Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też ostatnio miałem z tym problem i tylko ściągacz pomógł, więc jak nie znajdziesz pomocy to u mnie mają na warsztacie takie coś

Opublikowano

Szukam wszędzie ale nie mogę znaleść. ktoś polecał lakiernika na zjeździe z autostrady. Szukam właśnie bardzo dobrego lakiernika i tak sobie przypomnialem że kiedyś ktoś wspominał o kimś właśnie ze zjazdu z autostrady (brzezie,szarów w tych rejonach)

Opublikowano

lakiernik ma na imię Krystian

Zjeżdżasz z autostrady w lewo, potem na Kłaj w prawo i po prawej stronie zaraz jest jego zakład

Opublikowano

Kolega ma myjnie ręczną w Krakowie,jakoś w przyszłym tygodniu będę u Niego i powstał pomysł,żeby zrobić takiego spota/dzień otwarty na myjni.

Czyli spocik z pucowaniem ;)

Byliby chętni? :o

Lokalizacja to okolice Opolskiej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra,to piszcie jaki termin Wam pasuje.Ja będę od czwartku do poniedziałku/wtorku,więc weekend jak znalazł ;)

Będziemy ogarniać ;)

Opublikowano

Myślę,że trzeba jakoś w weekend :o

Czyli piątek lub sobota,raczej sobota :D

godzina hmm po ogarnięciu sprawunków sobotnich,nie wiem 18?

Myjnia na Siewnej 30.

Trzeba się ogarnąć Panowie :good:

Opublikowano

ja bardzo chętnie ale odpadam w ten weekend niestety więc jak już coś to najlepiej sobota za tydzień w godzinach popołudniowych jak dla mnie :)

Opublikowano
ja bardzo chętnie ale odpadam w ten weekend niestety więc jak już coś to najlepiej sobota za tydzień w godzinach popołudniowych jak dla mnie :)

No wtedy to mnie niestety nie będzie.

To wpadnij jakoś w tygodniu ;)

Od piątku do wtorku/środy jestem