kerad Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 czyli kolo myjki jakiejs sie spotykamy? może znajde, bo raz tylko bylem w bonarce Carire patrz PW
Keil Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki było bardzo ok i samo to, że się zasiedziałem świadczy o tym, że musimy rozkręcić te spotkania. Mam nadzieje, że Carire wrzuci jakieś fotki
Carire Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki wielkie za spota wreszcie ruszyło i oby tylko więcej nas było i coraz to częściej miło było poznac a foty bedą i to pewnie jeszcze dzisiaj
Jemy Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja również dziękuję w sumie to był mój pierwszy spot w życiu Pozdro! Czarny TS.
Carire Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Obiecane fotki mam nadzieje że jak było to widac Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us to na tyle
kerad Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja również dziękuje za miły wieczór
jmajka Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Miło było poznać zapaleńców z małopolski
DawPi Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Pierwsze koty za płoty. KFC musi być.
bobas Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Również dzięki i do następnego
Carire Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 DawPi, Kfc musi byc zawsze
Martin Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 EE widzę że sporo ludzi było, wpadnę następnym razem Ps, bobas chyba widze mojego merca u Ciebie w sklepie?
Carire Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Martin, zapraszamy bobas, o czym mowa ?
bobas Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 o fotce w sliderze na stronie WAX IT
Carire Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 bobas, good next time Ty robisz foty na spocie
bobas Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Fotka jest tworem kolegi MyszaKr. Mi niestety aparat zaje....li. Nowego się jeszcze nie dorobiłem
Carire Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 bobas, to trzeba bedzie poprosic kolega żeby wpadł na kolejnego i jakieś ciekawe porobił
Zybercik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Panowie. Dobry serwis klimatyzacji w Krakowie, ceny przystepne. Ktoś ma, zna? Coś wie? Prawdopodobnie do wymiany sprzęgło sprężarki (być może razem z łozyskiem, szumi cały czas, bez względu na to czy włączone czy nie) + nabicie z czynnikiem.
Mav Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zybercik, ja ostatnio u siebie robilem podobna usluge tutaj: http://www.swiftautoklimatyzacja.pl/?page=start I jak najbardziej polecam
Zybercik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zybercik, ja ostatnio u siebie robilem podobna usluge tutaj: http://www.swiftautoklimatyzacja.pl/?page=startI jak najbardziej polecam Byłem tam wczoraj Znalazłem namiary na necie. Panowie bardzo w porządku przynajmniej takie sprawiali wrażenie. Naprawa tymczasowo wstrzymana bo wyszła grubsza sprawa niemniej jednak wrócę tam
gary Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 maciek-m, mój mój z tobą się chyba kiedyś na światłach ścigałem, o ile tak to można nazwać jeżeli dobrze pamiętam rejstracje TKN?
Carire Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 maciek-m, musisz wpasc na spota kiedyś
Rekomendowane odpowiedzi