Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 porobcie foty z roboty Chyba jak igloo ulepimy W marcu już lepiej może jakieś zbiorowy wash&wax się sklei
Carire Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 moga byc i takie mam nadzieje ze tak bedzie i ja tez zagoszcze i mnie przyjmiecie jak swego
Jondi Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Jondi, a Ty czasem nie jeździłeś jeszcze rok temu Mondeo? Jeździłem jeździłem ale przyszedł czas na coś mocniejszego tak wyglądało jakieś 4 miesiące przed sprzedaniem http://img834.imageshack.us/g/24204451.jpg/ dajcie znać o której sie mam stawić co prawda kota jeszcze nie ogarniałem, więc chwalić sie nie ma czym ale pogadać nie zaszkodzi
kempus Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Mnie niestety jutro nie będzie wracam dopiero w niedzielę, ale bawcie się dobrze [ Dodano: 3 Luty 2012, 17:45 ] Jondi, Mundek wygląda bardzo dobrze, fajnie, że zostałeś przy Fordzie V6?
Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Mnie niestety jutro nie będzie Wiedziałem.....hologramy
kempus Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 minetoo, a ten swoje nie wystarczy hologramów by stwierdzić autentycznośc, certyfikat nam wystawia publiczność
Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 kempus, Spoko spoko program rewitalizacji foczki rozpoczęty
kempus Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 minetoo, dokładnie. Refurbish w toku obecnie cały samochód po trasie jest w soli ale to nic, w końcu to będzie democar grupy małopolskiej
Carire Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 ja tez musze cos zrobic ale na takim zimnie nie ma sensu... Coli musi dac rade, oby dalo bo jak nie to minetoo licze na pomoc
Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 minetoo licze na pomoc Coś się wymyśli
Carire Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 fajnie, byle do konca zimy, tych mrozow i soli na drodze to mozna dzialac na spokojnie
Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Carire, Wszyscy czekamy końca zimy ale ......ktoś tu ma taki fajny podpis
Jondi Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Mnie niestety jutro nie będzie wracam dopiero w niedzielę, ale bawcie się dobrze [ Dodano: 3 Luty 2012, 17:45 ] Jondi, Mundek wygląda bardzo dobrze, fajnie, że zostałeś przy Fordzie V6? no ba chodź chyba trzeba było na st200 polować
kempus Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Mnie marzy się niebieski Mundek ST220
Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 minetoo, dokładnie. Refurbish w toku obecnie cały samochód po trasie jest w soli ale to nic, w końcu to będzie democar grupy małopolskiej "godosz" ?
Carire Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 minetoo ale wy tam przynajmniej macie gdzie myc i gdzie suszyc, ja jakbym myl to od razu pod bonarke i suszenie a u mnie lipa niestety... Ale podobno po 10 ma byc juz na plusie wiec ten tydz sie wytrzyma jakos Jondi jaki silnik, jaka moc?
Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Carire Topsporcik przez kogo "dłubnięty"?
Gość Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Pany to co hardcorowe pogaduchy dzisiaj czy czekamy aż troszkę popuści i warunki pozwolą na oglądanie furek ?
Jondi Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Mnie marzy się niebieski Mundek ST220 Preformance blue ma Mav Jondi jaki silnik, jaka moc? to co montowali w mondeo 2,5 v6 teoretycznie 170 koni Pany to co hardcorowe pogaduchy dzisiaj czy czekamy aż troszkę popuści iwarunki pozwolą na oglądanie furek ? ja bym odpuścił -15 stopni to już hardcore
Gość Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 ja bym odpuścił -15 stopni to już hardcore No to cóż czekamy co przyniesie przyszły tydzień Jak by co to pisać
Carire Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 miba dokladnie tak a co Jondi a w praktyce ile masz? Dlubales cos w nim? U mnie juz sypie...
Jondi Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 na razie dłubanie ograniczam do napraw podstawowych rzeczy lub ich poprawiania :)jedyne co nie fabryczne to zaślepiony egr niedługo pewnie zawitają graty z st200 + delikatne mody dolotu i wydechu wole zrobić go na igłę a potem wzmacniać Na daną chwile moc nie sprawdzana ale mam kolege posiadającego w okolicach krakowa hamownie to pewnie na jakimś spocie będę sprawdzał generalnie zdrowe v6 wypluwają ok 155-160 koni więc bez szału ale starcza no i dźwięk
Rekomendowane odpowiedzi