yukon Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 tutaj? http://www.namlet.pl/contact.php
micha-ł Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 yukon, tak. To jest ta sama firma. Sprzedają części do fiatów i chemię samochodową. Wjeżdzasz pomiędzy Statoilem i Hondą. Musisz trochę popytać na miejscu o sklep z chemią.
sebba75 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Straszny "śmierduch" ten Brillance. Używam od 1,5 roku i irytuje mnie jego zapach. Trwałość i cena jest dużym plusem. ..... a co my mamy powiedzieć jak importer jest w Łodzi i zamawiamy online? Lubicie przepłacać W Namlecie są opakowania 0,5 i 1l jakieś 30% tańsze niż w sklepach int. 1L Brillance kosztuje chyba 18 czy 20 zł brutto. Mają też Scholla, bo są ich dystrybutorem na Polskę. Wszystko sie zgadza poniewaz sama spolka Namlet byla od samego poczatku glownym importerem Nielsen Chemicals oraz Scholla
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie każdy ma takiego Namleta w swoim mieście.
jacek_1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Moge rowniez polecic Nielsena, uzywam go juz dluzszy czas i jestem zadowolony. Dlugo utrzymuje sie na oponie, nie splywa tak jak inne produkty po jezdzie w deszczu. Tylko nie mozna przesadzic z jego iloscia, bo wtedy daje po oczach.
marcin9913 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Zastanawia się wlaśnie nad zakupem tego preparatu Brillance do opon. Obecnie mam ValetPro Professional Tyre Dressing. Ale zainteresowałem się tym Nielsenem bo jest atrakcyjny cenowo. Czy Nielsen będzie dawał porównywalny efekt wizualny przy apliakcji pędzlem? Po tym Dressingu od VP jest ładna mokra oponka.
Polit Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Zastanawia się wlaśnie nad zakupem tego preparatu Brillance do opon. Obecnie mam ValetPro Professional Tyre Dressing. Ale zainteresowałem się tym Nielsenem bo jest atrakcyjny cenowo. Czy Nielsen będzie dawał porównywalny efekt wizualny przy apliakcji pędzlem? Po tym Dressingu od VP jest ładna mokra oponka. Brillance w zależności od ilości aplikacji daje różne efekty - jedna, cienka warstwa da półmat, 2-3 warstwy - mocny połysk.
antonio3 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 zalezy od gumy u mnie opona ma fajny matowy naturalny kolor a u innych wyglad bardziej mokry
marcin9913 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 zalezy od gumy u mnie opona ma fajny matowy naturalny kolor a u innych wyglad bardziej mokry Ale czym nakładasz gąbką czy pędzlem?
SzaKal Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Im mniej środka na oponie tym efekt słabszy, czyli mat, im więcej środka tym bardziej się świeci. [ Dodano: 18 Październik 2011, 21:17 ] marcin9913, Jeżeli chcesz efekt mokrej opony to nakładaj pędzlem.
marcin9913 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Jeżeli chcesz efekt mokrej opony to nakładaj pędzlem. O i o takie info mi chodziło... dzięki
antonio3 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 ja nakladalem dwoma sposobami tak jak piszecie i roznicy na moich oponach nie ma wiec tak jak mowie zalezy od mieszanki z jakiej sklada sie opona
Moderator Domel Opublikowano 1 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 A czy Nielsen ma cos w ofercie do opon co nadaje mocnego błysku bez specjalnego wysilku ? tak jak np. Megs Endurance High Gloss ?
Moderator Domel Opublikowano 1 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Domel, Trzy posty wyżej... jeeez ! zmęczone oczy... nie zauwazylem. Dzieki Pozdro.
art'ek Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 a jak z trwaloscia?? podobnie jak endurance??
jacek_1 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Domel, Trzy posty wyżej... jeeez ! zmęczone oczy... nie zauwazylem. Dzieki Pozdro. Jak chcesz troche na probe odezwij sie na PW sam uzywam wiec mam, daleko nie bedziesz mial zeby odebrac
Mrt09 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja kupiłem pod koniec sierpnia pierwszy raz i utrzymywało się około miesiąca z tym, że mało padało deszczu w wrześniu. W ostatnich tygodniach mimo, że nie był już tak świecący, mokry efekt na oponie to była wyraźnie czarna w porównaniu z innymi samochodami. Aplikowałem pędzlem ten sposób, ze odlalałem sobie trochę do innego pojemniczka aby nie używać dołączonego spryskiwacza który brudzi wszystko wokół i marnuje środek i zużyłem bardzo mało więc jest bardzo wydajny. Ogólnie w tej cenie nie ma nic lepszego.
adek330 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Potwierdzam wszystkie opinie i w tej cenie nawet nie ma co myslec o jakis marketowy srodkach, wziolem 1 l i przay aplikaji malym pedzlem to chyba do konca zycia starczy- tak mysle zrobic testa jak ten produkt bedzie sie zachowywal na listwach zderzakowych mam jakies polamane w piwnicy to potestuje jak wyglada plastik po tym i po N finesse
jacek_1 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Działa na plastikach ale porównując czas działania na oponie do czasu działanie na plastikach jest spora różnica. Na plastikach siedział mu koło tygodnia przy parkowaniu pod chmurka.
adamos89 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Koledzy jak wydajny jest Nielsen? Na ile aplikacji starcza Wam 0.5/1L środka?
Ruben$ Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nigdy nie mierzyłem wydajności ml/4 opony ale u mnie schodzi jakieś 25 ml na 4 opony aplikowane pędzlem. Nie pamiętam dokładnego rozmiaru opony
djmatti91 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jak dla mnie Brillance to dobry stosunek jakości do ceny. Na mojej oponie Falken Ziex 914 po aplikacji opona ma bardzo duży efekt Wet Looka, na drugi dzień ładnie się "wgryza" w oponę i robi się już poł-połysk. Jak na razie zostaję przy tym produkcie
mirek85 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 u mnie schodzi jakieś 25 ml na 4 opony aplikowane pędzlem Chyba miało być 250ml? U mnie litrowe opakowanie starcza na 4-5 kompletów opon w zależności od rozmiaru. Po prawej z jedną, cienką warstwą nakładaną pędzlem. Im więcej dressingu tym bardziej się błyszczy więc ja ograniczam się do jednej, cienkiej warstwy mocno wtartej pędzlem z krótkim, twardym włosiem. A tu opona z miesięcznym Brilliance - nadal czarna, nadal odprowadza wodę. Stała się bardziej matowa, jednak w zestawieniu z niezabezpieczoną oponą prezentuje się atrakcyjnie Wygląd kwestią gustu, jednak niska cena i wytrzymałość nieco ponad średnią wśród dressingów do opon pozwala z czystym sumieniem polecić ten produkt
Rekomendowane odpowiedzi