ShiningCar Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 A u mnie zamieć śnieżna Od wtorku ma już być tylko cieplej, więc sezon na mycie i spotkania się zacznie
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 ShiningCar, No to muszę ich przycisnąć na uruchomienie myjki. Może uda mi się wynegocjować zwiększenie ciśnienia. Jak byście nadal chcieli Lotka odwiedzać będzie jak znalazł. Póki co samodzielnie poskręcam pistolety i końcówki żeby się nie lało wszędzie
KR54321 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Ja już chcę wiosennej temperatury, pomóżcie
Mav Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 To ponownie oglaszam oglaszam na 24h przed. Jesli jest ktos chetny na hamownie (50zl od auta), grilla i niekonczace sie rozmowy nt wyzszosci silnikow benzynowych nad dieslami i podobne w tematach motoryzacyjnych to zapraszam jutro. Spotykamy sie o 9.15 na BP na Bora Komorowskiego i jedziemy na hamownie do chlopakow GCS Tuning: http://www.gcstuning.pl/ Tam planujemy byc kolo 10tej. Zebralem spora ekipe roznymi autami ze slaska, Lodzi, Rzeszowa, zapraszam wszystkich serdecznie :brawo: Szczegolnie zapraszam ludziki z aparatami foto :brawo: Jak ktos ewentualnie ma grilla to niech wrzuci do bagaznika, zeby kazdemu kielbaska sie zmiescila Kontakt do mnie 660 976 360.
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Panowie to kto będzie? Bo ten cały wysiółek to w sumie moje okolice, a pewnie u mnie w ten weekend będzie się działo niczym "Dzisiaj w WWL..."
Jondi Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Ja będę minetoo mówił coś że przyjedzie ale nie wiem czy to aktualne
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Jondi, Odwiedzimy Was razem z Miba już na miejscu. Nie zhamujemy Naszego wozidła bo jest uturbione a tam jest inercja nie opór. Na pogawędkę się stawiamy
Zybercik Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Ja też muszę odpuścić. Dzwoniłem do chłopaków i powiedzieli że ze smartami zawsze jaja wychodziły... niby poinformowałem że i tak podjadę - 'a nóż się uda', ale wypadł mi wyjazd do Bielska i przeziębienie. Miłego dzionka!
Mav Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Na hamowni lacznie bylo ok 25 aut, sie udalo Z KA byl tylko Wostok, nie liczac mnie i Jondiego... U mnie wyszlo ladnie, czyli 222,3 KM Nie zhamujemy Naszego wozidła bo jest uturbione a tam jest inercja nie opór. Ja bym wieksza uwage zwrocil na profi obsluge a nie rodzaj hamowni... Bylo sporo aut z turbo i nikt nie narzekal.
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Mav, Muszę przeprosić za nie obecność jednak natłok prac garażowo,mechanicznych (sprzęgło już ślizga ) spowodował absencję
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Ale, że to moje okolice (do Koniuszy raptem kilka km) to pewnie hamownię odwiedzimy - zobaczymy jak większe turbo i nowe sprzęgło się zaprezentują. Ps. ktoś jutro ma ochotę wpaść na spota? Od 7:00 z minetoo działamy w okolicach Proszowic właśnie
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 miba, Ale daleko...nic wielkiego....test jakiegoś smarowidła na jakimś starym datsunie po co jechać
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 No właśnie. autobus Uploaded with ImageShack.us
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 No faktycznie jestem, na zdjęciu ( ) i mało tego, bacznie Cię obserwuję, bo jeszcze nic dzisiaj przy swoim aucie nie zrobiłeś
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Dzięki za krótkie spotkanko polecamy sie
Gość Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Carire, Zdjeć jest dużo. U mnie na kompie Pogoda jest. Dawno na Lotosie nikogo nie było
kempus Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Dobrze wieść niesie, że po Wieliczce jeździ obłędnie czerwony Focus?
Gość Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 kempus, Też tak słyszałem. Ludzie coś o czerrrrrwonym diable mówią
Gość Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Dobrze wieść niesie, że po Wieliczce jeździ obłędnie czerwony Focus? karramba
Rekomendowane odpowiedzi