PIOTRUŚ Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Nie było pogaduszek więc zabrałem się za sprzątnie garażu ...na dzisiaj wystarczy reszta jutro
Carire Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Jondi zdrowe podejscie wpadne to badz to oblukam go na zywo i poslucham, ale wydech rob
Kondzio84 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 witam wszystkich Krakusów pytanie na wstępie, gdzie w Krakowie można na spokojnie umyć autko własnym sprzętem (kosmetyki) tak by panowie się nie czepiali za bardzo ? kiedyś myłem na myjni w pobliżu kleparza ale nie było akurat kolejki więc mogłem sobie działać
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 była kiedyś taka myjnia w hucie, za kilka złotych miałeś miejsce, wodę i "róbta co chceta", ale nie pamiętam gdzie to dokładnie było - na jakim osiedlu i, czy w zimie tez tak samo działa Zawsze możesz wpaść na spota do Wieliczki - coś się wymyśli
Kondzio84 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Zawsze możesz wpaść na spota do Wieliczki - coś się wymyśli więcej szczegółów proszę
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Kondzio84, JAk już się zrobi cieplej i wpadniesz na spota zostanie Ci przedstawiona "Tajna' myjnia samoobsługowa gdzie możesz sam myć do woli W obecnych warunkach są inne metody które kilka wtajemniczonych osób Ci może przedstawi
Mav Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Mnie marzy się niebieski Mundek ST220 Na najblziszym spocie zapoznasz sie z takim moim W srodku jasne skorzane Recaro Niby zapowiadane jest ocieplenie to mam nadzieje, ze nastepny weekend spocik nam sie uda
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Na najblziszym spocie zapoznasz sie z takim moim Jako że mnie się to auto strasznie podoba Ja i mój świecący przyjaciel też obejrzymy
kempus Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Mav, przjażdżka na fotelu pasażera też będzie? miałem okazje posłuchać ostatnio na żywo takiego ST220 i to nawet w gazie brzmi tak jak wygląda [ Dodano: 5 Luty 2012, 14:55 ] minetoo, jak zwykle "Świecący przyjaciel"
Kondzio84 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Kondzio84, JAk już się zrobi cieplej i wpadniesz na spota zostanie Ci przedstawiona "Tajna' myjnia samoobsługowa gdzie możesz sam myć do woli czekam z niecierpliwością
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 I my czekamy... (razem ze świecącym przyjacielem kolegi minetoo... )
Mav Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja bym wzial mojego swiecocego przyjaciela firmy 3M ale chyba nie wroci do mnie jeszcze z wypozyczenia
DawPi Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Hey, zna ktoś czynną bezdotykówkę? Bo BP się wypiął i pozamykał... Najlepiej w okolicach Kurdwanowa, ale i dalej jak trzeba to podjadę. Dzięki..
Rubio Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Na Orlenie przy Wielickiej/Jerzmanowskiego jest nowy bezdotyk i przy Tesco na Wielickiej.
bobas Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 będziesz hardcorem jak umyjesz na bezdotyku na -15 st. mrozie
Carire Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 dokladnie, niezly sopel bedzie z Ciebie Ja swojego nie dotykam jak narazie, tylko srodek + szybki zeby bylo cos widac a jak otworza myjki to od razu jade ale pewnie jeszcze nie w tym tygodniu...
DawPi Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie no, pytam profilaktycznie, bo powoli nie mogę patrzeć.. minetoo - głupio było pytać i się wpraszać. Dzięki za odpowiedzi!
Gość Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 głupio było pytać i się wpraszać No co Ty Umyj auto bo
PIOTRUŚ Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 a ja tam wczoraj umyłem na bezdotyku i daje radę tylko lanca zamarzła i jak przełączyłem na mycie to wystrzeliła jak z armaty dobrze ,że mi w auto nie uderzyła ....Autko się umyło ładnie ale zamarzło na kość .....w garażu odmarzło ....wytarłem i nasmarowałem uszczelki i jest
Gość Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Bylem teraz na rekonesansie i u mnie myjka hula. Tak jak by ktoś potrzebował
Mav Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Chetnie bym umyl, ale garazu brak i mialbym zamarznieta powloke ochronna z wody
PIOTRUŚ Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 wczoraj umyłem dzisiaj takie samo jak przed myciem więc nie warto
Gość Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 więc nie warto Warto warto. Nie leży cały czas i nie gryzie. Nie jedz i tak będziesz za chwilę głodny
Rekomendowane odpowiedzi