Piotrek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 atvmmz, Ja wszystko czego nie spłukuje po użyciu wodą rozcieńczam z destylowaną.
rickson Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 A faktycznie rozcieńczacie go z wodą destylowaną czy zwykłą kranówę lejecie? Ostatnie 4-5 razy z kranówą i jest ok
kubik Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zależy od wody,ja tam rozrabiam z destylatem
Shmatan Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Raz rozrobilem ze zwykłą, to na dnie butelki aż się osad wytrącił. Destylowana w dużych marketach kosztuje śmieszne grosze
Matos Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Fest produkt, pięknie czyści szyby ubrudzone klejem oraz czysciłem blaty z blachy kwasowej w ladach chłodniczych i tez je pięknie domywało bez smug
pepe Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 czy można poprosić o polecenie jakiejś alternatywy dla megsa? dobrze czyszczącej i bez smug. chodzi o to, żeby nie kupować galonowego opakowania, którego przecież nie zużyję przez najbliższe 20 lat wiem, że można kupić i odsprzedać połowę, ale średnio chce mi się bawić w takie rzeczy...
benekb Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Ja równierz rozrabiam z wodą destylowaną i używam zarówno w domu jak i w aucie i kolor jedynie zmienił mi w małym atomizerze w aucie lekko wyblakło. A w domu stoi po 2 miesiace i jest ok może to wina temperatury w aucie. A czy zauważyliście że po umyciu nim szyb jest jakby delikatny efekt niewidzialnej wycieraczki i po nim szybciutko woda spływa czy tylko ja mam takie wrażenie ?
Fancivi Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 jak szyba jest dobrze oczyszczona to normalne ze woda bedzie lepiej uciekac niz z szyby brudnej na ktorej zawsze zgromadzi sie jakis osad kurzu
Shmatan Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 A czy zauważyliście że po umyciu nim szyb jest jakby delikatny efekt niewidzialnej wycieraczki Zauważyliście
StudioPorzadku Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 jakie stężenie waszym zdaniem jest najlepsze? 1:10 czy inaczej rozrabiacie? woda destylowana, kranówa, przegotowana, źródlana? mam dostęp do źródlanej dlatego pytam
saddam Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Osobiście rozrabiam w proporcji 1:9. Używam do tego wody demineralizowanej.
Kama Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja jadę 1:5 i rozrabiam z demineralizowaną
StudioPorzadku Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja jadę 1:5 i rozrabiam z demineralizowaną Dlaczego zwiększyłeś stężenie 100%?
Chat Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 jakie stężenie waszym zdaniem jest najlepsze? 1:10 czy inaczej rozrabiacie? woda destylowana, kranówa, przegotowana, źródlana? mam dostęp do źródlanej dlatego pytam 1:10 , destylowana... nie ma co kombinować ...jest bardzo dobrze, a lepiej się nie da . źródlana może mieć kamień...zależy gdzie mieszkasz....
Popo Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Czy ktoś używał z Was tego koncentratu jako płynu do spryskiwaczy, jeżeli tak to w jakim rozcieńczeniu. Pozdrawiam.
kamilgt Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Popo, ja używałem, super pachnie, rozcieńczenie 1:10, ale z robakami rozwalonymi przy autostradowych prędkościach sobie średnio radzi.
Artih Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 ... ale z robakami rozwalonymi przy autostradowych prędkościach sobie średnio radzi. Dlatego ja używam do spryskiwaczy od kilku lat tylko Wurth'a. Robaki nie mają szans. A Megs to po prostu dobry płyn do mycia szyb.
saddam Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 [...] tylko Wurth'a. +1. Do tego bardzo ładnie pachnie.
kamilgt Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 saddam, Artih, ok, kupię i przetestuje
zmorka Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Mam pytanko, mój błąd umyłem szyby Meguiar Glass Cleaner, chciałem żeby było ładnie, ale jako, że przyciemniam folią auto to po użyciu tego płynu folia się strasznie klei (tylko na szybie gdzie użyłem tego płynu) , nie ma możliwości poślizgu, próbowałem zmyć IPA zmywacz silikonowy, nitro itd i dalej jest , ma ktoś pomysł jak się tego pozbyć ?
Chat Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zmywacz do etykiet, naklejek ewentualnie tar & glue.
zmorka Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zmywacz do etykiet, naklejek ewentualnie tar & glue. bardzo ale to bardzo dziękuję
Bonthyc Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Czy ktoś z Was jest w stanie porównać MGC z SG Perfect Glass Cleaner?
Sabat Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tak, mam obydwa i wolę MGC, nawet w domu używam bo po Perfect Glass Cleaner zostawały mi smugi. No i MGC lepiej pachnie, SG używam sporadycznie zwłaszcza na nie swoim aucie
Rekomendowane odpowiedzi