Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pavlik, Jak byś się wybierał w dolne części grajdoła to wiesz gdzie zmierzać :-]:-]

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

minetoo, co Ty, jak już to zrobimy Ci nalot całą ekipą, tylko daj znać jak będziesz mieć coś konkretnego na warsztacie żeby warto było się wybrać, bo jak do tej pory to jakieś samego popierdółki :lol:

Opublikowano

Mogę wam za darmo udostępnić swój samochód to "poćwiczycie" :lol: A tak na poważne to kiedy coś planujecie? Bo cały czas się przymierzam aby was odwiedzić jednak zawsze czasu mi braknie.

Pozdrawiam

:ad:

Opublikowano

ja tam nie wiem co gorsze mróz czy to białe gówno padające od rana .....i co z tym spotkaniem ?? najpierw trza będzie bez-dotyk odkopać :D

Opublikowano
zatrudnienie minetoo

serio??

:o dostanę bana Panie za takie coś :thumbdown:

Mogę zapytać w temacie myjni i pewna ilość osób mogła by się złożyć właścicielowi na haracz ale sądzę że każdy z Was z radością samodzielnie będzie pieścił swoje zabawki a ja sobie na papierosa przyjdę :evil: