PIOTRUŚ Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 tam knajpa jest na tej myjni czy mi się wydawało ?? Może tam się wbijemy
Gość Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 PIOTRUŚ, jest jest szama i lany carlsberg
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 PIOTRUŚ, jest i mają niezłe jedzenie aaa i ceny "niekrakowskie" czyli umiarkowane dobry pomysł, żeby coś wszamać bo kotburger to jednak ma za dużo futra
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 minetoo, idzie lepiej przełknąć to futro?
PIOTRUŚ Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 nie umiem kocioburkera zrobić ..... kempus to twoje zadanie będzie ale skąd koksownik wytrzasnąć chyba jednak do tej knajpy pójdziemy ....zresztą jak wszyscy lubią stać na mrozie to ok tylko dajcie znać to ubiorę się odpowiednio
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 PIOTRUŚ, kupiłes już Ładę albo kanta? PIOTRUŚ już poszedł bo zgłodniał na myśl o kotburgerze to co, jutro jakiś spocik? Bo ja wpadam z rana do minetoo
Jondi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Kempus dzięki za info wreszcie będzie się dane spotkać po wielu rozmowach na pw dawno temu
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Jondi, a Ty czasem nie jeździłeś jeszcze rok temu Mondeo?
PIOTRUŚ Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 PIOTRUŚ, kupiłes już Ładę albo kanta? PIOTRUŚ już poszedł bo zgłodniał na myśl o kotburgerze to co, jutro jakiś spocik? Bo ja wpadam z rana do minetoo a no zgłodniałem .....co do fiata to nie ma nic ciekawego ...pochowane w garażach
Carire Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 stacja lotos ale dokladny adres jaki jest? Bo nie znam sie dokladnie na wieliczce co, gdzie i kiedy
Carire Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak sie ociepli to was odwiedze na jakims spocie ale najlepiej w sobote bo wtedy mam wolne lub ndz... I to najlepiej w godz popoludniowych, bedzie cos na rozpoczecie sezonu wiosennego ? Pasuje zrobic
Carire Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Pogadac, popytac bo w temat sie dopiero wdrazam a ze widze ze kolega ogarnia ladnie temat to trzeba skorzystac A mozna ?
kempus Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Carire, minetoo robi takie cuda z samochodem, że najczęstsze pytania właścicieli samochodów po odbiorze to" Pan to pomalował?"
Swoop Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Carire, minetoo robi takie cuda z samochodem, że najczęstsze pytania właścicieli samochodów po odbiorze to" Pan to pomalował?" bo on ma układy w lakierni
Carire Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Wlasnie widze z relacji ze takie sa efekty a ze do was nie jest daleko to wypada odwiedzic i podpatrzec, popytac itp
Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Carire, Zapraszam. Kempus od dziś Ty odpowiadasz na pytania Ja Ci dam Colorado Red Proszę nie zapominać że minetoo jest amatorem a na zdjęciach wszystko ładnie wygląda No Panowie tak gadu gadu czyli rozumiem że jutro robimy nalot na przylotosową knajpkę [ Dodano: 3 Luty 2012, 11:13 ] Carire, Będziesz?
PIOTRUŚ Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 No Panowie tak gadu gadu czyli rozumiem że jutro robimy nalot na przylotosową knajpkę tak tylko o której ?? Może o 14:30 lub 15??
Carire Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Minetoo nie dam rady niestety ale mysle ze jak bedzie nowa umowa to w marcu sie zjawie, narazie mnie praca trzyma... Ale przynajmniej sie doksztalce, zeby az takim zielonym nie byc Dziekuje za zaproszenie, porobcie foty z roboty
Rekomendowane odpowiedzi