cyprianmeister Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 nie wiedzialem gdzie to wrzucic ale taki produkt nie zdarza sie czesto hehe , na aukcji sa filmiki http://moto.allegro.pl/item757881207_ko ... lczej.html tutaj jeszcze dorzucam wesołe krążki polerskie robione z ... resztek czegoś co mogło służyć za dzieciece poszewki http://moto.allegro.pl/item755522852_kr ... ratis.html
julian Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 genialne! pomijając fakt, ze dopiero co skończyłem się tarzać po podłodze, to sama idea jest niczego sobie. koniec z pędzelkami, odkurzaczem, szmatkami itp. taka glinka do deski rozdzielczej. interior clay bar;P a co jeśli to działa??
Thomas Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 obejrzałem,ale nie przekonuje mnie to ... wolę pędzelek chociaż może być tak jak z tą magiczną gąbką gdzie miałem negatywne nastawienie,a jednak miło się zaskoczyłem
fonnes Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 A ja jestem ciekaw jakie efekty na lakierze można uzyskać polerując tymi krążkami z linku - chodzi mi głównie o to co da ta gruba twarda dratwa którymi są przeszyte Na zdjęciach poglądowych z aukcji jakoś nie widać aby ten glut do plastików zbierał jakikolwiek brud
julian Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 bo on go zjada, ten brud.
einser77 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 A ja jestem ciekaw jakie efekty na lakierze można uzyskać polerując tymikrążkami z linku - chodzi mi głównie o to co da ta gruba twarda dratwa którymi są przeszyte Te krążki z założenia nie służą do polerowania lakieru tylko metali A ta dratwa jak to stwierdziłeś nie ma kontaktu z polerowana powierzchnią, poleruje się boczną stroną polerki. Z produktem wszystko oki, tylko te misie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Października 2009 Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Witam Te krążki z założenia nie służą do polerowania lakieru tylko metali A ta dratwa jak to stwierdziłeś nie ma kontaktu z polerowana powierzchnią, poleruje się boczną stroną polerki. Zgadzam się w 100% to słuzy do polerowania krawędzią i spełnia to swoje zadanie chociaż w motoryzacji jest to bardzo żadk owykorzystywane częściej w obróbce małych metali np w protetyce itp. Co do miśków to przynajmniej jest wesoło pozdrawiam
kanar Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 te krazki sa idealne do metali, wiem bo sam ich uzywalem, w tym przypadku poleruje sie kantem krazka a nie cala powierzchnia jak lakier. taki krazek+papier scierny+autosol+tajne techniki i mozna dzialac, tu akurat szalu nie ma bo byl troche slaby stop, a nie chce mi sie innych fot szukac: przed: po: co do zelu z kosmosu to nie bede komentowal
Thomas Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 fajnie wyszło kanar, muszę u siebie skończyć polerować pokrywę zaworową na błysk
kanar Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 w razie czego wal smialo, zawsze cos tam pomoge w miare mozliwosci
cyprianmeister Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 tak gwoli przestrogi, tę rękawicę dosłownie identyko http://www.autokosmetyki.pl/diamondbrit ... 8de03b6c8f mozna bylo nie tak dawno nabyc w markecie NETTO za 6 ziko tudziez 5 , nie pamietam, takze koledzy uwazajcie zeby nie przeplacac , to sie tyczy wszystkiego
Gość Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Tesco też je sprzedaje
kuflik Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 ja w tesco kupiłem takie w kolorze różowym w cenie 1,64pln:D w ilości 4;p i na prawdę dają radę.
fonnes Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Takową gąbkę, coś podobnego jak ta rękawica, dostałem od Temachem jako gratis http://www.allegro.pl/item758169965_mik ... achem.html
pawelszakal Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Ja wlasnie taka myje samochod Tylko, ze jest czerwona z firmy Sonax.
Rekomendowane odpowiedzi