leszcz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Chłopaki mam pytanie warto kupić ten koncentrat ? Moja małżonka po prostu poszła po bandzie i zabrała mi do mycia okien MEGUIARS NXT GLASS CLEANER i MEGUIARS PERFECT CLARITY GLASS CLEANER i powiedziała że nie chce niczego innego Poproszę o jakąś wskazówkę pozdr leszcz
Chat Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 To najwyraźniej małżonka nigdy nie miała w rekach Meguiar's Glass Cleaner Concentrate. Moim zdaniem to najlepszy środek do mycia szyb, luster, itp. Bierz, a z pewnością tylko po powąchaniu przez małżonkę MGC odzyskasz to co straciłeś.
manio49 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Podpisuję się rękoma i nogami pod opinią Piotra
kubik Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ostatnio poznałem chyba lepszy środek,ale wciąż jakość/ekonomia GCC jest ciężka do pobicia
manio49 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ostatnio poznałem chyba lepszy środek,ale wciąż jakość/ekonomia GCC jest ciężka do pobicia Pochwal się
leszcz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To najwyraźniej małżonka nigdy nie miała w rekach Meguiar's Glass Cleaner Concentrate. Moim zdaniem to najlepszy środek do mycia szyb, luster, itp. Bierz, a z pewnością tylko po powąchaniu przez małżonkę MGC odzyskasz to co straciłeś. Podpisuję się rękoma i nogami pod opinią Piotra Dziękuję . Zakupione Acha jak najlepiej to rozrabiać aby uzyskać najlepszy efekt (1:10 czy mniej)?
mavq Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To najwyraźniej małżonka nigdy nie miała w rekach Meguiar's Glass Cleaner Concentrate. Moim zdaniem to najlepszy środek do mycia szyb, luster, itp. Bierz, a z pewnością tylko po powąchaniu przez małżonkę MGC odzyskasz to co straciłeś. Podpisuję się rękoma i nogami pod opinią Piotra Dziękuję . Zakupione Acha jak najlepiej to rozrabiać aby uzyskać najlepszy efekt (1:10 czy mniej)? 1:10 jest idealnie
maximgtf Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 1:10 jest idealnie Zgodnie z instrukcją.. Moja narzeczona też mi podbiera z galona..
LQS666 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Jest jakaś data ważności tego koncentratu czy np. przez 5 lat nic mu się nie stanie? Pozdr
Teddy Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Jest jakaś data ważności tego koncentratu czy np. przez 5 lat nic mu się nie stanie?Pozdr Nie ma daty ważności na opakowaniu. 5 lat? Ja od kwietnia już 2 baniaczki zużyłem i właśnie rozpocząłem trzeci. Najwięcej z tego poszło po rodzinie, znajomych, ich znajomych i w domu. Najmniej do auta Jak się kończy baniaczek to żona pyta czy czasem nie muszę zrobić jakiś samochodowych zakupów. Hmm.. no w sumie to coś tam by mi się przydało.. Także nie martwiłbym się o datę przydatności. Zawsze też możesz odlać sobie 1L a resztę sprzedać na forum.
LQS666 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Dziękuję za odpowiedź. Na ten czas otaczam się trochę innymi ludźmi i jestem na tyle młody, że mało kto w otaczającym mnie środowisku myśli już o jak najlepszych środkach do czyszczenia czegokolwiek, większość znajomych jest nadal pieszczona przez rodziców, ja staram się usamodzielniać i nabywać wiedzę w każdej dziedzinie stąd też zawitałem tutaj. Bardziej na zasadzie: -cześć Zenek, kupiłem płyn za 35zł +cześć, jak mogłeś tak przepłacić, tam masz za 5,99zł.. i nie wytłumaczysz Wśród rodziny na pewno rozprowadzę o to się nie martwię aczkolwiek galon to nadal sporo Jak przeliczę się ilościowo i nie będzie mi to ubywać to rozleję sobie w baniaczek trochę i reszta ukaże się na forum w dziale sprzedam
escimo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 LQS666, mój ma 3 lata i nie stracił nic z właściwości Na datę nigdy nie zwróciłem uwagi.
hoffmann Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 czy ten płyn rozpuszcza wosk? na lakierze mam wosk Meguiars#16 i jeśli coś mi psiknie etc to chciałbym wiedzieć jakie będą skutki
9452130 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Coś cicho w tym wątku od dawna. Pojawiło się coś lepszego na co się wszyscy przerzucili?
Rekomendowane odpowiedzi