia prac jestem pełen podziwu, naprawdę extra
damian Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Justyna jestem pod wielkim wrażeniem Super praca i relacja z niej Ojj dziadek musi być dumny z takiej wnuczki
Marco Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 No naprawdę, taka kobitka w domu to skarb No wiesz ,w garażu skarb,ale w domu... Justyś ,gotować to Ty umiesz?? :D
martek Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Justyna milo zobaczyc, ze baba potrafi
faraon3021 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Efekt powala a zapal i podejscie do tematu zawstydzilo by wielu facetow (nawet na tym forum) Brawo !!!
Justyna Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Dzięki wszystkim za tak miłe komentarze, nie wiedziałam, że się będzie temat tak podobał Justyno, czy lubisz koty? lubię wooow rewelacja, teraz poldek na allegro pojdzie za 20 tys poldek nie na sprzedaż No wiesz ,w garażu skarb,ale w domu... Justyś ,gotować to Ty umiesz?? a umiem gotować
Jarek Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 czapki z głów !! Szykuje się podium "relacji roku" !!
sirtrojan Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 fajna robota. Milo, że robiona nie dla kasy ani dla siebie tylko dla kogoś bliskiego. gratki Justyna.
stefino Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 No to brakuje jeszcze kilku zdjęć poldka z tą niesamowitą kobietką która tak o niego zadbała ... jestem tak zaskoczony, wstrząśnięty że nie wiem co napisać....
Justyna Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 No to brakuje jeszcze kilku zdjęć poldka z tą niesamowitą kobietką która tak o niego zadbała ... jestem tak zaskoczony, wstrząśnięty że nie wiem co napisać.... będą bo narazie pogoda nie dopisywała, a jeszcze przede mną silnik i wnętrze ale to w sierpniu bo teraz wyjeżdżam
kar01 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Odebrało mi mowę.... Kapitalna robota! Myślę, że 90% forumowiczów 'ogarniętych w temacie' nie podjęłoby się takiej roboty, zarówno ze względu na koszmarny nakład czasu, jak i na zakres prac i materiał.... Naprawdę, kapitalna robota, cóż więcej mogę powiedzieć...
Puch Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Super, ja też jestem pod wielkim wrażeniem. Gratuluję ! Ciekaw jestem tylko techniki malowania i dobierania koloru. Spray nabity pod numer koloru ? Po spolerowaniu nie widać znaczącej różnicy między starym a nowym lakierem ? Gdyby moja dziewczyna tak umiała, to też bym jej oddał auto
saintmc Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 No Justynka, wiedziałem o projekcie ale nie wiedziałem że coś takiego Ci wyjdzie. Moje szczerze gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi