Jump to content

Recommended Posts

Posted

nie wiedzialem gdzie to wrzucic ale taki produkt nie zdarza sie czesto :D hehe , na aukcji sa filmiki http://moto.allegro.pl/item757881207_ko ... lczej.html

tutaj jeszcze dorzucam wesołe krążki polerskie robione z ... resztek czegoś co mogło służyć za dzieciece poszewki

http://moto.allegro.pl/item755522852_kr ... ratis.html

Posted

genialne! pomijając fakt, ze dopiero co skończyłem się tarzać po podłodze, to sama idea jest niczego sobie. koniec z pędzelkami, odkurzaczem, szmatkami itp. taka glinka do deski rozdzielczej. interior clay bar;P a co jeśli to działa??

Posted

obejrzałem,ale nie przekonuje mnie to ... wolę pędzelek :)

chociaż może być tak jak z tą magiczną gąbką gdzie miałem negatywne nastawienie,a jednak miło się zaskoczyłem :D

Posted

A ja jestem ciekaw jakie efekty na lakierze można uzyskać polerując tymi

krążkami z linku - chodzi mi głównie o to co da ta gruba twarda dratwa którymi są przeszyte :kox:

Na zdjęciach poglądowych z aukcji jakoś nie widać aby ten glut do plastików

zbierał jakikolwiek brud :/

Posted
A ja jestem ciekaw jakie efekty na lakierze można uzyskać polerując tymi

krążkami z linku - chodzi mi głównie o to co da ta gruba twarda dratwa którymi są przeszyte :kox:

Te krążki z założenia nie służą do polerowania lakieru tylko metali ;) A ta dratwa jak to stwierdziłeś nie ma kontaktu z polerowana powierzchnią, poleruje się boczną stroną polerki.

Z produktem wszystko oki, tylko te misie :lol:

• Partner forum
Posted

Witam

Te krążki z założenia nie służą do polerowania lakieru tylko metali A ta dratwa jak to stwierdziłeś nie ma kontaktu z polerowana powierzchnią, poleruje się boczną stroną polerki.

Zgadzam się w 100% to słuzy do polerowania krawędzią i spełnia to swoje zadanie chociaż w motoryzacji jest to bardzo żadk owykorzystywane częściej w obróbce małych metali np w protetyce itp.

Co do miśków :o to przynajmniej jest wesoło :-]

pozdrawiam

Posted

te krazki sa idealne do metali, wiem bo sam ich uzywalem, w tym przypadku poleruje sie kantem krazka a nie cala powierzchnia jak lakier. taki krazek+papier scierny+autosol+tajne techniki ;) i mozna dzialac, tu akurat szalu nie ma bo byl troche slaby stop, a nie chce mi sie innych fot szukac:

przed:

882a85cb026a1c2e.jpg

po:

3410a92e5be15b7f.jpg

bdc172443e42a3dc.jpg

86f2bad50efe78d9.jpg

co do zelu z kosmosu to nie bede komentowal ;)

Posted

fajnie wyszło kanar, :) muszę u siebie skończyć polerować pokrywę zaworową na błysk :D

Posted

ja w tesco kupiłem takie w kolorze różowym w cenie 1,64pln:D w ilości 4;p i na prawdę dają radę.