PIOTRUŚ Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 kurczaki a ja nie mam czym jechać co by go zobaczyć ....tego diabła
PIOTRUŚ Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 noooo mam rower w sumie ....tylko jak się na nim jeździło hehehe..... Można by jakiegoś spota zrobić bo pogoda zajebiaszcza
kempus Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Pogoda super, co Wy na to? dziś? Czy czekamy na leniwą niedzielę? Uprzedzam narzekaczy (minetoo) mam czas do 15
mariost Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Czeeeeść...a weżmiecie mnie na spota? Nie mam co prawda takiej "pieknej Foki czerwonej" jak niektórzy tutaj ale chętnie "wtargnę" z jakimś "Ludwikiem" do @minetoo na spota "zamieszania nasiać"
Gość Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Czeeeeść...a weżmiecie mnie na spota? Obowiązkowo
mariost Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 ...no to "gitarra"...przywioze jakieś "wkupne" - tylko dajcie wcześniej znać, kiedy to...
mariost Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 ...godz.? ...i niech mi kto na PW miejsce wytłumaczy albo jakiś adres poda bo ja tylko wiem gdzie jest Wieliczka...
mariost Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 ...thnx @minetoo...tylko, że przed chwilą się dowiedziałem, że w niedziele muszę "zapinkalać" do roboty-niestety...(no chyba, że jutro )
PIOTRUŚ Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 a może jakiegoś grilla można by zrobić jak pogoda dopisze ??? co tak będziemy stać .... Tylko na lotku koło tych butli to zły pomysł jest
luk skywalker Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 w tą niedziele proponuje przyjsc na nogach do Wieliczki, jest Memoriał Kuliga i Bublewicza. Może być ciasno
PIOTRUŚ Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Uuuuu to nawet lotek będzie zapchany jak się da dojechać tam może miejscówkę cza zmienić ....
kempus Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 luk skywalker, o w mordę, zapomniałem kolejka nie jeździ do wieliczki?
luk skywalker Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 kempus, jeździ ale pewnie górą, jeśli chodzi Ci o 304. Ja sie zmywam własnie na prolog Pozdro
kempus Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 luk skywalker, o której jutro zaczyna się impreza i gdzie dokładnie? Może bym się steleportował i przyglądnął się jak jeżdżą
luk skywalker Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 kempus, http://www.superos.pl/program.php cały program
Gość Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Pogoda straszna ale przeglądam prognozy na tydzień przyszły i w następną niedziele ma być słonecznie i nawet 15 stopni Jakaś skromna inauguracja sezonu?
Rekomendowane odpowiedzi