DawPi Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Auto miałem w robocie, więc nie dało rady. Ale w najbliższą sobotę o 18 pod Decathlon na Zakopiance zapraszam wszystkich chętnych.
Carire Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Auto miałem w robocie, więc nie dało rady. Ale w najbliższą sobotę o 18 pod Decathlon na Zakopiance zapraszam wszystkich chętnych. a co sie wtedy dzieje? Zlocik Fordow ?
Carire Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 ten weekend mam zajęty niestety ale jesteśmy w kontakcie i się odezwę jak się zmienią plany
KR54321 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 DawPi, chyba wczoraj widziałem pomarańcz na KKN pod Plazą
DawPi Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 KR54321, widział widział, ale czemu nie podszedł?
kuci5 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Były nawet dwie pomarańcze
KR54321 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 DawPi, byłem, ale akurat gdzieś uciekliście. Nie dziwię się - tym razem było naprawdę sporo towaru.
DawPi Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 A to oglądaliśmy białego RSa, który się zamelinował na szarym końcu - właściciel chyba chciał być pewny, że jak ktoś idzie na ten koniec to tylko i wyłącznie w celu oglądania jego wozidła. Takie wiesz, łechtańsko.
KR54321 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 DawPi, hhahaha to ja nie było co oglądać - straszny z niego brudas. Zawsze parkuję na uboczu bo lubię, a tym razem chyba już dalej zaparkować się nie dało Nie przypuszczałem że tak to można "rozszyfrować" Następnym razem będę na podziemnym
DawPi Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Ooo fajnie.. Brudas? Od razu widać 'lepszą' rękę. To nic, że focusy mk2 mają problem ze stale brudzącym się tyłem. P.s. teraz to przejażdżka na prawym w białym naginaczu chyba mnie nie ominie.
Zybercik Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Następnym razem będę na podziemnym Ja tam byłem Widziałem i białego (tak samo kiedyś pod Wisłą) jak i dwa STki, w tym jeden na czarnym kole i z lotą Widziałem Cię DawPi ale z kumplami byłem więc nie podchodziłem
DawPi Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 ale z kumplami byłem więc nie podchodziłem Nie było niczego bać, stałem ze swoimi.
KR54321 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 DawPi, zacieki wszędzie (przymusowe kilka dni pod drzewem), do tego tył, progi, koła. Nie to co Twój - tuż po kąpieli DawPi, Zybercik, jeżeli się tam pojawiacie to na pewno się poznamy
kuci5 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 DawPi, zacieki wszędzie (przymusowe kilka dni pod drzewem), do tego tył, progi, koła. Nie to co Twój - tuż po kąpieli DawPi, Zybercik, jeżeli się tam pojawiacie to na pewno się poznamy To i ja, ja też chcę ! Szczerze sie przyznam, że podchodząc do Twojego RS'a padło zdanie: -"nie patrzmy sie tak na ten samochód, bo jeszcze gościu pomyśli, że ma fajne auto "
Carire Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 widze ze ekipa się powoli zbiera więc można pomyślec o jakims sobotnim spocie w sloncu ?
gary Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 dawPi fajny ten twój focus, mijałem cię na powstańców śląskich o 16:30 robi wrażenie!
DawPi Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Ano ano, coś tam się pomykało. Tam trochę trudniej pomrugać, ale jak coś to lewa ręka i mrugnij next time. Pozdr.
gary Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Spoko tylko jak cię zobaczyłem to już byłeś przede mną
Carire Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 To jak Pany działamy coś zanim zima nas zastanie czy czekamy na nowy rok bądź koniec świata
DawPi Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 No dziś są ćwiartki pod plazą.
Carire Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 wybiera się ktoś na zakończenie nieoficjalne sezonu vaga pod m1 po 14 jutro?
Zybercik Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 wybiera się ktoś na zakończenie nieoficjalne sezonu vaga pod m1 po 14 jutro?Może coś więcej?
Carire Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Nieoficjalne Zakończenie Sezonu VAG 2012. Będzie to wspólny spot pod hasłem integracyjnym oraz jednocześnie Zakończenie sezonu w Krakowie. Zapraszamy wszystkich chętnych użytkowników samochodów, oraz miłośników koncernu VAG do Krakowa, na parking Centrum Handlowego M1 (Koło Toru Gokartowego,Stacji Nestle) - Znajdującego się koło al. Pokoju a ul. Nowohucką . Mapka dojazdu: ---->> Pokaż na mapie (google maps) <<---- "Spot/ Impreza" odbędzie się: 21 października 2012 (niedziela) od godziny 14. Wjazd darmowy, jako że nie ma oficjalnego organizatora, sponsorów, itd - po prostu grupa ludzi "przypadkiem jest w tym samym miejscu i czasie" napoje we własnym zakresie :bigok: UWAGA Na spocie obowiązuje kultura i spokojne zachowanie!! Zabronione jest: szybkie jeżdżenie pomiędzy ludźmi i innymi autami nadmierne trąbienie palenie gumy itd. :satan: info na klubseatibiza.pl
Rekomendowane odpowiedzi