Greg7 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 co powiecie o tej pianie: http://www.shinygarage.pl/shiny-garage- ... am-5l.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 co powiecie o tej pianie: http://www.shinygarage.pl...ve-foam-5l.html ?? bardzo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrcinKsi Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Greg7, ale nie do bieżącego użycia (usuwa wosk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Greg7, ale nie do bieżącego użycia (usuwa wosk) skad masz te informacje ? testowales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 hmm jakieś sprzeczne info ? a więc jaką piane polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja osobiście SG fruit snow foam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 hmm jakieś sprzeczne info ? a więc jaką piane polecacie? Wybierz jakas i z testuj http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... -wash.html Zerknij tez tu. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... start=3270 a ja uzywam tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 SG ma tylko sklep wysyłkowy czy stacjonarny również? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Może jakiś spocik jutro ?? Co wy na to Panie i Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Może jakiś spocik jutro ?? Co wy na to Panie i Panowie Jeszcze nie wiem co jutro mam w planie ale wstepnie to sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Też może wpadnę potowarzyszyć, jak ustalicie "mądrą" godzinę, że mi będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jeśli będzie faktycznie "mądra" to również bym podjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrcinKsi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Greg7, ale nie do bieżącego użycia (usuwa wosk) skad masz te informacje ? testowales ? tak jest to dość mocna piana, nie pamiętam już jakie ma ph ale osłabia wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Prawdę mówiąc mi pasuje tak 19-20 wcześniej od 15 mam trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Mi jak cos to bardziej kolo 17 o ile sie nie poprzestawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 dobra Panowie proponuje jutro się spotkać w godzinach popołudniowych ( np. 16.00 lub 17.00 ) pasuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 proponuje jutro się spotkać w godzinach popołudniowych ( np. 16.00 lub 17.00 ) pasuje ?? Taaaaaa... http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Piękna pogoda chyba jade zaraz na myjke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wybiera się ktoś dzisiaj na myjke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja dzisiaj może podjadę. [ Dodano: 18 Czerwiec 2014, 07:58 ] Ludwiczek, dzieki za wczorajsze odwiedziny na myjce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @spons mijales mnie dzis czasem na 3stawach ? Niebieskie Clio z ramkami pod rejestracja 4NANO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Całkiem możliwe, srebrny FF na SO? Nie zajażyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 baaaa hand wash only ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panie, o 7.50 jedyny napis jaki widze to Kawa Only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panie, o 7.50 jedyny napis jaki widze to Kawa Only ja rzucam kawe teraz podaje dożylnie QD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi