virllix Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 W takim razie proponuje jutro ok. 17 jeżeli nie będzie padać.
ludwik93 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 mnie osobiście nie będzie może ktoś inny będzie, ja prawdopodobnie będę w piątek w godzinach wieczornych
Moderator Domel Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja zamierzam myc auto na myjce w piatek o 20:00
Greg7 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Cześć! Ostatnio mam duuuużo na głowie i nie miałem czasu tu zaglądać, auto tylko na bezdotykowej u mnie na mieście myte reglanie raz w tygodniu, przydałoby się bardziej odszczurzyć i użyć arsenału i mycie na 2 wiadra . Ktoś chętny na mycie?
Moderator Domel Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Cześć! Ostatnio mam duuuużo na głowie i nie miałem czasu tu zaglądać, auto tylko na bezdotykowej u mnie na mieście myte reglanie raz w tygodniu, przydałoby się bardziej odszczurzyć i użyć arsenału i mycie na 2 wiadra . Ktoś chętny na mycie? ja chetny
kojak Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Panowie nie ma ktoś z okolicy na zbyciu takiego węża od wspomagania, jak w aukcji ? Lub może wiecie, gdzie by można taki gdzieś tutaj dostac ?? :chytry: http://allegro.pl/rurka-przewod-plynu-w ... 56756.html
Greg7 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hmm szkoda że nie odczytałem wcześniej ja dalej chętny na mycie jak ktoś by był zainteresowany proszę o PW
Moderator Domel Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hmm szkoda że nie odczytałem wcześniej ja dalej chętny na mycie jak ktoś by był zainteresowany proszę o PW maile nie dochodza. takze trzeba zagladac regularnie. Ja tam na mycie dalej chetny
Moderator Domel Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 może w tym tygodniu ? Jutro o 20:00 bede myc. Musi byc czysty na piatek
Moderator Domel Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Bylem, mylem rewelka cisza, spokoj. Jedyny minus to latarnie ktore troche za slabo swieca no i temp ktora po 21 juz dosc niska a wilgoc wysoka
turzol Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Panowie ma ktoś na odsprzedanie Duragloss Whitewall do czyszczenia opon? Potrzebowałbym z 0,5litra Ew 1 litr jakiegoś APC typu Surfex HD...
SpiderS Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie i Panie Wszystkich zainteresowanych miejscówką gdzie spokojnie i w przyjemnych warunkach można podziałać przy swoim samochodzie zapraszam do Tychów. Dysponuje w pełni wyposażoną powierzchnią, na której nie zabraknie profi chemii, kompresora, myjki gorącowodnej, polerek czy nawet podnośnika nożycowego. Możecie również zamówić Wasze ulubione środki w internetowych cenach. Studio mieści się w Tychach na terenach przemysłowych. http://www.prodetailer.com.pl/mapa-dojazdu W związku z tym, że sam stworzyłem i sfinansowałem to miejsce mam świadomość, że stale trzeba je udoskonalać i rozwijać, ale myślę, że start jest dobry. Liczę również na to, że z lokalnymi fanami czystych aut stworzymy fajną społeczność i dobry klimat !! Więcej o mnie i niektórych realizacjach znajdziecie tu: https://www.facebook.com/PROdetailerCOMPL http://www.prodetailer.com.pl/ Pozdrawiam i zapraszam Maciek 606 896 313 lesciorz.maciej@interia.pl
Moderator Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No to trzeba podjechac kiedy
buka Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wpadne pewnie kiedyś przy okazji jak na tychah będę.
Greg7 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 SpiderS, Na jakiej zasadzie ta współpraca ma wyglądać chcesz wynajmować miejsce z miłą chęcią wpadnę i pogadam może w sobotę? Pozdrawiam.
SpiderS Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zapraszam do kontaktu telefonicznego i odwiedzin. Maciek PROdetailer 606 896 313
Adamek Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Maciek napisz jakieś info większe info na ten temat
SpiderS Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Witam wszystkich zainteresowanych i tych którzy wpadną na ten wątek. Panowie a więc odnośnie miejsca. Dysponuje powierzchnią niespełna 60m, którą wyposażyłem w niezbędne do naszych zabaw przyrządy, gadżety, sprzęt itp. Mamy do dyspozycji: - 2 rataccje Makita i Lare oraz DA Lare - pady Scholla i Flexi - pasty Menzerna - miernik grubości lakieru - pirometr - taśmy - oświetlenie HQI - odkurzacz Karcher - odkurzacz ekstrakcyjny Numatic + Prochem - glinki - chemia - woski, sealenty, powłoki - podnośnik - kompresor 100L - myjka gorącowodna Nilfisk Neptune 5 - wiadra+ separatory Jeśli macie jakieś auto do zrobienia, a nie dysponujecie dogodnym miejscem to jestem otwarty na udostępnienie miejsca lub wspólne działanie. W PROdetailer możecie zamówić również Wasze ulubione produkty Na profilu https://www.facebook.com/PROdetailerCOMPL znajdują się niektóre realizacje. Mam nadzieje, że powoli i sukcesywnie miejscówka będzie zdobywała swoich zwolenników i będę zmuszony do szukania większej powierzchni. Życzę tego Wam i sobie. Wszelkich informacji dowiedzieć się również możecie bezpośrednio u mnie. Jestem do dyspozycji pod tel. Pozdrawiam Maciek PROdetailer 606 896 313
Adamek Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 A jest opcja wynajęcia samego pomieszczenia z wodą + Karcher'em? Osobiście maszyny i chemie mam swoją...
SpiderS Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Oczywiście Pozdrawiam Maciek PROdetailer 606 896 313
Dziki Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Wybieram się tam i wybieram obczaić temat i wybrać się nie mogę, dziś znów zapomniałem, a byłem w Tesco
Greg7 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Koledzy może jakieś wspólne mycie ja już muszę obowiązkowo 2 wiadra bo wóz ubabrany że hej Przy okazji nie ma ktoś w dobrej cenie jakiegoś irona
Moderator Domel Opublikowano 15 Września 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Koledzy może jakieś wspólne mycie ja już muszę obowiązkowo 2 wiadra bo wóz ubabrany że hej Przy okazji nie ma ktoś w dobrej cenie jakiegoś irona A kiedy chcesz ? caly tydzien moge. Co do irona kup TUGE . Zajebisty
kojak Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2014 Pany nie mialby ktos do zapozyczenia odkurzacza pioracego lub wie gdzie by mozna cos przyzwoicie wypozyczyc? Oczywiscie nie za nic.
Rekomendowane odpowiedzi