Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie nie dałem rady przyjechać ale myślałem ze chociaż foty pooglądam ... a tu nic :wallbash:

przy następnym spotkaniu będzie nie jeden fotograf :)

pogoda nie rozpieszczała i niektórych uczestników w drodze na spota zaatakował deszcz ;)

Opublikowano

Również przepraszam za swoją nieobecność - praca niestety mnie zatrzymała. Obecnie samochód u lakiernika, ostatnie poprawki. Jestem chętny jeszcze na jakiś czerwcowy spocik (piątek-sobota). Czy ktoś pamięta ile osób przyjechało na spot? Ciekawe ile nas jest w Krakowie :|

Opublikowano

Jeżeli dobrze liczę, było 7 autek, i chyba 10 osób. Jak coś to ja zawsze jestem chętny na spota, noo i na następnym wyciągne już aparat żeby coś już było

Opublikowano

Również chętnie przybędę.Kto wie może znajdą się chętni na spotkanie w Wieliczce przy fontannie Solnego miasta/Teren oświetlony dosyć atrakcyjny na zdjęcia :)

Gdzie by nie było to pewnie przybędę a wcześniej ShiningCar, dostanie małe zamówionko zgodnie z tradycją :)

Opublikowano

Ja mialem niestety rodzinny pilny wyjazd i nie dalem rady. Wole srodek tygodnia bo weekendy staram sie uciekac poza miasto

Opublikowano

Mówimy o najbliższym piątku czy za tydzień? W ten nie bardzo mogę, za tydzień na 100% jestem na tak :good: Może być też czwartek.

Opublikowano

Ja wstępnie się zgłaszam na piątek, tak 50/50

Co czwartek od 20 robie objazdówke, Bora-Zakopianka-Rybitwy.

Więc, może kiedyś uda nam się zorganizować coś w czwartek.

Opublikowano

Właśnie a o którym piątku mówimy?Ja każdy dzień od 19tej mam wolny może być nawet ten.

Opublikowano

Więc może ustalimy w ciągu kilku najbliższych dni termin a następnie miejsce.

Wstępna propozycja jak widzę przyszły piątek?

Może więcej zainteresowanych się wypowie...

Opublikowano
Więc może ustalimy w ciągu kilku najbliższych dni termin a następnie miejsce.

Wstępna propozycja jak widzę przyszły piątek?

Może więcej zainteresowanych się wypowie...

Jestem za. Może być przyszły czwartek/piątek.

Opublikowano

to może w czwartek o 21 pod Plaza ?? Jest w tedy zlot Youngtimer-ów jak w każdy czwartek są fajne samochody i ludziska ...?? :-]

A na Rybitwach to się coś dzieje znowu bo dawno nie byłem??

Opublikowano
to może w czwartek o 21 pod Plaza ?? Jest w tedy zlot Youngtimer-ów jak w każdy czwartek są fajne samochody i ludziska ...?? :-]

A na Rybitwach to się coś dzieje znowu bo dawno nie byłem??

Na rybitwach jak co czwartek i piatek...długa prosta, kilkadziesiąt samochodów, i ustawki ;)

Także bardzo fajny klimat, i w dodatku jest na co popatrzeć ;)

Opublikowano

aaa czyli stare dobre czasy wracają no dobrze wiedzieć ...a myślałem ,że ta miejscówka jest spalona już :)