Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oto nasze nowe ręczniki i QD House of Wax

aef9ff214a24c2e4med.jpg

Tapeta na pulpit:)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aef ... 4c2e4.html

Blue Ripper - rozmiar 102x 52cm "pluszowy" super miękki, kolor : niebieski , doskonały do osuszania.

w testach (wkrótce się pojawią na forum) wypił prawie 1,5l wody :)

Dostępny od następnego tygodnia.

Cena dla forumowiczów: 69zł

Ultra - ręcznik gigant

wymiary... uwaga : 172 x 90cm !!!!

Tym ręcznikiem można osuszyć, całe auto, busa etc. Pojawiły się zarzuty że naszych ręczników nie można zabrać na plażę. Odpowiadamy już można:P

Mamy testowe egzemplaże, myślę że niedługo zagości na stałe w naszej ofercie.

Chętnie poznam opinie ,czy chcecie ręcznik o takich wymiarach?:)

Ciężko mówić ile wypije wody, nie zmiescił się do testowego akwarium :D

Cena: nieustalona

Ultra Fine - ręczniczek (patrząc na wymiary konkurencyjncyh firm - ręcznik:))60x40cm , wykonany z delikatnej mikrofibry o wysokiej gramaturze,

doskonały do polerowania, wycierania etc. Alternatywnie można używać do osuszania auta.

Ten produkt trafi do sprzedaży w przyszłym tygodniu.

Cena dla forumowiczów: 27,9zł

Blitz - quick detailer, doskonały do szybkiej kosmetyki auta, usuwa lekkie zabrudzenia, kurz, pył etc. Pozostawia świetne "śliskie" wykończenie. Można go wykorzystywać także przy osuszaniu auta, oraz w proporcji 50/50 jako lubrykant do glinki. Ma przyjemny zapach, jest bezpieczny dla wosków (testowany z produktami Collinite).

Pojemność 250ml

Cena dla forumowiczów 29,90zł

Posted
Pojawiły się zarzuty że naszych ręczników nie można zabrać na plażę. Odpowiadamy już można:P
no w końcu! :P

A Pani z obrazka jakie ma wymiary? Można ją zabrać na plażę? :-]

Posted

Blitz - quick detailer, doskonały do szybkiej kosmetyki auta, usuwa lekkie zabrudzenia, kurz, pył etc. Pozostawia świetne "śliskie" wykończenie. Można go wykorzystywać także przy osuszaniu auta, oraz w proporcji 50/50 jako lubrykant do glinki. Ma przyjemny zapach, jest bezpieczny dla wosków (testowany z produktami Collinite).

Pojemność 250ml

Cena dla forumowiczów 29,90zł

Chemical Guys??

Posted
pani z obrazka ma prawą stopę wielkości uda:) fajne proporcje;p

Wiesz... daj jej szansę :-]

Chemical Guys??

Ciekawe - CG robią usługowo produkty dla innych brandów albo wręcz konfekcjonują, więc niewykluczone. Ale to też dobrze :)

Posted

Chemical Guys??

Ciekawe - CG robią usługowo produkty dla innych brandów albo wręcz konfekcjonują, więc niewykluczone. Ale to też dobrze :)

Chyba jednak nie. Zbieżność nazw - CG BLITZ jest raczej sealantem w spary'u niż quick detailerem.

A co do CG to extra by było jakby do nas trafił.

Posted

I juz jestem zły kupiłem House of Wax – Magic Waffle i jestem zadowolony ale napewno wolałbym mięciutkiego Blue Ripper. Przyjmiecie go w rozliczenu kilka razu użyty :-]

Posted
Tym ręcznikiem można osuszyć, całe auto, busa etc. Pojawiły się zarzuty że naszych ręczników nie można zabrać na plażę. Odpowiadamy już można:P

Z mojego skromnego doświaczenia duży recznik niekoniecznie musi być taki cacy. Lepiej kilka razy wycisnąc, niz latać z talkim wielkim i ciężkim ręcznikiem. Dodatkowo gorzej wycierać w zakamarkach i łatwiej go ubrudzić. Takie moje skromne zdanie w temacie aut osobowych

Posted

teraz to i ja bym cos chcial do testowania :D a swoja droga podzielam zdanie przedmowcy lepiej kilka mniejszych i moim zdaniem wygodniejszych :) choc na piasek to lepiej giganta :D:D:D:D ale do pracy mniejsze

Posted
Ultra - ręcznik gigant

wymiary... uwaga : 172 x 90cm !!!!

Ciężko mówić ile wypije wody, nie zmiescił się do testowego akwarium :D

Cena: nieustalona

tu też dla forumowiczów będzie jakaś specjalna cena ?? :D

Posted

"wymiary... uwaga : 172 x 90cm !!!!"

...jak to mowia: male jest piekne ale duze moze wiecej!!!.

PS. Na plaze jak dla mnie ciut za maly....mam 186 wiec te 14 cm bedzie lezec na piasku :lol:

Nie macie wiekszych?? :evil:

Posted

Ja dodam, że wszystkie wymienione produkty, oprócz HOW Ultra :/ są dostępne w PremiumCarCare.pl dla forumowiczów ceny jak wyżej

Posted
Ja dodam, że wszystkie wymienione produkty, oprócz HOW Ultra :/ są dostępne w PremiumCarCare.pl

więc jego wystawienie tutaj jest trochę nie na miejscu w takim razie skoro jest tylko na papierze :/

Posted

Thomas jest delikatny problem logistyczny ot co, za chwilkę będziemy mieli cały asortyment na półeczce.