Jump to content

Jaki termin spotkania wam odpowiada?  

4 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Witam!

Tak jak w temacie. Jest ktoś z Żywca, Bielska lub najbliższych okolic? :)

• 3 weeks later...
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem z Bielska, niedawno trafiłem na forum, tak samo, jak nie dawno zaraziłem się naszą "chorobą" :)

Posted

O odezwał się w końcu ktoś :) Witam kolegów.

Posted

Również witam. Można kiedyś urządzić jakiegoś spotka w weekend, jak uzbiera się więcej ludzi :-]

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Witam, widzę krajanów z bliskich okolic.. to się elegancko składa :) Jako że to mój drugi post na tym forum a sam powoli dokształcam swoją wiedzę i możliwości w "Profesjonalne" dopieszczanie wozideł. Więc jak by coś możecie na mnie liczyć.Pozdrawiam

Posted

i ja jestem z BB ale na emigracji wiec w BB nie zbyt czesto

Posted

Widzę ekipa się powiększa coraz bardziej. To dobrze. Można by pomyśleć o jakimś małym spotkaniu :)

Posted

No proszę, coraz więcej ludzi :-] można pomyśleć o jakimś spocie i w którąś sobotę podjechać do Żywca ;-) byle szybko, póki pogoda dopisuje :D

Posted

Tak następny długi weekend to dobry pomysł :) Obczajcie jakieś fajne miejsce na spotkanie.

Posted

Na pewno nic w centrum :kox: jak pogoda dopisze to można pomyśleć o Straconce czy okolicach jeziora. Albo spotkać się pod Tesco i zrobić przejazd 8-)

Posted

kempus, mówisz rozumiem teraz o Żywcu? No chyba, że ten weekend. Pogoda ma być ładna.

Posted

Mówisz masz :) A Straconka to gdzie?

PS

Naliczyłem w sumie 9 osób ;)

Posted

Jeżeli o mnie chodzi to obojętnie gdzie, bardziej obstawał bym na któryś dzień długiego weekendu 11-13 obojętne kwestia dogadania :-] Tylko co dalej zjedziemy się w dane miejsce i uderzamy do jakieś knajpy czy wśród naszych wozideł, zresztą wszystko bedzie zależne od pogody