kempus Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 minetoo, jakieś prognozy na najbliższe dni? Bo słyszałem, że w Wieliczce słońce świeci i jest na plusie, nad domem pewnego człowieka
PIOTRUŚ Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 tam zawsze jest pogoda ....Szamańskie praktyki "ZAKLINACZA WOSKU"
kempus Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 PIOTRUŚ, wali w pustą puszkę po Colli w rytm here comes the sun, nakrywając przy tym głowę mikrofibrą Cobra i wdychając napar z gotowanego Lusso
Gość Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Kempus miałem Cię namawiać na pucowanko ale jak oddajesz do malarza to nie ma sensu chyba Malarz sobie tam przetrze szmatką i będzie
kempus Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 minetoo, trza umyć bo inaczej będzie malował sól
Gość Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 kempus, On sobie umyje, wypoleruje, nawoskuje..... Będzie Pan zadowolony, będzie pan zadowolony.....
Jondi Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Chetnie bym umyl, ale garazu brak i mialbym zamarznieta powloke ochronna z wody jak byś miał wyżej postawionego poStracha to byś u mnie mógł wytrzeć do sucha a tak to lipton ;/
Mav Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Drive slow but low A tak na powaznie to bede wracal do serii z przodem a jak sie uda i kasa pozwoli to bedzie gwint
luk skywalker Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 ale macie problemy, ja w chlape, czy deszcz czy snieg Subaru nie wyjezdzam z garazu i jest dobrze, dupowóz myje tylko przed zimą i po zimie i jest git
Gość Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 luk skywalker, Autko musi być czyste o każdej porze roku
PIOTRUŚ Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 a merc znowu czysty Znaczy prawie czysty
Gość Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 PIOTRUŚ, W przyszłym tygodniu może się coś ociepli to może zjemy jakiegoś kotleta na Lotku
luk skywalker Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 minetoo, po to Scooby stoi w garazu - ma byc czyste, ładne i ma przetrwac w oryginalne do czasu kiedy bedzie mozna założyć jej zółte tablice rejestracyjne. A dupowóz ma jeździć, odpalać i otwierać sie przy -40. Nie raz doświadczyłem zamarniętych zamków i przymarzniętych uszczelek - wiecej nie mam zamiaru, bedzie na plusie to sie umyje mycie nie zając
Gość Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 otwierać sie przy -40 Nie mam z tym problemu w żadnym autku którym się opiekuję EOT Widze Cię na spocie jak będzie
luk skywalker Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 otwierać sie przy -40 Nie mam z tym problemu w żadnym autku którym się opiekuję EOT Widze Cię na spocie jak będzie Jak Ty w Afryce mieszkasz u mnie juz góry i mróz większy Jesli termin bedzie dogodny to nie omieszkam sie pojawić
kempus Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Ja w sobotę pracuję szkoda, bo można by wpaść na kotburgera i pogadać
Jondi Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 zawsze ie dziele na ten cel można przeznaczyć
PIOTRUŚ Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 to co robimy coś ?? aktualnie w miarę ciepło tylko -21
Gość Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 PIOTRUŚ, sesja na bezdotyku? Zawody: Kto szybciej po umyciu otworzy auto bez łomu
Carire Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 moze byc ciekawie chetnie bym zobaczyl taka sesje, wiec do dziela panowie
Rubio Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Ja tam dzisiaj umyłem i nie było tak źle
Gość Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 PIOTRUŚ, Ja!........ .......Twojego mesia
Rekomendowane odpowiedzi