g.pajak Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 g.pajak, duraglosów widzę od groma, ale tego do "czyszczeniA" gumy -( 701 chyba) nie widze. Mam go już od dawna w większej ilości. Na zdjęciu tylko uzupełnienie zapasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Panowie, poszukuje dobrego blacharzo/lakiernika który dobrze ogarnia. Ktoś coś może polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 g.pajak, aaaa no to nie wiedzialem. Jest ktoś chętny dzisiaj na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 buka, polecam facet zna się na rzeczy: http://www.firmy.net/lakiery-samochodow ... WNRNP.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 kojak, spotkalem Twojego golfa o 16:40 pod castorama w Kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 I jak, myjemy się w tym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 I jak, myjemy się w tym tygodniu? ja bym mógł jutro. ale ponoc ma lac ciagle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ja jestem chory trochę - może w piątek będę bardziej na chodzie. Ale nie wiem jak z pogodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A np. dzisiaj by się ktośnie pisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A np. dzisiaj by się ktośnie pisał? ja juz dzis umylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ja od 17 do 21 jestem na paintballu na Murckach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ehmmmm... w sumie to i tak chyba zaraz pierdyknie deszczem. [ Dodano: 28 Maj 2014, 22:36 ] Panowie bylby ktos odwazny pozyczyc mi swojej maszyny na sobote? bo mam jedną swoja, a w ten dzien pasowalyby dwie. Oczywiscie "odplatnosc" do dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ludziska, pytanie za 100 punktów, orientuje się ktoś gdzie mamy jakąś myjnie na której myją podwozia? Mam do umycia podłogę u mnie w S4 a chce żeby ktoś to zrobił dokładnie, nie zachlapał silnika itd, możecie kogoś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 30 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 GracjanS4, w Czerwionce myją podwozia tylw że masz ok 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 e36ace Myją podwozia na podnośniku? Też swojego czasu szukałem czegoś takiego : Niestety u nas w okolicy nie znalazłem nic co by mnie satysfakcjonowało i odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Na Goduli na myjni jest reklama ze myją podwozia za 40zł .Podjedź zapytać daleko nie masz. http://auto-relax.pl/content/cennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Na Goduli na myjni jest reklama ze myją podwozia za 40zł .Podjedź zapytać daleko nie masz.http://auto-relax.pl/content/cennik W zimie tam BMW dałem do mycia i pytałem już kolesia, ogólnie pod pojęciem mycie podwozia on widzi lanie wodą pod auto gdzie tam się da z ziemi a ja bym chciał podnieść auto na podnośniku bo takie lanie na oślep to mogę sobie na placu zrobić i nie muszę nigdzie jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 tak jak i slynne "pastowanie lakieru" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam. Cisza tutaj az w uszach dzwoni. W końcu sama wypieściłam auteczko, bo nie było dzwonka na mycie zbiorowe I wylał mi się wet coat, nie dokręciłam i 2/3 buteleczki przepadło Dobrze, że chociaz raz udało się popsikac autko, teraz ładnie kropelkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dzis juz mi sie nie chce ale myc bede w piatek alno sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja umyłem wczoraj. Do niedzieli nie wyjeżdżam z garażu bo pogoda nie pewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja umyłem wczoraj. Do niedzieli nie wyjeżdżam z garażu bo pogoda nie pewna przeszla wlasnie ulewa z Rudy do Katowic wprost na Czeladz I Będzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 A My jutro z Adamem robimy Signum (pełna korekta + ceramika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 A My jutro z Adamem robimy Signum (pełna korekta + ceramika) No to licze na super relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi