marek750 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Postaram się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Co do kosmetyków to chce kupić LP3D mini, wiec liczę ma możliwość zakupu "z bagażnika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 tez sie postaram być. W koncu spot bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jak nic się niespodziewanego nie stanie, to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 21 Marca 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 będę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 W Mikołowie?! Super! Wpadnę na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jest szansa, że przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jezeli nie pojde do pracy to bardzo chetnie bym podjechal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshua121 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Bedę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar3k Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 powinienem byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Cieszymy się niezmiernie że takie zainteresowanie imprezą jest oczywiście zapraszamy całymi rodzinami lub z piękniejszymi połówkami - miejsca jest sporo, będzie kawka, ciasta i nie tylko, dużo atrakcji detailingowych... więc dla każdego coś miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemko99 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Też postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 usher, jest szansa, aby każdy z forumowiczów i uczestników miał naklejkę ze swoim nickiem i imieniem? Nie musi być drukowana, choćby napisana przy wejściu pisakiem. Na spocie u MrCleaner, ponad rok temu, strasznie tego brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 eee Grześ... i tak każdy wiedział kto jest kto jak dla mnie może być a kto przyjedzie w forumowych ciuszkach 10% rabatu na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 siwyjac, ja ze względu na moją demencję starczą, zaraz sobie zapominam, dla tego prosiłem o pisanie naklejek . Jak coś to naklejki i pisaka mogę wziąć na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 faktycznie przy większej ilości ludzi takie "znakowanie" się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Bo co z tego, ze ktos mi powie czesc jestem Grześ, Krzyś czy józek, jak i tak nik jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 usher, jest szansa, aby każdy z forumowiczów i uczestników miał naklejkę ze swoim nickiem i imieniem? Nie musi być drukowana, choćby napisana przy wejściu pisakiem. Grzesiu jeśli tylko chcecie to jak najbardziej tak natomiast nie będziemy tego niejako narzucać i robić my, bo może nie każdy będzie chciał być "znakowany" kojak słusznie zauważył, dlatego np ja jak jestem na forumowych spotach wśród nowych ludzi których nie znam przedstawiam się zawsze nickiem a nie imieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ja jak jestem na forumowych spotach wśród nowych ludzi których nie znam przedstawiam się zawsze nickiem a nie imieniem tak jak i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ok oklejmy się Fajnie jakbyś Grzesiek wziął naklejki bo z tym może być bida a tak na miejscu każdy chętnie się oklei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Fajnie jakbyś Grzesiek wziął naklejki bo z tym może być bida a tak na miejscu każdy chętnie się oklei Wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 g.pajak w takim razie dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi