Zybercik Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Mi tam prawie zawsze pasuję, może być sobota ale tak max do... 19. W niedzielę niestety wyczuwam brak możliwości jazdy
Siwy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Panowie potrzebuje konkretnego lakiernika najlepiej w Krakowie. Moze ktos polecic taka osobe
wwiecha Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 jak chcesz konkretnego, to polecam zakład, który znajdziesz jadąc autostradą do szarowa, potem skręcasz w lewo na wyjeździe z autostrady i za kilkaset metrów w prawo na Kłaj (zakład zaraz po prawej stronie będzie). Jest to lakiernik z bardzo dużą renomą w całej małopolsce, widziałem wiele aut robionych przez niego i mogę naprawdę go polecić. Jakbyś nie mógł znaleźć to po zjechaniu pytaj o lakiernika Krystiana. Numer telefonu do niego mam w firmie, a jestem na urlopie, więc tego nie podam teraz. Tylko pamiętaj, że nie mówimy o lakierniku "szybko i tanio" , tylko o dobrym.
ragandbones Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No to tak z głupa strzelę - czwartek godziny południowe czy wieczorne? Miejsce do dogadania. Czwartek wieczorem bardzo spoko
DawPi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Masz tam jakąś miejscówę do mycia - jakiś bezdotyk warty polecenia?
kubik Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Może,nic tym nie wniosę,ale może kogoś zainteresuje.Ostatnio rozmawiałem z kolegą z Krakowa,który jakiś już czas temu otworzył myjnię ręczną. Wiadomo na razie to w większości zajmował się myciem,powiedzmy tradycyjnym.Ale zacząłem go trochę uświadamiać,pokazywać cuda no i oczywiście wspomniałem mu,żeby rozszerzył ofertę o mycie dla klientów ,,specjalnych"+ew. możliwość wynajęcia stanowiska Trochę chwycił temat Jak już będzie coś konkretnego,to dam znać,choć zapewne sam się ujawni na forum jako partner co by nie było Pozdrawiam
DawPi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 kubik, o proszę. A jaka jest lokalizacja tej myjni? Jaki rejon?
Carire Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Panowie ja chetny jestem ale tak jak mówie sobota mi pasuje, ale kmincie, sprawdzcie a ja kiedys bede jak bedzie w weekend
Kondi Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja polecam tą Myjnie http://www.facebook.com/MYJNIA.MIZU
mystek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 #DawPi - 3d na pewno, ale czy miał lotkę z RSa? pieron wie, aż tak to się nie znam . Z reguły właśnie widywany był z zielonym RSem, w tym sezonie nei widuję w ogóle RSa, a za to STki pomarańczowe co jakiś czas. Raz spotkałem też białe RS albo ST również. Co do miejsca spota, to szczerze mówiąc do Wieliczki mi nie po drodze, ogólnie jestem z Huty, więc jakiś parking marketowy w Krakowie - ok. W czwartek nie dam rady (praca do 22, a później możliwe, że wyruszę na czwartkowe ćwiartki ). Sobota do 17 w pracy, od 19 zajęty. Poczekam na następny termin
DawPi Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja również jestem za sobotą - miejsce i czas do dogadania. Tylko lepiej trochę popołudniu/wieczorem, by nas słońce nie spaliło.
Carire Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 DawPi, i niestety słońca nie ma i sie nie zapowiada... Chyba że w krk jest inaczej ?
DawPi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Bardzo może nie, ale rano faktycznie lipa. Choć to bardzo dobra okazja pooglądać kropelki na bezdotyku.
Kondi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Pozdrawiam DawPi widzianego 50 minut temu w okolicach ronda grunwaldzkiego
DawPi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Kondi, pozdrawiasz, ale na pewno nie mnie, ja dopiero z %% wróciłem, ale może w końcu spotkam innego ST'ka 5D w Krakowie. Na razie mi wiadomo o jednym 3D ze skrzydłem RSa i ponoć jakiś jeszcze jeden 3D, ale chyba nie klubowicz FKP, albo się nie ujawnia. P.s. ale dzięki za czujność.
kubik Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 kubik, o proszę. A jaka jest lokalizacja tej myjni? Jaki rejon? Rejony to ogrody dagny(tak okolice,wiem,wiem to nie dzielnica,ale za słabo znam topografię Krk ),tam jest kilka myjni,ale jak pisałem póki nic konkretnego,to siedzę cicho
DawPi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Większości widzę pasuje tylko weekend, więc następny? Albo jakiś wieczór w tygodniu. Miejscówa jest czy naginamy na Wieliczkę do bossa (może miałby więcej czasu)?
Kondi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Z mojej strony jest to obojętne Możemy się spotkać w myjni do której link podałem wyżej albo gdzieś na mieście/obrzeżach. Jestem początkujący w tym temacie, ale szybko się uczę Z mojej strony pasuje mi każdy dzień tylko wieczorową porą.
M4ciek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 naginamy na Wieliczkę do bossa (może miałby więcej czasu)?jeśli to ten sam boss z Wieliczki co myślę to najbliższą sobotę ma już zajętą na gościnnych występach w innych rejonach kraju
DominikC200 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ja polecam tą Myjnie http://www.facebook.com/MYJNIA.MIZU ta myjnia jest koło mojej roboty Chętnie wpadnę na spota, z tym że najbardziej pasowałby mi weekend.
Capaz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 DawPi, Widziałem przedwczoraj, albo 3 dni temu pomarańczowe Foczysko ST przy ulicy Prądnickiej - Twoje?
Rekomendowane odpowiedzi