Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minetoo, jakieś prognozy na najbliższe dni? Bo słyszałem, że w Wieliczce słońce świeci i jest na plusie, nad domem pewnego człowieka :o:lol:

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PIOTRUŚ, wali w pustą puszkę po Colli w rytm here comes the sun, nakrywając przy tym głowę mikrofibrą Cobra i wdychając napar z gotowanego Lusso :lol:

Opublikowano

:lol:

Kempus miałem Cię namawiać na pucowanko ale jak oddajesz do malarza to nie ma sensu chyba :o

Malarz sobie tam przetrze szmatką i będzie :D

Opublikowano

kempus, On sobie umyje, wypoleruje, nawoskuje.....

Będzie Pan zadowolony, będzie pan zadowolony..... :D

Opublikowano
Chetnie bym umyl, ale garazu brak i mialbym zamarznieta powloke ochronna z wody :evil:

jak byś miał wyżej postawionego poStracha to byś u mnie mógł wytrzeć do sucha a tak to lipton ;/

Opublikowano

Drive slow but low :D

A tak na powaznie to bede wracal do serii z przodem a jak sie uda i kasa pozwoli to bedzie gwint :good:

Opublikowano

ale macie problemy, ja w chlape, czy deszcz czy snieg Subaru nie wyjezdzam z garazu i jest dobrze, dupowóz myje tylko przed zimą i po zimie i jest git :P

Opublikowano

PIOTRUŚ, :good:

W przyszłym tygodniu może się coś ociepli to może zjemy jakiegoś kotleta na Lotku :-]

Opublikowano

minetoo, po to Scooby stoi w garazu - ma byc czyste, ładne i ma przetrwac w oryginalne do czasu kiedy bedzie mozna założyć jej zółte tablice rejestracyjne. A dupowóz ma jeździć, odpalać i otwierać sie przy -40. Nie raz doświadczyłem zamarniętych zamków i przymarzniętych uszczelek - wiecej nie mam zamiaru, bedzie na plusie to sie umyje :P:P:P:P mycie nie zając :D:D

Opublikowano
otwierać sie przy -40

Nie mam z tym problemu w żadnym autku którym się opiekuję :song:

EOT ;)

Widze Cię na spocie jak będzie :-]

Opublikowano
otwierać sie przy -40

Nie mam z tym problemu w żadnym autku którym się opiekuję :song:

EOT ;)

Widze Cię na spocie jak będzie :-]

Jak Ty w Afryce mieszkasz :P u mnie juz góry i mróz większy :P

Jesli termin bedzie dogodny to nie omieszkam sie pojawić ;)

Opublikowano

PIOTRUŚ, sesja na bezdotyku? :D

Zawody:

Kto szybciej po umyciu otworzy auto bez łomu :lol: