Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam wszystkich Krakusów :)

pytanie na wstępie, gdzie w Krakowie można na spokojnie umyć autko własnym sprzętem (kosmetyki) tak by panowie się nie czepiali za bardzo ? kiedyś myłem na myjni w pobliżu kleparza ale nie było akurat kolejki więc mogłem sobie działać :)

Opublikowano

była kiedyś taka myjnia w hucie, za kilka złotych miałeś miejsce, wodę i "róbta co chceta", ale nie pamiętam gdzie to dokładnie było - na jakim osiedlu i, czy w zimie tez tak samo działa :idea:

Zawsze możesz wpaść na spota do Wieliczki - coś się wymyśli :-]

Opublikowano

Kondzio84,

JAk już się zrobi cieplej i wpadniesz na spota zostanie Ci przedstawiona "Tajna' myjnia samoobsługowa gdzie możesz sam myć do woli :-]

W obecnych warunkach są inne metody które kilka wtajemniczonych osób Ci może przedstawi :-]

Opublikowano
Mnie marzy się niebieski Mundek ST220 8-)

Na najblziszym spocie zapoznasz sie z takim moim :D W srodku jasne skorzane Recaro :song:

Niby zapowiadane jest ocieplenie to mam nadzieje, ze nastepny weekend spocik nam sie uda :D

Opublikowano
Na najblziszym spocie zapoznasz sie z takim moim

Jako że mnie się to auto strasznie podoba Ja i mój świecący przyjaciel też obejrzymy :evil::-]

Opublikowano

Mav, przjażdżka na fotelu pasażera też będzie? :-] miałem okazje posłuchać ostatnio na żywo takiego ST220 i to nawet w gazie :-] brzmi tak jak wygląda :-]:-]

[ Dodano: 5 Luty 2012, 14:55 ]

minetoo, jak zwykle :lol:

164d2eac4b618.jpg

"Świecący przyjaciel" :lol:

Opublikowano
Kondzio84,

JAk już się zrobi cieplej i wpadniesz na spota zostanie Ci przedstawiona "Tajna' myjnia samoobsługowa gdzie możesz sam myć do woli

czekam z niecierpliwością :)

Opublikowano

Ja bym wzial mojego swiecocego przyjaciela firmy 3M ale chyba nie wroci do mnie jeszcze z wypozyczenia :D

Opublikowano

Hey, zna ktoś czynną bezdotykówkę? Bo BP się wypiął i pozamykał... Najlepiej w okolicach Kurdwanowa, ale i dalej jak trzeba to podjadę. :)

Dzięki..

Opublikowano

Na Orlenie przy Wielickiej/Jerzmanowskiego jest nowy bezdotyk i przy Tesco na Wielickiej.

Opublikowano

dokladnie, niezly sopel bedzie z Ciebie :D

Ja swojego nie dotykam jak narazie, tylko srodek + szybki zeby bylo cos widac a jak otworza myjki to od razu jade :) ale pewnie jeszcze nie w tym tygodniu...

Opublikowano

Nie no, pytam profilaktycznie, bo powoli nie mogę patrzeć..

minetoo - głupio było pytać i się wpraszać. :oops:

Dzięki za odpowiedzi!

Opublikowano

a ja tam wczoraj umyłem na bezdotyku i daje radę tylko lanca zamarzła i jak przełączyłem na mycie to wystrzeliła jak z armaty :x dobrze ,że mi w auto nie uderzyła :song: ....Autko się umyło ładnie ale zamarzło na kość .....w garażu odmarzło ....wytarłem i nasmarowałem uszczelki i jest :good:

Opublikowano

Chetnie bym umyl, ale garazu brak i mialbym zamarznieta powloke ochronna z wody :evil:

Opublikowano
więc nie warto

Warto warto.

Nie leży cały czas i nie gryzie.

Nie jedz i tak będziesz za chwilę głodny :D

;)